Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθα και εγώ με πολλές απορίες!!!


tinkerbel25

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας!!!!

Είμαι καινουρια στην παρέα σας και ελπίζω να χωράω στην παρέα σας...

Σας διαβάζω αρκε΄τό καιρό και είπα λοιπόν να συμμετέχω κι εγώ μαζί σας.

Εμείς είμαστε 8 χρόνια μαζί και παντρευτήκαμε τον Αυγουστο. Δειλά δειλά ξεκινησαμε από τον Σεπτεμβρίο αλλά ο αντρας μου το βλέπει χαλαρά και όποτε έρθει.

Εγω βέβαια καθε φορα με ζωνουν τα φίδια, είμαι δεν ειμαι και περιμενω...

Βέβαι από εσάς έμαθα ότι θέλει στις γόνιμες μέρα παρά μέρα οπότε αυτή τη φορά αυτό και έκανα. Όταν μιλάγαμε προχτές όμως μου είπε ότι έχει μια κύλη στα @##$ αλλά την έχχει από μικρός και τηε έχει δει ουρολόγος και του είπε ότι δεν είναι τίποτα. Εγώ αμέσως αγχώθηκα ότι μπορεί να είναι κυρσοκήλη αλλά διάβασα στο ντερνετ ότι η κυρσοκήλη εμφανίζεται από 25 - 35 χρονών ενώ εμένα την έχει από μικρός...

Ξέρετε εσείς τίποτα?

Γενικως το σκεφτομαι αρκετα μιας και προσπαθουμε 3 μηνες αλλα δεν εχω αγχωθει με τεστ και τετοια και ξερω ποτε εχω γονιμες επειδη ποναω εκεινες τις μερες χαμηλα...

Συγνωμη για το σεντονι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σου κοριτσακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!

δεν γνωριζω κατι για το θεμα να σου πω...

ομως θα ηθελα να σου ευχηθω πολυ συντομα να εχεις ενα σποτακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

και εγω 3 μηνες που ξεκινησαμε για μπεμπε ;););)

τον πρωτο ημουν σε αναμεννα καρβουνα,τον δευτερο σε υστερια και τον τριτο εγινα μελος στο μαμμυλαντ οποτε και με εχουν ηρεμησει ολες οι ζουζουνες εζω μεσα!!!!!!!!!!!

τα ξεχασα ολα ειπα οτι το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και οχι αν θα γινει αυτο τον μηνα η τον αλλον.......

οποτε χαιρομαι τις αγκαλιτσες με τον μπουμπουκο μου χωρις αγχος και αμφιβολιες....... και ειμαι σιγουρη εφοσον και οργανικα ειμαστε οκ και οι δυο με τις απαραιτητες εξετασεις που καναμε προσφατα οτι πολυ συντομα κατι θα ειναι εκει μεσα....και θα μας καλωςοριζει!!!!!!!!!!!!!

μην το σκεφτεσαι καθολου κανε πραγματα με τον αντρουλη σου,βγειτε διασκεδαστε χορεψτε.......γιατι ο πελαργος παραμονευει και γρηγορα θα χτυπησει και για μας την πορτα!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σποτακιιιιι?????????????

σπορακι εννοουσα φυσικα.......

παει το εχω χασει

:woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

αφου δεν εγραψα φωτιστικο παλι καλααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα τα λες και τα κανω...δεν εχω αγχωθει ακομα απλα ε ενταξει μια ματια στις γονιμες την ριχνω...χαχα

Οσο για την περιοδο επειδη μου ερχεται στην ωρα της δεν εχω προλαβει καν τεστ να κανω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου tinkerbel :) φυσικά και χώρας στη παρέα μας!!!1000 καλοί χωράνε!! :P παντρευτήκαμε τον ίδιο μηνα ;) .. να ζήσετε λοιπόν+με το καλο να έρθει και το bebe...να σου πω κάτι?εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε προσπάθειες μια φορα τον σεπτέμβρη επειδή όμως το test παρ που είχα κάνει τον αύγουστο έδειξε κολπίτιδα δεν έπιασα(μάλλον λόγω υψηλού ph=πέχα) και τον επόμενο μηνα έκανα θεραπεία+τον νοέμβρη κάναμε πάλι προσπάθειες και να!το σποράκι μου!αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εμείς το θέλαμε και το θέλουμε τόσο πολύ που ήμασταν συνεχεια με ένα ημερολόγιο στο χέρι..σήμερα ναι θα κάνουμε αγκαλίτσες αύριο όχι..δεν σου συστήνω να κανεις αυτό που κάναμε εμείς..δώσε βάση όμως στην δέκατη τρίτη μέρα και δες ποια είναι η "μπλε" μέρα σου=αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν μέρες ωορρηξίας υπάρχει μονο 1 μέρα ωορρηξίας..αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να μείνεις έγκυος στο διάστημα από την 13η-και την 21η..ισα ισα!μπορείς 1000% εγώ αυτές τις μέρες έμεινα..αν έχεις σταθερό κύκλο υπολόγισε από την 13η-21η!είναι πολύ σημαντικές μέρες..και μην κανεις αγκαλίτσες κάθε μέρα γιατί η ποιότητα του σπέρματος δεν είναι τόσο καλή..γιαυτό οι γυναικολόγοι συνιστούν μέρα παρα μέρα!αχ πολλά νομίζω πως έγραψα..συγγνώμη αν σε ζάλισα..δεν είναι πάντως τόσο τραγικά όσο φαίνεται!όχι άγχος,όμορφες σκέψεις+η Παναγια μαζί σας!!!περιμένουμε ευχάριστα και από σένα!!!αα!όσον αφορά την κοίλη που ανέφερες,αν δεν πονάει και ο γιατρός του ,του είπε πως είναι ok δεν νομίζω πως μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιο "πραβλημα"!αν θες βεβαια να το σιγουρέψεις επισκεφτείτε έναν γιατρό αν και νομίζω πως από τη στιγμή που πόνος δεν υφίσταται όλα είναι ok!και μη βάλεις στο νου σου πως εξαιτίας αυτού δεν έχεις καλο αποτέλεσμα.θα έρθει....σύντομα!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν-η να ζήσετε κι εσεις και με το καλό το μπεμπάκι σας...

Εγώ τώρα κατάλαβα ότι πρέπει να κάνουμε μέρα παρά μέρα γιατί ως τώρα γινόταν κάθε μέρα..χιχιχ

αλλά ξεκινάω απο τη 10η μέχρι τη 16η...θέλει μέχρι 21η ε???

Αχ πολύ χαίρομαι που πιάσατε νινάκι. Μωρέ δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ θέλω τσακ μπαμ...χιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου :laugh: άντε και από σένα να ακούσουμε ευχάριστα!!!!εγώ την δέκατη μέρα ποτε δεν έκανα..την πρώτη φορα που προσπαθήσαμε ήταν η 13η-19η..αλλα ίσως δεν έφταιξε αυτό..ήταν πολύ υψηλά το ph μου και σκότωνε το σπέρμα.εγώ προτείνω 13η-21η ..!!!έγκυρα αποτελέσματα ;);) αν θες να κανεις αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου από την δέκατη ξεκινα αλλα υπολόγισε σωστά την μπλε hmera.an θες μπορώ να υπολογίσω εγώ ποια είναι η μπλε μέρα σου..έχω ανακαλύψει μια σουηδική σελίδα (καθότι ζω στην σουηδία) που σου βγάζει αναλυτικά ποίες μέρες είναι οι καλές!θα σου πω και κάτι το οποιο ισχύει 100% αυτό τον μηνα όταν κάναμε "αγκαλιστες" κάναμε στα 4 που είναι πολύ πιο εύκολο το σπέρμα να προχωρήσει πιο γρήγορα στη μήτρα..sorry που γίνομαι τόσο γλαφυρή αλλα θέλω να καταλάβεις τι εννοώ!"σημεινωνω" πως τον προηγούμενο μηνα δεν είχαμε κάνει ούτε κατά διάνοια αγκαλίτσα στα 4!προσπάθησε και έτσι..δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου αρκεί να μην έχεις άγχος!!!απέβαλλε το όσο μπορείς+το κυριότερο?να μη σου γίνει μόνιμη ιδέα!λάθος που έκανα εγώ αλλα παρόλα αυτά ο Θεούλης με βοηθησε!!!!ευχαριστώ που χαίρεσαι με την χαρά μου!!! :laugh: :laugh: άντε να πιάσεις και σου το μονο δικό σου σποράκι να χαρούμε πολύ πολύ!!!!!καλή επιτυχία και όχι άγχος!!!!οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι εγώ!!!!! :kiss::kiss::kiss: πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να συμπληρώσω ότι και εμείς τον πρώτο μηνα κάναμε κάθε μέρα... δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι!!!άσε!είχα απηυδήσει!!!"χιξιχιξιχι" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: μέρα παρα μέρα λοιπόν!!!!!πολλές αγκαλίτσες και όμορφες σκέψεις!!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπααααα δεν εχω αγχος μια χαρα ειμαι προς το παρον...

Η μπλε ημερα τι ειναι καλε? Εγω δεν μετραω μερες, απλα εχω κυκλο 27 - 29 ημερων οποτε στη μεση κανω μερα παρα μερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλώς μας ήρθες!!

Θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρα...μη το σκέφτεσαι μανιωδώς και μην αγχώνεσαι! Το ξέρω, είναι κοινότυπο αυτο που λέω αλλα ισχύει!

Το μόνο που θέλω να σου πω γιατι κι εγω πρόσφατα το έμαθα είναι πως όταν στην ωορηξία πονάς είναι η μέρα που "σπάει" το ωάριο και απελευθερώνονται κάτι υγρά, αυτά τα υγρά μας κάνου να "πονάμε".

Αυτό σημαίνει πως τις 2-3 προηγούμενες μέρες είναι οι super γόνιμες!

Εγω ανήκω στην κατηγορία που πιάναν αμέσως αλλα δεν τα κρατούσαν...παλλίνδρομες! όταν όμως το έβαλα πείσμα πήρα και ένα τεστ ωορηξίας (για να μη χάσω καιρό) και επιβεβαίωσα το παραπάνω!

Τώρα είμαι στον 4ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντα με το καλό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinkerbel25 έγραψε:

Ειρηνη ΤΕΛΕΙΑ η tinkerbell....εχω και μια μουρλα..προσπαθω να βαλω και αβαταρ αλλα δεν τα εχω καταφερει!!!!

Για αυτό σου την έστειλα … για να την εκμεταλλευτείς … χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alex αυτο που λες δεν το ηξερα η αληθεια ειναι. Παντα ποναω τη 14η μερα αρα θελει τη 10η και τη 12η φουλ δηλαδη γιατι μετα σπαει οποτε τζιφος....μπραβο ρε κοριτσια ειδατε? τωρα θα μεινω αμεσως εγκυος που το ξερω..χιχιχι

Αντε με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinkerbel πες μου ποτε ήταν η τελευταία σου περίοδος,ημερομηνία εννοώ,μέρα και μηνα,πες μου poses μέρες σου διαρκεί(νομίζω πως είπες 27-28?)και poses μέρες σου krataei.me βάση αυτό το πρόγραμμα μπορώ να σου πω ποίες είναι οι γόνιμες μέρες σου και ποτε είναι η μοναδική μέρα της ωορρηξίας η επονομαζόμενη μπλε ημερα. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο την 12η μεχρι την 14η ειναι φουλ γονιμες και η πιο γονιμη ειναι η 13η και 14η αλλα δεν εγινε τιποτα αν δεν το κανεις τις συγκεκριμενες μερες αν το κανεις 12η πχ παλι μπορει να πιασεις γιατι το σπερμα ζει μεσα μας μεχρι και 78 ωρες παντως 48 σιγουρα οποτε και δωδεκατη να το κανεις μπορει να γινει η εμφυτεψει και να πιασει και την 14η μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν αν γραφε...χιχιχι

Τελευταία περίοδος 5/11/2009

μου κραταει γυρω στις 5 μερες και ο κύκλος μου είναι απο 27 εως 29 μέρες. Οι ταιλευτεοι 2 κυκλοι ήταν 27 μερες...

Για πες για πες...τωρα βεβαια τον επομενο μηνα θα πρεπει ν α μου το ξανακανεις το τεστ για να εχω το νου μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an-n έγραψε:

ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου :laugh: άντε και από σένα να ακούσουμε ευχάριστα!!!!εγώ την δέκατη μέρα ποτε δεν έκανα..την πρώτη φορα που προσπαθήσαμε ήταν η 13η-19η..αλλα ίσως δεν έφταιξε αυτό..ήταν πολύ υψηλά το ph μου και σκότωνε το σπέρμα.εγώ προτείνω 13η-21η ..!!!έγκυρα αποτελέσματα ;);) αν θες να κανεις αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου από την δέκατη ξεκινα αλλα υπολόγισε σωστά την μπλε hmera.an θες μπορώ να υπολογίσω εγώ ποια είναι η μπλε μέρα σου..έχω ανακαλύψει μια σουηδική σελίδα (καθότι ζω στην σουηδία) που σου βγάζει αναλυτικά ποίες μέρες είναι οι καλές!θα σου πω και κάτι το οποιο ισχύει 100% αυτό τον μηνα όταν κάναμε "αγκαλιστες" κάναμε στα 4 που είναι πολύ πιο εύκολο το σπέρμα να προχωρήσει πιο γρήγορα στη μήτρα..sorry που γίνομαι τόσο γλαφυρή αλλα θέλω να καταλάβεις τι εννοώ!"σημεινωνω" πως τον προηγούμενο μηνα δεν είχαμε κάνει ούτε κατά διάνοια αγκαλίτσα στα 4!προσπάθησε και έτσι..δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου αρκεί να μην έχεις άγχος!!!απέβαλλε το όσο μπορείς+το κυριότερο?να μη σου γίνει μόνιμη ιδέα!λάθος που έκανα εγώ αλλα παρόλα αυτά ο Θεούλης με βοηθησε!!!!ευχαριστώ που χαίρεσαι με την χαρά μου!!! :laugh: :laugh: άντε να πιάσεις και σου το μονο δικό σου σποράκι να χαρούμε πολύ πολύ!!!!!καλή επιτυχία και όχι άγχος!!!!οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι εγώ!!!!! :kiss::kiss::kiss: πολλά! :)

αν-η ζεις στη σουηδία tuxeroula???πήγα stockholmh πέρσι την πρωτοχρονιά και την "λατρεξα"!αν ξέρεις σουηδικά πες μου να σου βάλω κάτι υλικά(από αυτά τα τέλεια χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια που έχετε εκεί)να μου τα μεταφράσεις,γιατί δεν έχω κανέναν να ξέρει!!!

tinkerbel καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου!να σου πω ότι εγώ που δεν το χα στο μυαλό μου και δεν προσπαθούσα τις γόνιμες μέρες μου πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος!αλλα χάρηκα την ζωή με τον αντρούλη μου!!!χάχα!οποτε k εσύ μην αγχώνεσαι καθόλου...όταν είναι θα ρθει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ Είναι...με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου...βλέπω ότι κοντευεις!!!

Αλλωστε οι ευχές από εγκυες πιάνουν λένε οπότε τώρα που μου ευχεστε οι εγκυούλες με βλέπω κι εμένα σύντομα... :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Εχω ξεκινήσει και παίρνω φολικό οξύ αλλά εχω μπερδευτεί πότε να το παίρνω? Ξερετε να μου πείτε??? :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω για το φολικό μου είχε πει όποια ώρα θέλω αρκεί να το παίρνω.

Άλλωστε είναι βιταμίνη που απορροφάται εύκολα (όχι σαν το σίδηρο) οπότε οποια ώρα θες παρτο! (κάνε και μια ερώτηση με την πρώτη ευκαιρία βέβαια...μη σε πάρω και στο λαιμό μου...)

Εγώ πάντως το παίρνω μετά το πρωινό μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν το παίρνω και εγώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ.

Είναι καλύτερο να μην φας ή πιες κάτι μετά για να απορροφηθεί από τον οργανισμό καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Ο γιατρός σου δε σου είπε πότε να το παίρνεις?

Ως συνήθως ή πρωί ή βράδυ το δίνουν.

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θυμάμαι πότε το έπαιρνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...