Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ)!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μου σημερα εκανα την αυχενικη και δοξα τω θεω πολυ καλα πηγαν τα πραγματα..

Ειδα το μπεμπακι που μαλλον ειναι αγορακι αλλα δεν ειναι σιγουρο γιατι ειναι πολυ νωρις 70% να ειναι αγορακι ετσι μου ειπε αλλα θα δουμε.

Ρξαμε ενα γελιο :laugh: οταν εβαζε τα χερακια μπροστα στο προσωπο λες και ντρεποταν και παιδεψε και το γιατρο που δε μπορουσε να δει ρινικο οστο αλλα ολα καλα. ;)

Τι ωραια αισθηση,ποσο μεγαλωνουν τα ατιμα,με ποδαρακια,χερακια να κλωτσαει οταν το ενοχλουσαμε με λιγα σκουντηγματακια που του καναμε γιατι κοιμοταν.αχ ωραια...

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας και οσες δεν ειναι εγκυουλες συντομα να μεινουν... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο ran...άσε τα άτιμα έχουν μια πλακα και εμάς χόρευε η μπέμπα...και μας παίδεψε...με το καλο κοριτσάκι μου το αγοράκι σου!για να λέει 70% δεν αποκλείεται στον επόμενο υπέρηχο να το δει το "πιπί"του :)

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΜΕΣ!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΧΤΥΘΠΗΣΕΙ-ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΝΕ ΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!

ΒΙΚΥ έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΜΕΣ!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΧΤΥΘΠΗΣΕΙ-ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΝΕ ΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!![/q

αντε ρε συ και εγω νομιζα οτι μας εκανε ντροπες..τι χαζομαμα...ε?τωρα που το ειπες οταν ο γοατρος ταρακουνουσε την κοιλια αυτο για μια στιγμη εβαλε τα χερακια στο προσωπο του.πω πω δε το πιστευω ε?καλα ειναι ενα θαυμα που αισθανεται απο τωρα.αντε ανυπομονω να γεννησω :silly:

με το καλο.. ;)

κ μενα αποτ ις ομορφοτερες εμπειριες μου ηταν η αυχενικη..

στο μεγαλο υπερηχο δε το ευχαριστηθηκα

γιατι ηταν μεγαλο το μωρο κ δε καταλαβα κ πολλα :blink:

καλημέρα χαζομαμάδες!

εγώ θα παο σε αυτό το μεγάλο υπέρηχο σε 15 μέρες δηλαδή όταν θα είμαι

12 εβδομάδων λέτε να φανούν τα φιλα τον moron?

χαχα εμενα ο μικρος μου κοιμοταν παντα σε ολους τους υπερηχους χαχαχα

στην αυχενικη τον ταρακουνισαμε λιγακι για να μπορεσουμε να δουμε και να

κανουμε την εξεταση!!

η πιο μεγαλη πλακα ειναι ομως οτι μονιμως ηταν γυρισμενος πλατη και δεν μας εδειχνε τα αποκρυφα του χαχα πως να βλεπαμε το φυλλο??? ειδαμε και παθαμε να το δουμε

Μπραβο....με το καλο το μωρακι σου...οντως ειναι φοβερη η εμπειρια...εγω ειχα παθει πλακα...και μενα μου ειχε πει οτι μαλλον ειναι αγορι και οντως ηταν...φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...