Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγω στις αρχές πολλες φορες μπορει να ένιωθα καποιες κινήσεις λιγο αλλα μεσα σε ολα καθε μερα με τον μεγάλο μου, δεν ήμουν και σίγουρη γιατί ολη μερα στο ποδι δεν ήταν εύκολο να καταλάβω τοσο μικρές κινήσεις. Οποτε κυρίως το βράδυ ξαπλωμένη το καταλάβαινα που ηρεμουσα. Θα το ξέρεις πολυ καλα φαντάζομαι αφου ειναι το 3ο σου παιδακι αν θυμάμαι καλα, αλλα καμια σχέση με το πρώτο που ειχα την άνεση να κάθομαι ήσυχα και ξαπλωμένη περισσότερο για να το νιώσω. Τωρα ολη μερα τρέχω και πολλές φορες δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτω 😅 ποσο εισαι τωρα?
    • Εγω εκανα αυτη την εβδομάδα τη β επιπέδου και ολα καλα! Κι εμας αγοράκι, σίγουρο πλέον!!! 💙
    • Κορίτσια έκανα και εγώ την καμπύλη σήμερα αλλά ευτυχώς όλα καλά! Περιμένω και άλλα αποτελέσματα την Δευτέρα και θα τα στείλω όλα μαζί στη γιατρό μου  @melitiniღ τι τιμές είχες; 
    • Σε νιώθω. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα ναυτία όλη μέρα και έκανε και εμετό. Τώρα μόνο το πρωί αλλά μετά είμαι εντάξει. Μπορεί σε κανα 2 βδομάδες να σαι καλύτερα. Επίσης με βοηθούσε η σπραιτ. 
    • @melitiniღ, πόσο σου βγήκε στην πρώτη ώρα;
  • Προσθήκη...