Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατι δεν την ακουω???

Recommended Posts

Θα πειτε οτι ανησυχω χωρις λογο...αλλα ειμαι στην 17 εβδομαδα και κατι...δεν μπορω να καταλάβω αν την νιώθω η οχι...

Νιωθω κατι σαν τσιμπηματακια (δεν ξερω αν ειναι αυτο που ακουω απο πολλες το φτερουγισμα).

Η κοιλιτσα μου εχει πρηστει σχετικα και μου φαινεται περιεργο που δεν την καταλαβαινω.ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι λογικά θα την ενιωθα σιγα σιγα...μαλλον το νιωθετε και αλλες εγκυουλες αλλα καθε φορα που περιμενω τον επομενο υπερηχο σκεφτομαι οτι θα μου εφευγε το αγχος αν την ακουγα κιολας :):):):) Εσεις ποτε ακουσατε το μπεμπακι σας περιπου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκο μην αγχωνεσαι...μια πρωτοτοκη ακουει το μωρακι της απο την 20 βδομαδα και μετα...λιγος καιρος εμεινε.. ;)

Καλησπέρα μου θυμίζεις εμένα που το είχα βάλει "αμέτι μουχαμπέτι" να ακούσω τη μικρή μου απο τη 1η στιγμή. Άσε που με επηρέαζαν και οι άλλοι και αγχωνόμουν περισσότερο.πάντως για την ιστορία εγώ τη μικρή μου την άκουσα στην 20η βδομάδα.

Να είσαι καλά και με το καλό το μπεμπάκι σου.

Καλησπέρα.Μην αγχώνεσαι βρε.Μέχρι την 20η εβδομάδα θα αρχίζεις να αισθάνεσαι.Μη φανταστείς κλοτσίδι και κακό!!!!Σα τιμπιματάκια μικρά.Αντε όλα καλά είναι.Να έχεις καλή συνέχεια ...

Να σας πω την αληθεια και εμενα ολοι με εχουν πρηξει καθε φορα που με βλέπουν ολοι ρωτανε"την ακουσες την μπεμπα μας".

Απλα ελεγα αν ηθελε η μπεμπα ας μου "χτυπαγε"καθε βραδυ την κοιλιτσα να μου πει οτι ειναι καλα :):):):):)Ειμαι λιγο τρελουλα και πρωταρα οπως φαινεται αλλα χαιρομαι που εχω εσας και τα λεμε γιατι αλλιως ο γιατρος μου θα με εδιωχνε απο τις πολλες ερωτησεις και η κινητη τηλεφωνια θα με διαλεγε για πελατη του μηνα:):):):)

Εγώ την άκουσα από την 17η εβδομάδα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν το μωρό... Όταν τα "χτυπηματάκια" άρχισαν να γίνονται πιο έντονα, τότε σιγουρεύτηκα...

Μοιάζει με φλέβα που χτυπάει... Με ποπ κορν που σκάει... Με ένα "φλαπ φλαπ" πεταλούδας... Κάπως έτσι! Όπου να 'ναι θα το νιώσεις για τα καλά και θα τρελαθείς!

Μην ανησυχεις καθολου κοριτσακι..

ειναι σχετικα νωρις..

κ εγω οπως κ οι περισσοτερες μανουλες ακουσα το μωρακι μου περιπου

στην 20η εβδομαδα...

κανε υπομονη..μετα θα κανει πολλες τουμπιτσες.. :)

ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ (15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΜΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΑΚΙΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ. ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΙΓΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

:):):) ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) μάλλον κοιτάω τόσο πολύ να την καταλάβω που όταν θα γίνει θα λέω "μπα όχι το εντεράκι μου θα είναι η κάτι άλλο"αλλα μάλλον όταν συμβεί αυτό θα το καταλάβω σίγουρα :):)

Μαμόλη έγραψε:

Εγώ την άκουσα από την 17η εβδομάδα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν το μωρό... Όταν τα "χτυπηματάκια" άρχισαν να γίνονται πιο έντονα, τότε σιγουρεύτηκα...

Μοιάζει με φλέβα που χτυπάει... Με ποπ κορν που σκάει... Με ένα "φλαπ φλαπ" πεταλούδας... Κάπως έτσι! Όπου να 'ναι θα το νιώσεις για τα καλά και θα τρελαθείς!

pop corn που χτυπάει :):):):) χιχιχί!!καλο!!!

εγω τον γιο μου τον ακουσα 3 μηνων κ 2ο ημερων..θυμαμαι που ημουν ξαπλωμενη στον καναπε κ μου ριχνει μια κλωτσια τρομαξα, φωναξα ...τρομαξε κ αυτος κ μετα δεν με ανακλωτσισε για 2 ημέρες...μετα ολη μερα κλωτσουσε αφου αναρωτιομουν αν κοιματε ποτε...

την μπεμπα δυστηχως δεν την ακουσα πολλες φορες...20 εβδομαδων την ενιωσα αλλα οχι κατι το πολυ εντονο..

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Απο εδώ και πέρα θα το ακούσεις. Συνήθως πάντως γύρω στην 20η εβδομάδα το ακούνε οι πρωτότοκες μανούλες με σιγουριά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...