Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ-Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ 16 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΟΛΙΓΟΑΜΝΙΟΥ-ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΑΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ--ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση

Μαρίνα αν χρειάζεσαι και άλλον γιατρό πέρα απο αυτόν που σου έστειλαν τα κορίτσια μπορείς να μου γράψεις σε πμ και να σου απαντήσω. Έχω αναφερθεί και σε άλλο ποστ πως για μένα ο δικός μου είναι ο καλύτερος γιατρός μα πάνω απο όλα ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και ο πιο σωστός επαγγελματίας (καλέ φτάνει τόσους ύμνους, χι, χι :silly: ). Αν γεννούσα και πάλι σε αυτόν θα πήγαινα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχει απόλυτο δίκιο ο άντρας σου το μωρό δεν θα ερχετε καν σε επαφή με τα χάλια ! Θα είναι είτε αγκαλιά είτε στη φωλιά είτε στην καλαθουνα είτε στο λίκνο αλλά και κάτω να θέλετε να το βάλετε στρώνετε κάτι και το βάζετε ! Ειμαστε λίγο υπερβολικές νομιζωωω!
    • Ιωάννα μου κι ο μπέμπης τα ίδια κάνει..προσπαθεί να έρθει σε καθιστή θέση κ τον ξαπλώνω..από προχθές μάλιστα σηκώνει το κεφάλι και όταν γυρνάει στο πλάι. Έχει τώρα 3 μέρες γυρνάει στο πλάι και κάθεται κ παίζει με τα παιχνίδια του στο ένα πλευρό. Και χθες πρώτη φορά τον έκανα ψέματα ότι φτερνιζομαι κ ξεκαρδιζοταν...δεν υπήρχε!! Όσο για τον χορό τέλεια η μπέμπα σου!! Θα έχει πολύ πλάκα 🤣!!!! Θα χορεύει κι όταν θα στέκεται μόνη της!!! Ο μπέμπης δεν χορεύει...είναι βαρύς 🤣🤣🤣 Εγώ τώρα περιμένω το καρεκλακι φαγητού που έκανα παραγγελία. Κ στο καρότσι τον έβαλα πλέον στο κανονικό κ τον ανέβασα στην πρώτη σκάλα για να μην είναι εντελώς ξάπλα, αλλά ούτε και να κάθεται. Έτσι να φανταστείς τον τάισα στη Θεσσαλονίκη στη βόλτα κ το ίδιο θα κάνω κ στο καρεκλακι φαγητού. Θα ξαπλώνω τη θέση κ θα του δίνω εκεί το μπιμπερό για να μάθει ότι εκεί θα τρώει!
    • Μωρέ δίκιο έχει, εγώ έχω κόλλημα. Επίσης κι εγώ επειδή έχω 3 φωλιές τη μια θα τη βάζω πάτωμα αν χρειαστεί!
    • Από ψυχολογία έχω χεστει πάνω μου😂😂😂😂😂 πιο πολύ όμως όχι για την γέννα αλλά για το μετά με το μωρό 😱 αχχχχ Παναγία μου🤪
    • Εγώ το babyjorn mini ! Είχα δει πολύ καλές κριτικές ! Μου τον κάνανε δώρο 🎁 α τέλεια θα τον βάλω και εγώ για πλύσιμο τότε ! Εμείς πήραμε αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και είναι μέχρι ) μηνών αν θυμάμαι καλά ! Αργότερα θα πάρουμε και καθισματάκι !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...