Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κ χρονια μας πολλα :kiss: μιας κ εγω κατερινα ειμαι ;) katrina να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ ολες οι μανουλες του mammy τα μωρακια τους :kiss: στα κοριτσια που προσπαθουν πολλες ευχες για γεματες κοιλιτσες :kiss::kiss:

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες! Να είστε πάντα καλά κορίτσια!

Ιδιαιτέρως όμως θα ήθελα να ευχηθώ στην Κατρίνα να είναι πολύχρονη και ευτυχισμένη και να χαίρεται την Αλεξ της και τον αντρούλη της και σύντομα να μεγαλώσει την οικογένεια της!

Τέλος να πω και απο εδώ Χρόνια πολλά στη μανούλα μου που γιορτάζει σήμερα.

Μακάρι απο δω και πέρα να παίρνει μόνο χαρές!

Μανούλα σ' αγαπώ πολύ!

Γιατί αν δεν το πω στο μάμμυλαντ που θα το πω;!;!;!

Δημοσίευση

ΚΑΤΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ !!!!

ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε καλε???χαχαχαχχα

πολυχρονη κουκλα μου οτι επιθυμεις

ευχομαι κααααθε ευτυχια στην ζωη σου ....

αγαπη ευτυχια κ υγεια

φιλακιαααααααααα

Δημοσίευση

ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ) ΧΡΟΟΟΝΙΑΑ ΠΟΟΛΑΑΑ ...ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΝΩ 2 ΦΙΛΙΑ ΤΣΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΣ ΟΝΕΙΡΑ,....ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ -ΓΕΡΑ-ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟΝΙΝΑΚΙ...... :kiss:

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΩΣ ΜΑΜΑ .....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.... :):)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :):kiss::kiss::)

Δημοσίευση

χρονια πολλά σε όλες τις "κατερινουλες"!!!!υγεία,αγάπη,ευτυχία,επιτυχίες..όλα αυτά εύχομαι να έχουν κυρίαρχο ρολο στη ζωή σας!!!να χαίρομαι και την "ανηψουλα" μου..πολλές ευχές σε όλες μας για γεμάτες κοιλίτσες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...