Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο πρωτος μας υπερηχος!!!


Recommended Posts

Κοριτσια!!!σημερα στη 1 ειχαμε ραντεβου με τον γυναικολογο για τον 1ο μας υπερηχο,περιττο να πω πως μας ειδε στις 4 και κατι ,μας ειδε για 5 λεπτα και γεια σας...

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι τα πηρα λιγακι ,ηθελα να μας δει λιγο παραπανω,ενιωσα αγχωμενη.ειναι πολυ γνωστος και καλος ιατρος οποτε το βουλωσα και εκανα τουμπεκι.

Τωρα τα ευχαριστα ,το μωρουλινι μας μας ειπε οτι ειναι μονο ενος μηνος και οτι για την ηλικια του στην κοιλιτσα μου,ειναι αναπτυγμενο.αυτο δεν το καταλαβα αλλα κατι θα ειδε.Μας ειπε οτι ειναι ενδομητριο και σε καλη θεση και να ξαναπαμε στις 8 Δεκεμβρη.

Το θεμα ειναι οτι δεν μετρησε τιποτα αλλα και δεν εβαλε να ακουσουμε καρδουλα,βεβαι ειναι και μικρο το γιαβρακι μου και δεν ξερω αν θα ακουγοταν η καρδουλα του.

Παντως εχουμε τρελαθει :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ειμαστε ευτυχισμενοι και απλα ο μπαμπας του ταχει παιξει εντελως και λεει οτι το φασολακι αυτο στον υπερηχο του μοιαζει!!!! :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α...ΞΕΧΑΣΑ μας ειπε και κατι για το πρειβλημα του μωρου οτι εχει σχηματιστει λεκυθ...καπως το ειπε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Το ζουμι ειναι πως μου εδειξε κατι ασπρα γυρω απο το μωρουλινι και ειπε πως αυτο ειναι ενδειξη πως μεγαλωνει το γιαβρακι μου!!!

Η ερωτηση ηταν :δεν περεπ να πει κατι παραπανω?επρεπε να μετρησει κατι και δεν το εκανε?ακομη και το οτι ειναι 1 μηνος μου το ειπε αφου τον ρωτησα....και αυτο με μια αμφιβολια σαν να το ελεγε μπακαλικα,ε..περιπου 1 μηνος ειναι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου καρδουλα μου κ στο Θεο!!! Ολα θα πανε υπεροχα, θα το δεις,....Κ ξερεις τι λενε για τα καρκινακια ε? Οτι αγαπανε πολυ τις μανουλες τους!!

Μπραβο Αργυρουλα μου...χαιρομαι για σενα.... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιαβρι μου εσυ!!!με εκανες να πεταξω με αυτο που ειπες για τα καρκινακια!!!εγω να δεις τι εχω παθει!!!φιλαω τον υπερηχο σαν ναναι φωτογραφια του μωρου μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα ειναι φωτογραφια...κ ειναι η πρωτη του!!! Γιαυτο φυλαξε την καλα....

Οσον αφορα τα καρκινακια, αληθεια ειναι !

Καλε δεν το ηξερες?????Κολλημενα με τη μαμα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κονστανς μου σε ευχαριστω καρδουλα μου!!!!μπραβο στα καρκινακια!!!αχ,μακαρι να πανε ολα καλα και μετα θα σου πω αν ειναι αληθεια !!!χαχαχαχα

Παντως αμα ειναι αγορακι που πολυ θα το θελα (πανω απολα ναναι γερο βεβαια) θαναι κακο ναναι μαμακιας...χαχχαχαχαχ

αλλα μονο η μανουλα θα τον αγαπαει αληθινα...χαχαχαχχα καταλαβες τι πεθερα θα γινω????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν υπαρχει λογος ανυσιχιας ολα θα πανε καλα πρεπει να του εχεις εμπιστοσυνη. Ισως την καρδουλα του δεν την ακουσες γιατι δεν θα εχει ολοκληρωθει ακομα την επομενη φορα θα την ακουσεις και θα απογιοθεις και εσυ και ο αντρας σου. με το καλο κοριτσαρα μου και παντα να σκεφτεσαι θετικα :P:P:P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι κ γω να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη...ολα να πανε τελεια....κ να ξερεις απο δω κ περα σε καθε επισκεψη δεν θα πιστευεις στα ματια σου!!!!!!Ειναι σκετη τρελλα!!!!ΜΕ το καλοοοοοοοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσο για την καθυστερηση στον ιατρο...αστα να πανε,ειναι φιρμα ο τυπος και ειναι καλος ιατρος οποτε κανουν ουρα οι εγκυμονουσες!!!ας ειναι καλα ο ανθρωπος να μας βοηθαει αλλα μας τρελανε σημερα..ειδικα τον αντρα μου που ο καημενος ηταν και βραδινος και ειχε κοιμηθει μονο 2 ωρες...αλλα αξιζε τον κοπο ε???βγαλαμε την 1η μας φωτογραφια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα,συγχαρητηρια,να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη !!!

Οπου να'ναι θα ακουσεις κ την καρδουλα του..μην ανυσυχεις..

Ολα θα πανε μια χαρουλα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το kalooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo γλυκιά μου Αργυρούλα!!!!!!!!!!!!

περιμένω σε 8 μήνες το post!!!κορίτσια gennawwwwwwwww :woohoo: :woohoo:

με το kalooooooooooooooooooooooooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

να έχεις μια τέλεια egkimosiniiiiiiiiiii :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουζού21,ντάλια, σας ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!

barbie πραγματικα θα τρελαθωωωωω ηδη φιλαω τον υπερηχο και τον κοιταζω συνεχεια σαν χαζη :silly: αλλα ειμαι ευτυχισμενη!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μαρινιω μου καλε εφτασες στη γεννα???παναγιτσα μου φοβαμαιιιιι,αμανννν θα πονεσει???ωχ τι με περιμενει....!!!! :Σ χαχαχχαχα :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο κουκλίτσα σου!!!!! Απέκτησες το 1ο σου ενθύμιο από το bebe σου!!!!!! Σαν κόρη οφθαλμού να το φυλάς!!!!!

Καλή συνέχεια αγάπη μου!!!!! Κι έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου!!!! Κάτι θα ξέρει παραπάνω εκείνος!!!!!! Σε φιλώ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου γλυκο χαιρομαι πολυ για σενα

κουκλα μου ευχομαι οοολα να πανε τελεια

κ να εχεις μια καταπληκτικη συνεχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάρα μου μπραβοοοοοο!!!!!!!!

και εμένα το ίδιο ακριβώς, είναι τελικά το φασολάκι μας πιο μικρό απ΄οτι νομίζαμε!!!!! όμως το σημαντικό είναι ότι αναπτύσσετε και είναι καλα!!!!

εγώ πέρασα μεγάλο αγχος σημερα, γιατί ξύπνησα το πρωι και δεν πονουσε το στήθος μου, σχεδον καθόλου...αλλα τώρα όλο και πιο πολυ πον'αει!!! μαλλον δεν θα είναι τίποτα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ μου συγχαρητήρια, όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς! Ρενα μου, μην αγχώνεσαι δεν νομίζω να έχει σημασία που για λίγο δεν πονούσε. Κι εγώ στους 2,5 πρώτους μήνες ΄πονούσα πάρα πολυ το στήθος μου. Τώρα είμαι 12,5 εβδομάδων κι ευτυχώς δεν πονάω ιδιαίτερα, μάλλον το συνήθισα. Αλλά παραμένει πολύ φουσκωμένο, είχα που είχα αρκετό στήθος τώρα έχει παραγίνει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι μωρε... απλά ξερεις ήταν ένας συνεχόμενος πόνος όλο το προηγούμενο διάστημα, και σήμερα όταν ξύπνησα και δεν ήταν εκεί...λέω ώχ τι γίνεται?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @μαμά12345 εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!  Εμείς γυρίσαμε από τον γιατρό! Ο μικρούλης μας είναι μια χαρά! 1400 γραμμάρια έφτασε και είμαι 29 εβδομάδων!  Τρόμαξα λίγο με την ανάπτυξη γιατί την προηγούμενη φορά ήταν 700 γραμμάρια! 😅 Ευτυχώς λίγο ανέβηκε και ο πλακούντας! Ακόμα λέει θεωρείται χαμηλός αλλά ανέβηκε από την προηγούμενη φορά οπότε πιστεύει ότι θα ανέβει κι άλλο! Αυτά τα νέα μας! Παραγγείλαμε και καρότσι χθες και αύριο θα πάμε να ξαναδούμε κρεβατάκια για να καταλήξουμε!!
    • Σε ευχαριστώ ειλικρινά για την εμψύχωση λ. Το χρειάζομαι πολύ ♥️  Με τον γιατρό δεν μίλησα, γιατί την προηγούμενη φορά που είχα λίγα αχνά καφέ μου είπε ακριβώς αυτό, ότι πολλές γυναίκες έχουν και δεν σημαίνει τίποτα. Πήγα εκτάκτως να με δει για να ηρεμήσω και δεν είδε τίποτα απολύτως ανησυχητικό, και μάλιστα μου είπε δεν χρειάζεται να πάρω προγεστερόνη.  Αύριο την αυχενική θα την κάνω σε άλλον γιατρό, σε εμβρυητρικο. Αν δει ωστόσο κάτι, θα πάρω άμεσα τον δικό μου γιατρό να μου πει πως να κινηθώ με το αίμα.  Θα σας ενημερώσω αύριο μόλις τελειώσω αγαπημένες μου ♥️♥️
    • Κοριτσάκι μου πραγματικά μοναδική ευχή μου για υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας!! Για όλο το κόσμο..! Όλα θα πάνε καλά!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Λίγες ώρες έμειναν!! Φαντάζομαι την αγωνία σου.. λίγο ακόμα υπομονή... Η καρδούλα του χτυπάει! Να το βγάλεις αυτό από το μυαλό σου σε παρακαλώ..!! Στο λέω πολύ σοβαρά!! Το καφέ δεν είναι πραγματικά τ ι π ο τ α!!!!! Είναι απόλυτα φυσιολογικό και πολλές γυναίκες το έχουν!! Αν δεν δεί τίποτα ανησυχητικό ο γιατρός στον υπέρηχο, συνήθως είναι αγγειακια που σπάνε όσο μεγαλώνει η μήτρα! Έχεις ξαναπεράσει τελειόμηνη εγκυμοσύνη και τα ξέρεις καλύτερα από μένα!! Με το γιατρό μίλησες καθόλου;; Να σε καθησυχάσει βρε παιδί μου λίγο.. δεν χρειάζεται να σε δει, θα σε δεί αύριο μια και καλή..! Αλλά έστω να μην το φοβάσαι τόσο.. εγώ θα στο λέω όσο χρειάζεται πάντως μέχρι να το πιστέψεις!! Εκτός αν θέλεις να σου στείλω καμία φωτό από τις δικές μου αιμορραγίες να πεις "Ωπ! Καλά είμαι!!!!"🤪🤣🤣🤣 Όλα καλά θα πάνε!! ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Στις 14:30 έχω ραντεβού, αλλά όπως και στην κόρη μου με ενημέρωσε η γραμματέας ότι ενδεχομένως να αργήσουμε, και ίσως χρειαστεί να πάω να περπατήσω ήταν φάω γλυκό και να επιστρέψω. Οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Εγώ για αρχή παρακαλώ να ανοίξει ο υπέρηχος και να χτυπάει η καρδούλα...  Έχω και σήμερα λίγα καφέ, σε πολύ έντονο χρώμα. Μου φαίνονται αιώνας οι ώρες μέχρι αύριο ...
    • Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε;;;  @Tonia.??? @Ελενη βιδ???? @Kate1992???  @lilly1984???  Εμένα μου έστειλε σήμερα η ενδοκρινολόγος εξετάσεις θυροειδή και καμπύλη ζαχάρου.. σκέφτομαι μετά την αυχενική να πάω να τα κάνω.. 😳
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...