Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ


speed

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα γράψει στο παρελθόν για την ουρολοίμωξη που είχε η μικρή μου κορούλα. Από τις 20 Αυγούστου η μικρή έπαιρνε αντιβίωση. Στην αρχή ceclor και αφού υποτροπίασε στο 1 δεκαήμερο της συντήρησης, το αντιβιόγραμμα έδηξε μόνο septrin. Κάναμε την αγωγή και αφού καθάρισε, κάναμε και την κυστεογραφία για το ενδεχόμενο παλινδρόμησης. Ευτυχώς δεν έχει παλινδρόμηση. Η μικρή μετα την κυστεογραφία, πήρε 4 ημέρες αντιβίωση (septrin ) και τρεις μονό νύχτα. Μετά από 10 ημέρες κάναμε καλλιέργεια και βγήκε πάλι θετική στο κολοβακτηρίδιο(το γνωστό…E-coli). Αύριο περιμένουμε το αντιβιόγραμμα. Έχω τρελαθεί. Το παιδί μου έχει βγάλει λέπια από το πολύ πλύσιμο. Σε κάθε αλλαγή πάνας τη βάζω κάτω από τη βρύση ανάσκελα για να τρέχει άφθονο νεράκι προς τα κάτω. Τι να κάνω άλλο; Μήπως φταίω σε κάτι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή speed

Είναι απαραίτητη νέα καλλιέργεια ούρων με λήψη με καθετήρα ή υπερηβική παρακέντηση. Στα περισσότερα παιδιά στα οποία έχει αποκλειστεί ανατομική αιτία η παραπάνω εξέταση είναι αρνητική με αποτέλεσμα τη διακοπή της αντιβιοτικής αγωγής μια για πάντα.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...