Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!

Στο πρώτο πακέτο των εξετάσεων βρέθηκε το μικρόβιο αυτό σε μένα και πήρα για 12 μέρες RULLID, 1 την ημέρα.

Ο γιατρός μου είπε πως και να μην το βλέπαμε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό αλλά μια που το είδαμε ας το εξοντώσουμε.

Δημοσίευση

Απ' όσο ξέρω το ουρεόπλασμα είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, που ευτυχώς αντιμετωπίζεται εύκολα.

Βρήκα αυτό, ίσως σε βοηθήσει. Συμβουλέψου όμως και το γιατρό σου!

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_158.asp

Δημοσίευση

Μαριμαρ μου και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσύνη ανιχνευτηκε το ουρεοπλασμα ,το οποιο μου ειχε προκαλεσει ουρολοιμωξη.Πηρα μια πολυ υπια αντιβιωση τρεις φορες στην κυηση γιατι μου ειχε προκαλεσει διαφορα το κολομικροβιο,προωρο τοκετο ημουν ξαπλα συσπασεις κ.α. Γεννησα τελειωσα με τον θηλασμο πηρα την κανονικη αντιβιωση για 16 μερες παλι τιποτα ολες αυτες τις φορες επαιρνε και ο αντρας μου.ξαναπαμε στην γιατρο βεβαια ημουν αποφασισμενη να την αλλαξω τοση ταλαιπωρια που ειχα φαει και μας εκανε καποιες ερωτησεις η βασικοτερη αν ετυχε ολες αυτες της μερες που περναμε την αντιβιωση αν πιναμε κανα ποτο και η απαντηση ηταν ναιιιι και οχι ενα χααχαχ.Την ξανακαναμε με ολες τις υποδειξεις της γιατρου και μας ειπε πως αν δεν περασει παλι ,θα αφησουμε τον κολπο να ηρεμησει λιγο και θα επαναλαβουμε αργοτερα.Βεβαια ειμασταν τυχεροι και ειχε φυγει!!!!ουφ τα ειπα χααααχ .Ευχομαι καλα αποτελεσματα

Δημοσίευση

δεν κανει ρε μπουμπου μου ουτε εσυ ουτε ο μητσος.Εμεις γι αυτο την καναμε την ξανακαναμε.βεβαια τωρα θα τελειωσεις θα κανεις επανεξεταση και θα δεις .Δεν αφηνουν απευθειας να ξανακανεις την αγωγη αν δεν εχει φυγει,πρεπει να περασει τριμηνο.Αχ μακαρι να εχει φυγει ρε γμτ να μην ταλαιπωρησε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...