Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..

ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ"ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ...ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ :S

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Κ Η ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ Κ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕΣ..Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΚΛΑΜΑΤΑ,ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ"ΩΣ ΜΑΜΑ κτλ

Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ :angry:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..Κ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..Κ ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ :(

ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙΤΕ ΤΙ) :woohoo: ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.. :S ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ..ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ!!ΒΑΛΕ 2ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ :blink:

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ,ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΧΗ?ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ..ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ PLZ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντινούλα μου να σου ζήσει το μωρό.

Εμείς έχουμε να κοιμηθούμε 7 μιση μήνες.Φαντάσου νεύρα και κούραση.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές τσακωνόμαστε με το Γιώργο αλλά νομίζω ότι φταίει η κούραση και όχι ο άντρας μου ή εγώ.

Σημασία έχει να υπάρχει κάποια κατανόηση.

Και εσύ κουράζεσαι και αυτός. Οσο για το σεξ...... ;) Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ντινάκι εγώ θα σου έλεγα να μην ανησυχείς γιατί και για τον σύντροφό σου τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα και δύσκολα και ίσως ακόμα πιο δύσκολα απο ότι είναι για σένα. Εμείς οι γυναίκες έχουμε την πολυτέλεια να νιώθουμε την εγκυμοσύνη απο την 1η στιγμή της σύλληψης και να μπαίνουμε στο ρόλο της μαμάς νωρίτερα απο ότι οι άνδρες. Έτσι πιστεύω μας έκανε η φύση.

Απλά δώσε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, ενδεχομένως να νιώθει και ζήλεια για το καινούριο μέλος που σου αποσπά σχεδόν όλη τη προσοχή. Δεν σημαίνει πως δεν σας αγαπά ή δεν σας νοιάζεται, χρειάζεται και αυτός το χρόνο του, ειδικά αν εργάζεται να έχει και ενοχές για την απουσία του και να μην μπορεί να τις εκφράσει με άλλον τρόπο.

Καμιά φορά οι άνδρες νιώθουν δέος μπροστά στο ρόλο της μάνας και ξεχνούν πως ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους είναι και γυναίκα, που έχει και αυτή ανάγκες (σεξουαλικές, συντροφικές, κλπ). Γιατί δεν του τις εκφράζεις όσο είναι νωρίς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..Κ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΠΙΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..??

ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ(ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ Κ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ)ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΞΕΝΥΧΤΙ(ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΣΗ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛ.ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..

ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ κτλ

ΑΥΤΟΣ ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ??? :(

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ Κ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΑ ΛΙΓΟ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΤ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΧ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΣΤΟ HAYTT ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IFIGEN ΤΙ ΚΑΛΑ.. ;) ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ)

ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΝΑΚΛΑΣ Κ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑΓΙΕΣ Κ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ..ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΩ :huh:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ...

ΧΕ,ΧΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΟΡΕΞΗ?? :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως και εσείς έτσι και εμείς όταν ήρθε το παιδί κλίναμε και 8 χρόνια μαζί .όσο και να μην το θέλουμε η σχέση μας πια δεν είναι και στα μέλια !!!ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον και από την καλή και από την ανάποδη .όταν ήρθε το μωρό χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούμε και οι δυο στα νέα δεδομένα .όταν για 8 χρόνια είσαι δυο άνθρωποι και ξαφνικά γίνονται τρις και όλη η προσοχή φυσικό και επόμενο πέφτει στο μικρότερο της παρέας αλλάζουν οι ισορροπίες .

είναι λογικό στην αρχή τα πράγματα να είναι κάπως .αυτό δεν πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρετε η ότι δεν σε καταλαβαίνει αλλά ότι νιώθει και αυτός πιεσμένος και αναστατωμένος από όλη την αλλαγή στην ζωή σας .ακόμα και τα πιο εύκολα πράγματα έγιναν δύσκολα ...το να πάτε για να καφέ έγινε ολόκληρο σχέδιο εξόδου ,το να δείτε αγκαλιασμένοι μια ταινία έγινε διακεκομμένο από τα κλάματα .ακόμα και εσύ γιαυτον έχεις αλλάξει ζεις για ένα μωρό ,κοιμάσαι μαζί του ξυπνάς μαζί του ....

δεν λέω ότι είναι κακό απλά επισημάνω όλα σα άλλαξαν και σίγουρα ξέρει ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά δώσε του και αυτόν χρόνο να τα συνηθίσει .

είναι νωρίς ακόμα εμείς φτιάξαμε γύρο στον έκτο μήνα .μην του λες πόσο δεν σε καταλαβαίνει και μην λες μόνο τα αρνητικά που περνάς μέσα στο σπίτι ....πες του πόσο καλός μπαμπάς είναι πόσο καλός σύντροφος και πόσο ωραία είσαστε μαζί οικογένεια πια .

τώρα αυτό που σου πετάει "ε καλά τι κάνει και όλη μέρα" μην το δίνεις και τόσο σημασία .μου το εχει πει κάποιες φορεσ σε θέση άμυνας και το εχει πάρει πίσω πολεσ περισσότερες .ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι ν είσαι όλη μέρα με ένα μωρό απλά το πετάνε έτσι για να πούνε και αυτοί κάτι όταν τους ζαλίζουμε με γκρίνια . :angry:

θα βρείτε πάλι τις ισορροπίες σου και ότι και να σου πω τώρα πχ σταμάτα να γκρινιάζεις ,να είσαι πιο θετική ,από το ένα θα μπούνε από το άλλο θα βγούνε γιατί είσαι γεμάτη ορμόνες :laugh: :laugh:

απλά θα σε καθησυχάσω λέγοντας ότι ξέρει πολύ καλά τι προσφέρεις και θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας και οι δυο .

μην διστάσετε ποτέ να βγείτε βόλτα ακόμα και για καφέ με το μωρό ...θα σας αρέσει πολύ ότι μπορείτε να το κάνετε .

εμείς όταν ήταν 6 μηνών πήγαμε διακοπές και περάσαμε τέλεια μας έκανε καλό .το ότι νιώσαμε ότι δεν μας εγκλωβίζει το μωρό ήταν φάρμακο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΥΦ ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ :S

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ :blush: ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ :P ΤΟ ΧΡΕΑΖΕΣΑΙ ΡΕ ΣΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ??ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α-Β ΛΟΓΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΝΙΝΑΚΙ(ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ) Η ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 Κ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... :blink: ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ??? :P

ΕΙΝΑΙ"ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ"ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΩΡΑΡΙΑ!!Κ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....zzzzzZZZZZZzzzzz :huh:

ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntina.ef. μου,

εγω δεν εχω νινακι :( και εμπειρια στο θεμα

αλλα θελω να πω την γνωμη μου :blush:

(εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια λες).

Νομιζω πως αυτη η κατασταση θελει

υπομονη,κατανοηση,αγαπη(που σαφως υπαρχει)

καισυζητηση.

Ειναι μια νεα αρχη και οπως

λενε καθε αρχη κ δυσκολη.

Να χαιρεστε το μπεμπουλινι σας

κ ο ενας τον αλλον!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,

ενα εχω να πω ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ, ερχεται ο συζυγος 7-8 κατα μεσο ορο, με βλεπει εμενα ξεμαλλιασμενη και αγανακτισμενη, και μου βααζει χερι γιατι φωναζω στον Θανο... ο οποιος θανος μεχρι εκεινη την ωρα θα εχει κανει τα ΠΑΝΤΑ.

Αφου ωρες ωρες νομιζω οτι μου κανει πλακα, μη με κραξετε αλλα εχω πει πολλες φορες γιατι γυρισες??Να μου σπασεις κ αλλο τα νευρα??? :laugh:

Σημερα το πρωι ο μικρος ηπιε γαλα 5μιση και εβλεπα στο μεγκα ενα παλιο σιριαλ με τον τσαρουχα κ μια ξανθια(μου διαφευγει τ ονομα της).Ωραιο ηταν , αφου λεω να βαζω κ ξυπνητηρι να το βλεπω απο την αρχη :laugh: :laugh:

Παντως χωρις πλακα τωρα, πιστευω οτι αν ενα ζευγαρι εχει προβλημα στο σεξ, σιγουρα θα ειχε αρχισει και προ παιδιου, απλα δεν ειχε γινει αμεσα αντιπληπτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kale ti problima sto s-e-x duo mhnes einai pou gennise h kopela !!!!

akoma den epoulothike kala kala ,akoma den katalaban ti tous brike ...akoma den brikan wra na koimithoun ligaki to s-e-x tous elipse!!!! :laugh:

egw pantos ayto to thema arxhsa na to skeutome apo ton tetarto kai meta prin ,to exw ksanapei ,eniotha oti h perioxh htan pros anikodomish !! :laugh: :laugh: kai o antras mou den me piese pote panw sayto giati einai to mono pou sizitame kai katalabenomaste perimene pote ha niosw etimh .

ax makari na ksana ginei opos prin thn ganna !!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ φιλεναδα ειμαι περιπου στην ιδια κατασταση μετη διαφορα οτι το μωρο δε ξυπναει αλλα ξυπναω εγω απο υπερενταση ξερω γω....το πετυχα και γω αυτο με τον τσαρουχα...χιχιχιχχι αλλα πολλεσ φορεσ μου βγαινει ολη η τρλλα με το μικρο αγκαλιοτσεσ φιλακια παιχνιδια και δυστυχωσ για το μπαμπα μασ μενη μονο η κουραση η και πολλες φορες νευρα....παντωσ απο τοτε που γεννηθηκε ο μικροσ εγινε πιο υπευθυνοσ πιο τρυφεροσ με ολουσ και γενθικα ειναι μες τη χαρα ...αφου οταν ξυπνουσε το μωρο ξυμερωματα2-3-4 ξυπνουσε και κεινοσ παντα το αλλαζε και πολλεσ φορεσ το ταιζε εκεινοσ αν το ταιζα εγω απλα περιμενε........θα στρωσουμε πιστευω...αχ τα θυμηθηκα τωρα και εχω τυψεισ που εχω νευρα συνεχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xntou έγραψε:

Αφου ωρες ωρες νομιζω οτι μου κανει πλακα, μη με κραξετε αλλα εχω πει πολλες φορες γιατι γυρισες??Να μου σπασεις κ αλλο τα νευρα??? :laugh:

Τί λες τώρα; Ποιά θα σε κράξει; Στην αρχή με το παιδί ήταν η μόνη μου ατάκα το "γιατί γύρισες" και το "να φυγεις ρε παιδί μου δε σε μπορώ άλλο".

Εντάξει οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί τώρα πια αλλά στην αρχή μονο ξύλο δεν παίξαμε, όλα τα άλλα τα κάναμε!

Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Όλοι θέλουν το χρόνο τους και αν υπάρχει αγάπη και γερά θεμέλια μη φοβάσαι τίποτα.

Τα παράγματα θα αποκατασταθουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

kale ti problima sto s-e-x duo mhnes einai pou gennise h kopela !!!!

akoma den epoulothike kala kala ,akoma den katalaban ti tous brike ...akoma den brikan wra na koimithoun ligaki to s-e-x tous elipse!!!! :laugh:

egw pantos ayto to thema arxhsa na to skeutome apo ton tetarto kai meta prin ,to exw ksanapei ,eniotha oti h perioxh htan pros anikodomish !! :laugh: :laugh: kai o antras mou den me piese pote panw sayto giati einai to mono pou sizitame kai katalabenomaste perimene pote ha niosw etimh .

ax makari na ksana ginei opos prin thn ganna !!!!!!!

Γενικα το λεω, γιατι υπαρχουν ζευγαρια που πριν κανω παιδια, και ειδικα το δευτερο, μου ελεγαν ποσο δυσκολο ειναι το σεξ με παιδια....και οχι μονο το σεξ, γενικα η ζωη.Εννοειται αν η κοπελα εχει 2 μηνων μωρο(που δεν το ηξερα) θελει χρονο να προσαρμοστει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula έγραψε:

αχ φιλεναδα ειμαι περιπου στην ιδια κατασταση μετη διαφορα οτι το μωρο δε ξυπναει αλλα ξυπναω εγω απο υπερενταση ξερω γω....το πετυχα και γω αυτο με τον τσαρουχα...χιχιχιχχι αλλα πολλεσ φορεσ μου βγαινει ολη η τρλλα με το μικρο αγκαλιοτσεσ φιλακια παιχνιδια και δυστυχωσ για το μπαμπα μασ μενη μονο η κουραση η και πολλες φορες νευρα....παντωσ απο τοτε που γεννηθηκε ο μικροσ εγινε πιο υπευθυνοσ πιο τρυφεροσ με ολουσ και γενθικα ειναι μες τη χαρα ...αφου οταν ξυπνουσε το μωρο ξυμερωματα2-3-4 ξυπνουσε και κεινοσ παντα το αλλαζε και πολλεσ φορεσ το ταιζε εκεινοσ αν το ταιζα εγω απλα περιμενε........θα στρωσουμε πιστευω...αχ τα θυμηθηκα τωρα και εχω τυψεισ που εχω νευρα συνεχεια

Μπραβο του Αντρουλα που ασχολειται με το παιδι.Υπαρχουν αλλοι που οτυτε στις 5 το απογευμα δεν το αναλαμβανουν.

Ρε κοριτσια εχω φιλη οπου οταν ηταν μωρο ο γιος της για να παμε εναν καφε μονες μας(γιατι ειχα κ εγω παιδι τοτε) κουβαλουσε την μαμα της απο επαρχια γιατι ο αντρας της δε μπορουσε να το αναλαβει. :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δοξα το θεο ΣΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 16 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΝΑΤΟΝ ΔΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ....ΑΧ ΑΧ ....ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΝΑΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕ.....ΧΙΧΙΧΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ..Κ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ(ΟΤΑΝ ΔΕ ΚΛΑΕΙ :blink: )Κ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΙΔΙΑ ΕΧΩ,ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ LOLLIPOP ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ :)

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :silly: !!!ΧΕ,ΧΕ!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ Κ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ...ΘΑ ΕΡΘΕΙΚ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ"ΖΑΛΙΖΕΙΣ" :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΝΧ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΙΩΣΕΣ Κ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ :laugh:

ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ Κ ΓΡΑΦΩ.....Κ ΓΡΑΦΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΙΝΩ Κ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MPRABO TO POULAKI MOU POU EINAI KALO SHMERA

EMEIS PHGAME BOLTOULA KAI TORA KOIMATE .

EINAI NA MHN SE KATALABW 7-8 XRONIA EINAI AUTA !!!!!

PANE TA MELIA !!!!PAEI TO AX H GUNAIKOULA MOU POU TOSO POLU EIMAI ERWTEUMENOS ....REALITY!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια δεν διαβασα ολες τις απαντησεις...εμεις με το που γεννηθηκε ο ζουμπουρλακος μας ολα γιναν τελεια...κ το εννοω σε ολους τους τομεις...εχουμε ερθει κ ποιο κοντα με τον συζηγο...κ σαν μπαμπας ειναι αψογος...τον αλλαζε τον εκανε μπάνιο...τα παντα μονο βυζι δεν ειχε να τον ταισει....καθε μερα βγαιναμε βολτουλα με το καροτσακι μας κ δεν ηθελε να το περνω εγω καθολου..μου ελεγε ειναι δουλεια του μπαμπα...κ γυρναγε κομματια απο την δουλεια μιας που εκανε 2 δουλειες κ μεβοηθουσε κ στο σπιτι...ο μπαμπάκας μας ειναι δεν μπορω να βρω λεξεις να τον περιγραψω...να φανταστειτε οτι ηθελε να του φτιαξω ξενο γαλα για να του δωσει μπουκαλι αυτος αλλα δεν του δωσαμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ MOY SERNETAI(ASXETO)

ΧΕ,ΧΕ ΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ??ΕΓΩ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :blink:

ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?? :P

ΑΛΛΑ Κ ΓΩ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ Ε?!ΕΞΥΠΝΑΔΑ :laugh: -ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΟΟΟΟΟΟ..ΚΑΛΟ ΕΕΕ??? :silly: :P :laugh:

Κ ΕΦΥΓΕ.... :S:blink: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...