Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ-ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ-ΑΠΟΒΟΛΗ???


Recommended Posts

Κοριτσακια μου,βλεπω συνεχεια κοριτσια να αναφερουν αποκολληση,εξωμητριο ,αποβολη η δεν ακουστηκε η καρδια του στον 1ο υπερηχο και τρελενομαι !!!ειναι δυνατον να μην υπαρχουν συμπτωματα και να το καταλαβαινουν οταν πανε στον ιατρο για τον 1ο υπερηχο?και ποια η διαφορα αυτων των λεξεων διοτι δεν ξερω πως παρουσιαζονται .

Δοξα τω θεω ειμαι πολυ καλα και η χοριακη αποι 93,77 μεσα σε 4 μερες πηγε 498,53 αλλα απο τοτε που μετρησα τελευταια φορα την χοριακη δεν ξαναπηγα να την ξαναμετρησω και ο ιατρος μου μου ειπε αυριο να παω για τον 1ο υπερηχο και οπως καταλαβαινεται με τα τοσα που εχω δει εδω στο μαμμυ εχω παθει ενα σοκ.Επισης εχω υπνηλια ,πονακια χαμηλα οπου ο ιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα καθως μεγαλωνει η μητρα μου,και το στηθος μου εξακολουθει ναναι πρισμενο.ολα δηλαδη δειχνουν καλα.

Ενημερωστε με σας παρακαλω πως αντιλαμβανετε μια γυναικα αυτα τα ασχημα γεγονοτα που προανεφερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρουλα μου,καταρχην αν ειναι εξωμητριο θα φανει στον πρωτο υπερηχο..εφοσον δεν τεθηκε τετοιο θεμα,μην ανησυχεις..δευτερον,η αποκολληση συνοδευεται απο αιμα,αλλα παλι θα την καταλαβεις απο τον υπερηχο,η αποβολη δεν το συζητω,αιμα στο φουλ..

και τριτον και κυριοτερον,εγω την καρδουλα τη ακουσα 8 εβδομαδων!!πηγα για υπερηχο πρωτη φορα και ειδα απλα παχυ ενδομητριο-σημαδι κυησης μεσα στη μητρα,την δευτερη φορα ειδα κανονικα το σακουλακι-αλλα οχι παλμο,και την τριτη φορα ειδα την καρδουλα και ηταν μια χαρα!!!

ολα πανε καλα μην ανησυχεις!!!το μαμμυ μας βοηθαει πολυ στο να πληροφορουμαστε,αλλα καμια φορα πεφτουμε και στην παγιδα του φοβου,οτι ολα οσα ακουμε θα τα παθουμε κι εμεις(τα δυσαρεστα κυριως!!)

εχεις 100000000000 λογους να εισαι χαρουμενη και ηρεμη τωρα που τα καταφερες και εμεινες εγκυουλα!!!!!απολαυσε το!!!!η χωριακη σου ειναι τελεια,και τα συμπτωματα σου επισης!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλκοστακι μου, σε ευχαριστω πολυ!!!με ηρεμησες παρα πολυ.

Απλα ειναι που θα παω αυριο για τον 1ο υπερηχο μας και ειμαι φοβισμενη !

Δοξα τω θεω δεν εχω αιμα και πονους εντονους και τα λοιπα...

επισης εσυ ποτε πηγες για 1η φορα για υπερηχο και δεν ακουσες την καρδουλα του?αυριο εγω θαμαι 6 εβδομαδων και 3 ημερων,θα ακουσω λες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι αναλογως και ποτε συνελαβες..εγω 6 εβδομαδων ειχα δει το σακουλακι μονο...και μετα απο 2 εβδομαδες την καρδουλα..υπαρχουν κοπελες που την ακουσαν απο 5 εβδομαδων!!!δεν ειναι στανταρ..μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα..ειδικα αν το στηθος ειναι πρησμενο,ειναι ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...