Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κ ΝΑΙ..!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ 40 ΠΥΡΕΤΟ!


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!περασαμε οικογενειακως μια μαρτυρικη πραγματικα εβδομάδα :( τρίτη βράδυ κ αρχίζω να εχω δεκατα κ να πονουν τα λαιμά μου..η ωρα περναει κ ο πυρετος 38..βάζω μασκα,παιρνω τηλ.τον παιδιατρο κ μου λέει συνεχιζεις να θηλάζεις.όλα καλά..το πρωι αισθανομαι χειροτερα..πηγαινω στο νοσοκομειο με τον αντρα μου,αφου με εχουν ζωσει τα φιδια για τη νεα γρίπη..μου λένε πως μάλλον ΄παω για λαρυγγιτιδα,δεν μπορούσαν τοσο νωρις να κανουν διαγνωση κ μου γραφουν αντιβίωση..εγώ να τους λέω πως θελω αντιβίωση συμβατη με το θηλασμό,να ειναι καλα το mammyland που έμαθα κ κάποια πράγματα ουσιαστικά,διαφορετικά..με τα πολλά μου δίνουν amoxil ,παίρνω ξανα τον παιδιατρο,μου δίνει το o.k. να θηλάσω κ με αντιβίωση..ο πυρετός αναβαίνει..φτάνω 39,7!!!τα depon να μη μου κάνουν τίποτα!ξανα τηλ.στον παιδίατρο,πρώτα απόλα το παιδί μου σκεφτόμουν..μου λέει να πάρω algofer.παιδικο σιροπι αντιπυρετικο,αλλά δυνατό κ επειδη ειμαι αδυνατη λέει θα δράσει..κορίτσια τα κόκκαλα μου να πονάνε,να καιω ολοκληρη απο τον πυρετο κ να θηλάζω το μωρο μου..ενιωθα πως θα λιποθυμίσω..ετρεμα κιολας μη το κολλήσω..πέμπτη απογευμα κ ειναι το προγραμματισμένο ραντεβου του μωρου για εμβόλιο.ο αντρας μου ηθελε να το αναβάλλουμε,αλλά εγώ ,επειδή ήταν η δεύτερη δοση πνευμονιοκοκκου ήθελα να το κάνει,μην εχουμε χειρότερα..η απόλυτη γκαντεμιά..για πρώτη φορά το μωρό μου κάνει πυρετό μετα από εμβόλιο!!!τρελάθηκα!δεν ηξερα αν κολλησε απο εμενα η ήταν από το εμβόλιο!ξανα τηλ.στον απιδίατρο..ανα οχταωρο ανεβαζε 38,2 κ εδινα εναλλαξ ντεπον κ πονσταντ..ευτυχώς τη δευτερη ημέρα εκανε ανα 12ωρο κ απο εχθες είμαστε καλά..το μωρο μου δε χαμογελούσε,ήταν μονίμως θλιμμένο κ εγώ δεν μπορούσα να το πάρω αγκαλια..αχ ηταν απαίσια..μεσα σε όλα ανεβάζει κ αντρας μου πυρετό κ η μαμα μου!!ευτυχως εμεινε η πεθερα μου απύρετη,ο Θεος να την εχει καλά,δεν ξαναλέω κακή κουβέντα για τη γυναίκα,αλλιως δεν ξέρω τι θα καναμε ολοι μας..

καμια φορα δινουμε σημασια σε ανουσια πραγματα..φοβηθηκα πάαρα πολύ,για το παιδι μου κυριως,ως πρωταρα μαλιστα σε τετοιες καταστασεις..να το σηκωνω 2 το πρωι κ να το βλεπω να καιει,να κανουμε ντουζακια,κομπρέσες,να πινει με τη συριγγα αντιπυρετικα..να ειμαι σε απογνωση ,φοβομουν μηπως χρειαστω κ εγώ νοσηλεια σε νοσοκομειο κ η τραπεζα γαλακτος μου δεν ειχε αρκετα μουκαλάκια..ο μικρουλης μου δεν ειχε πιει ποτε φορμουλα,τί θα του εδιναν αν επρεπε να λειψω;;;τόσοα αγχος,τόση αγωνία..Παναγίτσα μου ευτυχώς ειμαστε όλοι πια καλά!! :)

μακάρι όλα τα μωράκια του κοσμου να ειναι γερά κ καμια μανούλα να μη δει ποτε το παιδακι της σε δυσκολη θέση..κ κυρίως μακάρι ολες οι μανούλες να ειμαστε πάντα γερες να φροντίζουμε τα αγγελούδια μας..

συγγνωμη για το μεγαλο μήνυμα,αλλά ενιωθα την αναγκη να διηγηθω την μικρη ισως για αλλους,μεγάλη ομως για εμενα περιπέτεια μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LUCKY,ευτυχως ειστε μια χαρουλα τωρα!!!

Πολυ χαιρομαι!!! :)

Σε καταλαβαινω απολυτα..

πρωτα ο συζυγος μου με βηχα μετα η μικρη με κρυωμα κ πυρετο

κ επειτα κ εγω με πυρετο !!

Οπως ειπες κ εσυ..μονο για τα παιδια μας νοιαζομαστε σε κατι τετοιες περιπτωσεις..που ειναι μικρουλικα κ ταλαιπωρουνται πιο πολυ!!!

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγκινηθηκα πολυ με οσα εγραψες αλλα εγω παντα θυμαμαι μια κουβεντα...τις μανουλες ο Θεος δεν τις αφηνει να αρρωσταινουν για να μπορουν να φροντιζουν τα παιδακια τους...εεκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι που θηλαζες...εμενα και ο παθολογος και ο παιδιατρος οταν ειχα μια απλη φαρυγγιτιδα μου ειπαν οχι θηλασμο για 2-3 μερες...μετα απο αυτο οταν συνηθισε και το μωρο το μπιμπερο δεν ξαναθηλασε...επισης οταν ρωτησα τον παιδιατρο αν κανει πυρετο το μωρο μετα απο εμβολιο μου ειπε οτι σημερα τα εμβολια δεν κανουν πυρετο...να μαστε καλα και μεις και τα παιδακια μας...να τα προσεχουμε...τα αγγελουδια μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!110183 δεν ισχύει πια οτι δε θηλάζουμε με πυρετό,αρκεί βέβαια να παίρνουμε κατάλληλα μετρα,μάσκα ,οινόπνευμα στα χέρια,υπάρχουν εξάλλου φάρμακα συμβατά με το θηλασμό..για τον πυρετό μετα από εμβόλιο,τί να σου πω..δύο φίλες μου,τα μωάκια τους μετά από κάθε εμβόλιο ανεβάζουν πυρετό.ο γιατρός μου είπε πως αφού διήρκεσε μόνο 2 24ωρα κ δεν ανεβαζε πυρετό ανα 3ωρο ο μικρούλης αλλά ανα 8ωρο κ 12ωρο ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο..

κ εγώ απο το mammyland εμαθα οτι επιτρεπεται ο θηλασμός υπό αυτες τις συνθήκες κ ευτυχώς ήταν ενημερος κ ο παιδίατρος!

όπως κ να εχει,υγεια πάνω από ολα σε ολες τις μανούλες ,τους πατερουληδες κ τα αγγελάκια μας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα σας!!!!!!!!!!!!!

αχ ποσο σε νιωθω και εμεις ετσι ειμασταν,σε μια αντιστοιχη κατασταση

αλλα ευτυχως χωρις πυρετο.

ο μικρος μου κι εγω ειμαστε με ιωση εδω και 2 εβδομαδες και αυτο γιατι μολις εγινε καλα ο μικρος κολλησα εγω και μετα αντιστροφα

τωρα ειμαι με μασκα γιατι τον εχω τρλανει στην μασκα και στα σπρει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπούλη μου περαστικά σας!είναι πολύ δυσκολα πραγματικά κ αυτή η μασκα δεν αντεχεται πια,αλλά τί να κάνεις;ευχομαι γρήγορα να γίνεται καλά κ οι δύο!φιλάκια πολλά στον Σπυράκο κ σε σένα! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...