Μετάβαση σε περιεχόμενο

τραυματισμος τραχηλου?!

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας....

η σημερινη μου απορια...υπαρχει περιπτωση κατα την διαρκεια του τοκετου να τραυματιστει ο τραχηλος???

τι κινδυνοι υπαρχουν σε αυτη την περιπτωση???

ευχαριστωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου.κοιτα να σεις οι γιατροι παντα προσεχουν και ποσο μαλλον οι γυναικολογοι.να ρωτησω κατι?πωςσ σου ειρθες ολο αυτο με των τραυματησμω?εχεις ενδειξης για κατι?

κανεις δε ξερει????

οκ θα σας πω το ολο στορυ...ειχα καποια πονακια και ακουμπησα κατι μεσα μου και ηταν σαν πληγωμενο...μερα με την μερα επουλωνεται ομως...εγω φοβαμαι!

ξερω θα μου πειτε τρεξε στο γυναικολογο...ελα που δεν εχω κανει ποτε τεστ παπ!

ελα που πρεπει λεει να περασουν 6μηνες μετα την γεννα!

...ωραια ναι ισως φοβαμαι μην ακουσω το χειροτερο!

βλακεια μου αλλα προτιμω πρωτα να ακουσω πιθανες γνωμες και μετα τον γιατρο...

με επιασε πανικος μηπως δεν μπορεσω να κανω παιδι!

με επιασε πανικος διοτι σαν χθες....εγινε η συλληψη του γιου μου!σαν χθες ξεκινησε το μικρο του ταξιδακι...και ας τελειωσε ετσι...

τελος παντων καθε γνωμη ειναι χρησιμη!

τα φιλια και την αγαπη μου

υ.γ.

δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι ειναι ο τραχηλος διοτι ναι δεν εχω ιδεα τι γινεται μεσα στο σωμα μας!

προσφατα εμαθα ποια ειναι η κλυτοριδα.

μισω την ανατομια....

ειπα τραχηλο9ς διοτι απο μια εικονα που ειδα...πιστευω οτι ειναι αυτο!

εαν υπαρχει καποια πιο διαβασμενη...θα το εκτιμουσα να βοηθουσε

η κλιτοριδα ειναι εξωτερικα.ο τραχιλως εσωτερικα.μπορει ο γιατρος να δει των τραχιλο σου με ενα κολποδιαστολεα.αλλα γινεται να των δεις και μονο σου τοσο μεσα?δεν το νομιζω.δεν ειμαι και συγουρη

οποτε μαλλον κατι αλλο θα ηταν!

εννοειται οτι θα κανω εξεταση σε δυο μηνες ομως!

μεχρι τοτε θα σκεφτω οτι τσαμπα συναγερμος!

αν ομως ειναι κατι τετοιο...υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να κανεις παιδι μετα?

απο τον τραχιλο περναει το γονιμοπιοιμενω ωαρια και (κολλαει) πονω στο ενδωμητριο.τωρα αν μπορεις να κανεις παιδια? ειναι καλητερα θεμα του γιατρου,να των ρωτησεις δηλαδη.κανε υπομονη και θα πας στον γιατρο και θα κανεις παιδι,μην ανησηχης.συγνωμη κιολας αλλα τι ειδες?

δεν ειδα! ενιωσα με το δακτυλο μου.

υπεθεσα οτι θα ηταν αυτο διοτι γεννησα πριν 3μηνες και υπεθεσα ολα τα οργανα θα ειναι χαμηλα ακομη...

ενιωσα οπως οταν πιανουμε μια πληγη που εχει σκιστει...(σορρυ αν γινομαι περιγραφικη)

καθε μερα το νιωθω καλυτερα αλλα μονο η καρδια μου ξερει ποσο αγχομενη ειμαι!

ετσι μου ειπαν στο νοσοκομειο!

μωρε κατσε να ξεκινησω δουλεια και θα παω νωριτερα!

ασε γιατι αγχωθηκα!

ακουω και για διαφορους καρκινους και τετοια!

το αγχος μου ειναι να μπορω να κανω παιδι

εγω αυριο παω για τεστ παπ.και φοβαμαι για τα αποτελεσματα.μην ακους ομως τους αλους οα μονος καταλληλος ειναι ο γιατρος σου.θα κανεις παιδι ειμαι σηγουρη για αυτο.μακαρι να ειναι σηντομα

ουφ με ηρεμισες!

ναι εχουμε μπει σε διαδικασια παιδιου...ολες μας οι κινησεις εχουν να κανουν με την δημιουργια οικογενειας...!

γιαυτο τρομαζω μηπως δεν μπορεσω να του κανω ενα παιδακι!

voula25 έγραψε:

απο τον τραχιλο περναει το γονιμοπιοιμενω ωαρια και (κολλαει) πονω στο ενδωμητριο.τωρα αν μπορεις να κανεις παιδια? ειναι καλητερα θεμα του γιατρου,να των ρωτησεις δηλαδη.κανε υπομονη και θα πας στον γιατρο και θα κανεις παιδι,μην ανησηχης.συγνωμη κιολας αλλα τι ειδες?

Εχω την εντύπωση ότι το γονιμοποιημένο ωάριο περνάει από τη σάλπιγγα.

Από τον τράχηλο περνάει το σπέρμα που ανεβαίνει από τον κόλπο για το μακρύ του ταξίδι μέχρι τις σάλπιγγες.

Ο τράχηλος είναι η "βάση-είσοδος" της μήτρας και το τέρμα του κόλπου.

Ραμόνα μου υπάρχουν αξιόλογες ιστοσελίδες.Εστω να δεις τις εικόνες θα βοηθηθείς.Αλλά να πας και στο γιατρό.Φιλάκια.

παναγιωτα αγαπημενη και γλυκια!

με επιασε τρελος πανικος αλλα τελικα ολα καλα!

σε ευχαριστω για το γλυκο σου ενδιαφερον!

μιλησα με γιατρο και μου ειπε οτι αυτους τους μηνες μετα την εγκυμοσυνη γενικως ολα ειναι ευαισθητα και θελει προσοχη αλλα οχι πανικο! θα κανω το απλο τεστ παπ σε 2μηνες και ουφ πηρα μιαν ανασα!

Κουκλιτσα μου εμενα ειχε τραυματιστει ο τραχηλος οταν εβγαινε το μωρο, η θεση του ηταν λιγο στραβη. Δεν ειναι τιποτα, απλα οταν καναμε σεξ με τον αντρα μου πονουσα λιγο παραπανω, λιγο πονος κ σαν ενα μικρο τσουξιμο. Μετα απο 4-5 μηνες περασε τελειως.

Νομιζω πως μονη σου δε μπορεις να το δεις, ο τραχηλος αν δεν κανω λαθος ειναι αρκετα ψηλα.. Δε θα ειναι τιποτα, θα σου φυγουν ολα οταν με το καλο πας στο γιατρο σου Μακια μακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...