Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εσύ είσαι δασκάλα άρα..αφού γέννησες και δύο χωρίς επισκληρίδιο..μπράβο σου!!
    • Κορίτσια κι εγώ με αλεσμένα λέω να ξεκινήσω κι αν δω ότι τα πάμε καλά, ίσως δοκιμάσω μετά από κανέναν μήνα κομμάτια..σγρ θα είναι και ο σύζυγος μαζί, δε θα το επιχειρήσω μόνη.. πάντως θα ξαναδώ κανένα βιντεάκι πρώτων βοηθειών, τα ψιλοθυμάμαι γενικά, απλά τις επαναλήψεις δε θυμάμαι στις κινήσεις που κάνεις..
    • Μπορεί να έχεις δίκιο.. έχει μια λογική αυτό.. θα ρωτήσω και στο φαρμακείο τι υπάρχει γενικά, που θα ξέρουν.. σ ευχαριστώ πολύ!
    • Όχι,  σε καταλαβαίνω. Κι εγώ έτσι ένιωθα στο πρώτο παιδί! Αλλά δυστυχώς δε με άφηναν να αγοράσω ότι ήθελα κάθε φορά είχα τη πεθερά μου έχω αυτό έχω το άλλο, έχω ρουχα μην αγοράζεις, έχω κρεβατάκι, έχω κουβερτάκια, μου δωσαν αυτο μου δωσαν το αλλο με γέμιζε κάθε φορά και έτσι δεν το χάρηκα όπως ήθελα.. Μέχρι και ντουλάπες μας έδινε! Αυτό στο τέλος δεν ήταν βρεφικό δωμάτιο, ήταν εφηβικό!! με το σκεπτικό έλα μωρεεε θα μεγαλώσει γρήγορα θα τα πετάξεις μετά τι τα θες τοσο μωρουδιακά!!! Ήταν σχεδόν όλα από άλλους  έτοιμα.. αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά προσπαθούσα να μη το παίρνω τόσο βαριά εντάξει αντικείμενα είναι, δε βαριέσαι.. απλά περιορίστηκα και ενώ ήθελα να φτιάξω εγώ το δωμάτιο του όπως ήθελα το φτιάξαν άλλοι για μένα  τι να πεις... να τα θυμήθηκα τώρα παλι και συγχύστηκα.
    • Ναι αυτό που είπε σωστό έχει διογκωθεί το αιδοίο (είναι αυτό που προσπαθούσα να περιγράψω πριν ότι όλα τα νιώθω πολύ ανοιχτά κάτω λες και έχω διαστολή ένα πράμα..). Αχ εγώ πλέον δεν έχω καθόλου αντοχές. Δε ξέρω βαριέμαι πλεον να σηκωθώ, να περπατήσω, να κάνω μια δουλειά... έχει φύγει η ενέργεια. Πφφφ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...