Μετάβαση σε περιεχόμενο

disney on ice:Απαραδεχτη αισχοκεδρια

Recommended Posts

Ολες αυτες τις ημερες περιπου γυρω στον εναν μηνα στην τηλεόραση διαφησμιζε την παρασραση που θα γινοταν στο γηπεδο του tae kwon do ενα φανταστικο ταξιδι με τους ηρωες της disney .

Εψαξα αν βρω εισητηρια ειχαν απο 8 ευρω αλλα επειδηη μας τα αγορασε ονονος του και επειδη δεν βρηκε με 8 πηρε με 14 .Πηγαμε λοιπον σημερα μαζι εμ το Σταυρο και η λαηθεια ειναι οτι ηταν πολυ ομορφο το θεαμα .

Ομως ρε κοριτσια τι εκμεταλευση ειναι αυτη που ειχε απ εξω αλλα και μεσα στα προιοντα που πουλαγαν !Ενα μπολ κουβαδακι ωγραφισμενο με τα χρωματα του μινι και της μικυ που ειχεμεσα ποπ κορν 10,00 ευρω ; αφου τα πηραμε αργοτερα ειδαμε που ειχε ενα κουτι με 4,00 και κατι γρανιτες με κατι ποτηρια με τους ηρωες ειχαν 8,50 ευρω και οταν πηγαμε αν παρουμε νερο και ενα χυμο ζητησα φραπε καιμου ειεπ μονο ζεστους εχω και της ειπε ενα ελληνικο καιμου ιεπε μονο γαλλικο -καπουτσινο φρεντο γιανα το χρεωσει δνε ξερω ποσο και βεβαια δνε πηρα καφε δνε θα τους εκαν τη χαρη με τοση ζεστη να παρω ζεστο νεροζουμι.

Πηρα λοιπον τα ποπ κορν το χυμο και δυο νερακια το συνολο 13,50 ευρω δηλαδη το νερο ποσο το ειχε ;Παμε πιομεσα ειχε κατι σπαθια με 15 κατι αλλα κοριτσιτσιστικα εμ 15-20- και κατι κουκλακια με 25-28 και μπλουζες με 15 με 20 επαθα πλακα δνε υπηρχε τιποτα εως 5 ευρω εκτο το προγραμμα ακι κατ γλιφιτζουρια με 3 ευρω .

Ο Σταυρος ηθελε σπαθι αλαλ του εξηγησα οτι δεν ειχα τοσα λεφτα ρε παιδια δεν ξερω τρελλαθηκα ξενερωσα αν ειανι τον παιρνω στο τζαμπο και περνουμε κατι που αν του αρεσει .

Στο διαλλειμα του ειεπ θες να παμελιγο εξω καιμου ειπε:τι να κανουμε μαμα ; καφε γιασενα δενε χει ακι εμεις δεν εχουεμ τοσα λεφτα και εγω ληζευομαι (ζηλευω εννουσε ) αλλα καταβαλαινω οτι δνε μπορουμε αν το παρουμε αν κοιτα τρωω ποπ κορν :Με τσακισε κοριτσια δνε ηξερα τι αν πω αν κραταγα χρηματα ειμαι σιγουρη οτι θα του το επαιρνα αλλα μετα απο αυτο αλλα απο την αλλη νομιζω οτι καταλαβε το νοημα .

Κριαμ παντως γιατι οι περισσοτεροι που πηγαν ειχαν δυο και τρια παιδακια αν ειχαν χαμηλοτερε τιμες θα ηταν πιο καα .Του χρονου αν τον παω θα παρω ποπ κορν ακι χυμο απο το σπιτι οποτε απλα να του παρω ενα μικρο παιχνιδακι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανια περασατε ομορφα αυτο εχει σημασια.οι γονεις μου ποτε δεν μας εκρυψαν την οικονομικη μας κατασταση και το θεωρω πολυ σωστο,και εγω ετσι θα μεγαλωσω τη μικρη μου,μπραβο σου που εχεις ενα καλο παιδι που κατανοησε αυτα που του ειπες,αλλα παιδακια θα χτυπιοντουσαν στο πατωμα γ να γινει το δικο τους,του εχετε δωσει καλες βασεις.Ειναι απαραδεκτη αυτη η αισχροκερδια

πήγα k εγώ disney on ice με τις φίλες m ωραίο το θέαμα αλλα ρε κορίτσι τι τιμές ήταν αυτές?????????10 ευρώ το pop corn????????αίσχος!!!!!!!!!k 8 ευρώ το μαλλί τις γριάς?????????

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΑΙ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΕΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΣΦΙΧΤΗΚΕ.. :):)

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ?ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...