Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια λάτρης των τακουνιών, η ουρολόγος Dr. Maria Cerruto, υποστηρίζει πως αν φοράμε ψηλά... τακουνιά στην καθημερινότητά μας, θα έχουμε σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, και συγκεκριμένα για εκγύμναση των πυελικών μυών, βελτιώνοντας, όχι μόνο τη λειτουργία της κύστης, αλλά και το γυναικείο οργασμό.

ΠΟΛΙΤΗΣ - 21/11/2009

:laugh: :laugh: :laugh:

Τί λέτε;;; :laugh:

Δημοσίευση

ααα, καλά μάλιστα γι αύτό δεν έχω πρόβλημα σε αυτό τον τομέα επειδή φοράω τακούνια!!!

Βέβαια τώρα με βλέπω να το ξεχνάω μέχρι να ..... πάλι! :blush::blush: χεχεχεχε

Δημοσίευση

Έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να βλάψουν τη σπονδυλική στήλη και τα οστά των ποδιών, και γενικά είναι ταλαιπωρία για το γυναικείο σώμα (και το ανδρικό σίγουρα για όσους τα προτιμούν!). Βέβαια, ξέρω και γυναίκες που λένε ότι τα έχουν "συνηθίσει" και τα φοράνε και στη δουλειά.

Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αλλά για λίγο, σε κάποια βραδυνή έξοδο, γιορτή κλπ. Σέξυ νιώθω ας πούμε και όταν είμαι ξυπόλητη στη παραλία ;)

Δημοσίευση

εγω μεσα στο σπίτι ολη μερα προτιμω τις ροζουλιτσες παντοφλιτσες μου...τωρα για το σουπερ μαρκετ, λαικη και βολτα το παιδι...αθλητικουλια δωρακι απο τον συζηγο...ολοκληρο ταξιδι απο το κοσοβο κανανε να μην τα τιμησω...

Για τις εξοδους με τον συζηγο κ δεν μιλαω βραδυνες γιατι αυτες τις εχουμε ξεχασει...πλεον...5 φορες το χρονο κ αυτες με το ζορι (δεν ειχαμε χρονο μιας που ηταν κοσοβο), γενικοτερα οταν ερχετε μου εχει παρει κατι καφε μποτακια γαμ... κ τα φοραω κ εχω παρει κ εγω κατι κοκκινες γοβες....τελειες/../

Δημοσίευση

Aν και σπάνια φοράω...

Σκέφτομαι την μεσούλα μου!!! :blush:

Μπρος τον πόνο αυτής τί είναι ο οργασμός;;; :P

Ζουζού ηφαίστειο;;; :laugh:

Ιφιγένεια ''γράμμα'';;; :laugh:

Φατσούλα εδώ αποφαίνεται η επιστήμη! :laugh:

Κόννα επομένως επιβεβαιώνεις τον κανόνα;;; :laugh:

Αργώ συμφωνώ!Άντρες τακουνάτοι υπεροργασμικοί;;;! :laugh:

Ραφαέλ κόκκινη γόβα;;;2 σε 1 εσύ λοιπόν! :laugh:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

sofilate έγραψε:

σαυτο συμφωνώ ...αλλά στην καθημερινότητα να πάω γι ψώνια θα προτιμήσω μπαλαρίνες ;)[/quote:2h049ghq]

:):):)

Απόλυτα σύμφωνη και με τις 2 απόψεις!!! :);)

Δε λέει βραδινή έξοδο με στρωτό-πάτωμα...εκτός αν είσαι Σκλεναρίκοβα!

Λαϊκή με τακούνι;;; :woohoo:

Όμως μία ρήση λέει:ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου!!!

Αυτό για τις ελεύθερες... ;)

Οι υπόλοιπες σεμνά και ταπεινά!!! :laugh:

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...