Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

είναι 3 μικρόβια : το μικρόβιο του δοντιού του αυτιού και του ... αιδίου και συζητάνε.

λέει το μικρόβιο του δοντιού : "κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει!"

λέει το μικρόβιο του αυτιού : "κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αυτί και προσπαθεί να με αρπάξει. εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθειά και δεν μπορεί να τα καταφέρει!"

λέει το μικρόβιο του αιδίου : "αυτά δεν είναι τίποτα! εμένα κάθε μέρα μπαίνει ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. οπότε μπαινοβγαίνει. και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα."

οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού :

"αυτόν τον πούστη τον ξέρω και εγώ!!!"

:laugh: χι χι χι :silly:

αν ξέρετε και εσείς ανέκδοτα γράψτε τα να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη διάθεση μερικών από εμάς... :)

Δημοσίευση

ναι βρε κοριτσάκι μου γι'αυτό και εγώ είπα να ανοίξω το θέμα αυτό. όλων η ψυχολογία είναι χάλια και είπα να την αλλάξω έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. ελπίζω πραγματικά να βοήθησα έστω και λίγο... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...