Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Και γω έχω την ίδια απορία..δυστυχώς εδώ που μένω δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο..κάποιο γκρουπάκι τέλος πάντων στο οποίο θα μπορώ να συμμετάσχω... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη και όταν ήμουν έγκυος το είχα σκεφτεί και εγώ για γυμναστική. αν ξέρει καμιά αν έχει κάτι στη Θεσσαλονίκη πείτε το. :P

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

κοριτσάκια εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη και όταν ήμουν έγκυος το είχα σκεφτεί και εγώ για γυμναστική. αν ξέρει καμιά αν έχει κάτι στη Θεσσαλονίκη πείτε το. :P

Γνωριζω ενα εργαστηρι για γιογκα στο Πανοραμα που εχει τμηματα για εγκυους!Αν σε βολευει μπορω να σου δωσω στοιχεια!

Υπάρχει το γυμναστήριο human που έχει ειδικό τμήμα human mama. Είναι στην τσιμισκή (με αγίας σοφίας περίπου). Εγώ εκεί πάω και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Λιγο που το εψαξα γιατι και γω ηθελα να κανω κατι.βρηκα οτι το πιο ασφαλες ειναι η κολυμβηση .ρωτησα και τον γιατρο μου και μου εδωσε και χαρτι που χρειαζεται αν θελεις να πας σε πισινα.βρηκα στην γλυφαδα αλλα φανταζομαι θα εχει και αλλου κολυμβηση για εγκυους.εγω εψαξα και μαλλον θα παω εδω http://www.gorgoneskaimages.gr/flashsite/index.html. ;)

lovie έγραψε:

Γνωριζω ενα εργαστηρι για γιογκα στο Πανοραμα που εχει τμηματα για εγκυους!Αν σε βολευει μπορω να σου δωσω στοιχεια!

κοριτσάκι θα ήθελα να μου τα δώσεις, αν και προς το παρόν δε με βολεύει γιατί μένω στο κέντρο αλλά σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε και ίσως να μένω προς τα εκεί. εξάλλου έχω μπόλικο χρόνο στη διάθεσή μου μέχρι να ξαναμείνω έγκυος. σε ευχαριστώ! :silly:

Lori έγραψε:

Υπάρχει το γυμναστήριο human που έχει ειδικό τμήμα human mama. Είναι στην τσιμισκή (με αγίας σοφίας περίπου). Εγώ εκεί πάω και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι θα το έχω υπόψην μου στην επόμενη εγκυμοσύνη μου. να σαι καλά! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...