Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχει ερεθιστει ο λαιμος σου δεν ειναι τιποτα, να ξερεις οταν το αιμα ειναι απο καπου αλλου πχ στομαχι δεν ειναι κοκκινο ειναι πολυ πιο σκουρο και εγω οταν το ειχα παθει ανησυχησα αλλα μου το ειπε η μαμα μου που ηταν νοσοκομα οτι δεν ειναι κατι γιατι θα ηταν σκουρο και οντως δικιο ειχε

Δημοσίευση

tselinkas ψυχραιμία και μην μπαίνεις στο internet για τέτοια πράγματα γιατί θα φρικάρεις,εγώ έχω φρικάρει όσες φορές το έχω κάνει και τελικά δεν έχω τίποτα απο αυτά που λέει.Γιατί δεν πας σε έναν παθολόγο;δεν στο είπε ο γιατρός σου;εγώ που είχα αρρωστήσει στο δεύτερο τρίμηνο και μια φορά απο βήχα έβγαλα αίμα μου είπε να πάω αμέσως σε παθολόγο,όπου τελικά πήγα και δεν είχα κάτι σοβαρό

Δημοσίευση

πηγα μπεμπινι μου και ξαναπηγα και σε ωρλ πηγα.αλλα δεν μπορουν να κανουν διαγνωση χωρις ακτινογραφια.ουτε καμερα στο λαιμο μπορουν να μου βαλουν.αν δεν ηταν το αιμα ολα καλα.αλλα πραγματικα εχω χεστει πανω μου με αυτα που λεει το ιντερνετ.μονο ασχημα πραγματα.και εφ οσον δεν παιρνω μια σταθερη απαντηση απο το γιατρο....ισως λεει ειναι λοιμωξη του αναπνευστικου και να πινω χαμομηλι.εχω πιει εδω και μια εβδομαδα 1 βαρελι και τιποτα.σημερα χειροτερεψα και ολο αιμα και βηχα και βραχνιασα.ηταν κλαι καλα οτι θα μου περνουσε σε 2 με 3 μερες ειπε ο ωρλας.αληθεια δεν ξερω τι να κανω. :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...