Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ????ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ??

ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ....??ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΙΔΔΕΣ!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΔΕΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βικακι μου περσι μια φιλη μου εκανε το εξησ τελειο: κρεμασε χιονονιφαδες απο τα σποτακια στο ταβανι της και ηταν καταπληκτικο θεαμα!!αλλα αυτο δυστυχως αν εχεις σποτακια γινεται ουτε εγω εχω :S εγω δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο απλα κανω το σπιτι σαν να ειναι ανασταση!!!παντως δεν λειπει ποτε απο το σπιτι μου μια πιατελα με δικουσ μου σπιτικους κουραμπιεδες και μια αλλη με δικα μου μελομακαρονα!!!! επισης κατι που προσεχω ειναι να χω χριστουγεννιατικα κερακια μου αρεσει πολυ να τα αναβω το βραδυ!αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ:

Τα κεριά προσδίδουν σίγουρα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Μία σχετικά ανέξοδη ιδέα για να τοποθετήσετε τα κεράκια στο τραπέζι του σαλονιού σας, ή όπου αλλού εσείς θέλετε, είναι να αγοράσετε ένα ρηχό πιάτο, σε όποιο σχήμα εσείς θέλετε (καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα μοντέρνο design) και να το γεμίσετε κλωνάρια έλατου, μικρές μπάλες και να βάλετε ανάμεσά τους, τα κεριά. Αν μάλιστα, ρίξετε και λίγη χρυσόσκονη στα κλωνάρια, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακό.

ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ:

Πρωτοτυπήστε! Στολίστε τις γωνιές του σπιτιού σας με αγιοβασιλιάτικους σάκους. Κάποιους από αυτούς μπορείτε να τους γεμίσετε με δωράκια, ενώ κάποιους άλλους απλώς να τους γεμίσετε με παλιές εφημερίδες.

Μία εναλλακτική πρόταση, αν δεν θέλετε να τοποθετήσετε τα δώρα κάτω από το δέντρο. Αν έχετε παιδιά, οι αγιοβασιλιάτικοι σάκοι θα εξάψουν σίγουρα την φαντασία τους.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ:

Είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο! Μπορείτε με απλά υλικά να δημιουργήσετε απλές γιρλάντες για κάθε σημείο του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε τις παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες. Κρεμάστε τις πάνω σε ένα κομμάτι σκοινί ή σε μία όμορφη κορδέλα, όπου θα τις στηρίξετε με συρραπτικό. Στη συνέχεια, κρεμάστε την γιρλάντα πάνω από την κάσα κάποιας πόρτας. Με τον τρόπο αυτό, εκμεταλλεύεστε τις παλιότερες κάρτες, που έχετε λάβει από αγαπημένα σας πρόσωπα και τις οποίες δεν θέλετε να πετάξετε.

Μεταμορφώστε τις παλιές μπάλες

Εάν έχετε βαρεθεί τις παλιές μπάλες του δέντρου ή δεν είναι πια στη μόδα, μη διανοηθείτε να τις πετάξετε. Με λίγο "λίφτινγκ" εκτός του ότι θα γίνουν καινούργιες, θα έχουν πάνω τους και το προσωπικό σας γούστο. Θα έχετε προσέξει ότι τα τελευταία χρόνια πολλές από τις μπάλες, που πωλούνται στα καταστήματα, δε μοιάζουν με τις κλασικές γυάλινες μπάλες, που ξέραμε από παιδιά. Και αυτό γιατί η μόδα υπαγορεύει τους πειραματισμούς αλλά και τις πιο οριεντάλ πινελιές.

Εάν λοιπόν, έχετε μπάλες, που δε σας αρέσουν πια, αλλάξτε τις!

Κολλήστε πάνω τους χάντρες ή χρυσόσκονη, τυλίξτε τις με μια εντυπωσιακή κορδέλα ή ένα φανταχτερό χαρτί περιτυλίγματος. Γεμίστε τις κόλλα και κυλήστε τις πάνω σε χρυσόσκονη ή ψεκάστε τις με σπρέι χρυσόσκονης ή χιονιού.

Αυτό ισχύει για όλα τα στολίδια, που έχετε κατά καιρούς αγοράσει. Εξάλλου, είναι μια πολύ βολική λύση για τα διακοσμητικά, που σας έχουν δωρίσει, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που παίρνουμε δώρα που δεν είναι του γούστου μας, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα σκουπίδια.

Έτσι, όχι μόνο δεν πετάτε χρήματα και στολίδια, αλλά γίνεστε και πολύ δημιουργικοί διακοσμώντας το δέντρο και το σπίτι σας με το στυλ και τα χρώματα, που σας εκφράζουν.

Διακοσμήστε με κουκουνάρια

Ένα άλλο πολύ όμορφο φυσικό υλικό, που ταιριάζει πολύ στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είναι τα κουκουνάρια. Τα κουκουνάρια είναι πολύ εύκολο να τα μαζέψετε σχεδόν όλες τις εποχές, ενώ με λίγο κέφι, μπορείτε να τα μεταμορφώσετε σε πολύ όμορφα διακοσμητικά, για κάθε σημείο του σπιτιού. Υπάρχουν διαφόρων ειδών, μεγεθών και σχημάτων κουκουνάρια, ανάλογα με το δέντρο, που τα παράγει.

γέρνουν. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα κρεμάσετε στο δέντρο, να βάλετε μερικά σε φρουτιέρες ή να τα χρησιμοποιήσετε ως επιτραπέζια διακοσμητικά. Τα κουκουνάρια είναι, επίσης, πολύ όμορφα διακοσμητικά για τα στεφάνια σας. Περάστε μαλακό σύρμα (π.χ. σύρμα ανθοδετικής) μέσα από τα πέταλα της βάσης, δέστε το σφιχτά στρίβοντας τις δύο άκρες μεταξύ τους, φροντίζοντας στο τέλος να δημιουργηθεί μία διχάλα με αρκετά σύρμα, ώστε να μπορέσετε να στερεώσετε το κουκουνάρι πάνω στο στεφάνι σας.

Εάν έχετε προγραμματίσει να κάνετε τραπέζι στους φίλους ή την οικογένειά σας, τα κουκουνάρια μπορούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στο εορταστικό τραπέζι σας. Εκτός από να τα τοποθετήσετε ως διακοσμητικά, μία πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα είναι, αφού τα βάψετε, να τα χρησιμοποιήσετε ως στηρίγματα για την καρτούλα με το όνομα του κάθε καλεσμένου σας, που θα τοποθετηθεί στη θέση του.

Κατόπιν, ψεκάστε τα με σπρέι χρυσόσκονης, περάστε τα μερικές χρυσές πινελιές ή κολλήστε στην άκρη των πετάλων τους χάντρες.

Ρομαντική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικος ρομαντισμόςΓια τις ρομαντικές ψυχές το παραδοσιακό κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και το πράσινο δεν είναι οι μοναδικές επιλογές για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ειδικά αν θέλετε να δώσετε μια εικόνα φρεσκάδας και αισιοδοξίας στο σπίτι σας, το ροζ είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή. Μάθετε βήμα - βήμα πως θα δημιουργήσετε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον μπουφέ της τραπεζαρίας σας ή κάποια άλλη γωνιά του σπιτιού σας. Η σύνθεση μπορεί να αποτελέσει ακόμη και μέρος της διακόσμησης του τραπεζιού για το βιβλίο ευχών στη δεξίωση του γάμου σας, αφού μπορείτε να την προσαρμόσετε σε όποιο χρώμα ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα χρώματα που έχετε επιλέξει για τον χριστουγεννιάτικο γάμο σας.

Βήμα 1Βήμα 1 : Τοποθετήστε ένα χαλαρά διπλωμένο τουλπάνι ή μια λεπτή πετσέτα σε μια πήλινη γλάστρα ή σε ένα φαρδύ βάζο με μεγάλο στόμιο σε ροζ χρώμα. Αν δεν έχετε γλάστρα ή χρωματιστό βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο φαρδύ βάζο, τοποθετώντας σε αυτό γκοφρέ χαρτί σε ροζ χρώμα ή σε όποιο άλλο σας αρέσει, επενδυμένο από τη εσωτερική πλευρά με αδιάβροχη μεμβράνη.

Βήμα 2Βήμα 2 : Με την παραπάνω κίνηση θα μειώσετε το βάθος του βάζου, στην περίπτωση που είναι αρκετά μεγάλο, τοποθετώντας και 2η ή 3η στρώση υφάσματος. Χρειάζεστε βάθος περίπου 12-15 πόντων για να συνεχίσετε την κατασκευή σας. Κόψτε ένα ή δύο κομμάτια σφουγγάρι ανθοδετικής ύψους 6-8 cm, που θα προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη διακόσμησης και ανθοπωλείου, ώστε να εφαρμόζει στο εσωτερικό του δοχείου και τοποθετήστε τα μέσα σε αυτό, αφού πρώτα τα υγράνετε. Το ελεύθερο μέρος μέχρι το χείλος του βάζου θα πρέπει να είναι περίπου 5 cm.

Βήμα 3Βήμα 3 : Κόψτε μερικά κλωνάρια από αλεξανδριανό σε λευκές και ροζ αποχρώσεις μαζί με το φύλλωμά τους. Το μυστικό για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό και να παραμείνουν με τη ζωντάνια τους είναι να κρατήσετε την άκρη κάθε κλωναριού πάνω από τη φλόγα ενός κεριού για μερικά δευτερόλεπτα.

Βήμα 4Βήμα 4 : Στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη σύνθεσή σας, τοποθετώντας τα κλωνάρια στο σφουγγάρι, φτιάχνοντας ένα πλούσιο μπουκέτο. Για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να το διακοσμήσετε με μια διακοσμητική γιρλάντα, που επίσης θα προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη ανθοδετικής.

Εγω θα στολισω τελος του μηνα!

Θα αρχισω με το δεντρο... τα χρωματα που θα βαλω ειναι κοκκινο και πορτοκαλι!!!

Θα εχω δυο δισκους με κουραμπιεδες και μελομακαρονα! Επισης παντα εχω στο τραπεζακι του σαλονιου μπολ με σοκολατακια, ξηρους καρπους, καρυδια και αποξηραμενα φρουτα δαμασκηνα και χρυσομηλα!!

Στο μπαλκονι του πανω οροφου κρεμαμε Αη Βασιλη και στολιζουμε με λαμπακια! Ακομα βαζω διαφορα κερακια σε διαφορα σχηματα οπως αστερακια αγγελακια και Αη Βασιλιδες! Οποσδηποτε θα βαλω στεφανι στη πορτα!! Κατω απο το δεντρο θα μπουν τα δωρα πολυχρωμα κουτια και σακκουλες! Τα τραπεζακια και την τραπεζαρια τη στρωνω με οργαντζα συνηθως πορτοκαλι και κοκκινη!! Περσι αγορασα χριστουγεννιατικα μαγνητακια και τα κολλησα στο ψηγειο!! :)

Αυτα απο εμενα Καλα Χριστουγεννα!! :kiss:

Γιορτινές διακοσμήσεις με αρωματικά κουκουνάρια

Αν είστε αρκετά τυχεροί να μένετε κοντά περιοχή με κωνοφόρα δέντρα (πεύκα, έλατα), μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την περίοδο των γιορτών μαζεύοντας ένα καλάθι κουκουνάρια για να κάνετε μοναδικές αρωματικές διακοσμήσεις. Ναι σωστά καταλάβατε! Αρωματικές διακοσμήσεις. Τώρα βέβαια, τα κουκουνάρια δεν έχουν τόσο δυνατό άρωμα από φυσικού τους, αλλά θα δείτε πως μπορείτε να το αλλάξετε αυτό.

Τα κουκουνάρια είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση υλικά για διακόσμηση και διαρκούν πάρα πολύ καιρό. Μπορείτε να τους δώσετε ένα υπέροχο άρωμα χρησιμοποιώντας συμπυκνωμένο έλαιο κανέλας. Το άρωμα αυτό θα σας παρασύρει. Αν δεν έχετε χρόνο ή τρόπο να συλλέξετε κουκουνάρια δοκιμάστε να αγοράσετε από καταστήματα με αποξηραμένα λουλούδια.

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να τυλίξετε τα κουκουνάρια με σύρμα. Περάστε ένα κομμάτι ανθοδετικό σύρμα ανάμεσα από τα λέπια του κουκουναριού όσο το δυνατό πιο κοντά στη βάση του . Τυλίξτε το σύρμα σφιχτά γύρω από το κουκουνάρι. Προσέξτε ώστε οι δύο άκρες του σύρματος να έχουν αρκετό μήκος ώστε να τις στρίψετε μεταξύ τους για να εφαρμόσει καλά στο κουκουνάρι. Στο τέλος του σύρματος δώστε του διχαλωτό σχήμα. Λυγίστε το διχαλωτό τελείωμα του σύρματος πίσω από την βάση του κουκουναριού όπως φαίνεται στην εικόνα ή προς όποια κατεύθυνση θέλετε για να μπορεί να στερεωθεί σε σφουγγάρι ανθοδετικής, σε χριστουγεννιάτικο δέντρο ή οπουδήποτε αλλού θελήσετε.

Μετά θα πρέπει να τινάξετε λίγο τα κουκουνάρια και να τα βουρτσίσετε απαλά για να αφαιρέσετε βρωμιές και πευκοβελώνες. Απλώστε το λάδι στο κουκουνάρι με ένα βαμβακάκι για τα αυτιά . Χρειάζεται μόλις λίγες σταγόνες. Μετά τοποθετήστε τα κουκουνάρια σε μια πλαστική σακούλα για μερικές μέρες ώστε το άρωμα να διαπεράσει τα κουκουνάρια ακόμη περισσότερο.

Είναι εύκολο να κάνετε διακοσμήσεις με κουκουνάρια τυλίγοντας τα σε στεφάνια η κολλώντας τα μεταξύ τους σε διάφορα σχήματα. Μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε σε χριστουγεννιάτικες πράσινες γιρλάντες ή απλά να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα μπολ.

Αυτός είναι ένας φυσικός και οικονομικός τρόπος να δώσετε ένα διαφορετικό τόνο στην χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση. Τώρα, οι διακοσμήσεις που κάνετε με κουκουνάρια δεν θα δείχνουν μόνο γιορτινές αλλά θα έχουν και γιορτινό άρωμα.

κοριτσια στολισααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!εκτος απο το δεντρο μου φετος στολισα και την τραπεζαρια με εναν διαφορετικο τροπο απο αλλες χρονιες!πηρα κι εφτιαξα μπισκοτενια σπιτακια απο το ικεα και τα αλντι,τα οποια διακοσμησα με ζαχαρωτα και καραμελες,εφτιαξα και διαφορα δεντρακια απο φελιζολ και τα εβαλα σκορπισμενα πανω σε ενα δαντελενιο "τσαλακωμενο" τραπεζομαντηλο ιδιου ακριβως χρωματος με το τραπεζι,κατω απο το οποιο εβαλα διφανα λαμπακια μπαταριας,εριξα και χιονακι επανω τους κι εκανα το δικο μου χωριουδακι!εγινε τελειο!μου αρεσε πολυ!

επισης περυσι ειχα φτιαξει γιρλαντες με κοκκινες και πρασινες σατεν κορδελες,πανω στις οποιες κρεμασα μικρες καρτουλες απ'τα jumbo και στολισα με αυτες τα καλοριφερ μας!

καλα χριστουγεννα σε ολες!!!!!!!

κοριτσια στολισααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!εκτος απο το δεντρο μου φετος στολισα και την τραπεζαρια με εναν διαφορετικο τροπο απο αλλες χρονιες!πηρα κι εφτιαξα μπισκοτενια σπιτακια απο το ικεα και τα αλντι,τα οποια διακοσμησα με ζαχαρωτα και καραμελες,εφτιαξα και διαφορα δεντρακια απο φελιζολ και τα εβαλα σκορπισμενα πανω σε ενα δαντελενιο "τσαλακωμενο" τραπεζομαντηλο ιδιου ακριβως χρωματος με το τραπεζι,κατω απο το οποιο εβαλα διφανα λαμπακια μπαταριας,εριξα και χιονακι επανω τους κι εκανα το δικο μου χωριουδακι!εγινε τελειο!μου αρεσε πολυ!

επισης περυσι ειχα φτιαξει γιρλαντες με κοκκινες και πρασινες σατεν κορδελες,πανω στις οποιες κρεμασα μικρες καρτουλες απ'τα jumbo και στολισα με αυτες τα καλοριφερ μας!

καλα χριστουγεννα σε ολες!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ INTERNET ΜΕ 500 ΥΛΙΚΑ,ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΘΕΛΩ.

εγω απο τοτε που παντρευτηκα κανω αυτην την συνταγη και μας αρεσει πολυ!

2 κουπες (οχι τεραστιες) σπορελαιο

1/2 κουπα ζαχαρη

1/2 κουπα μπυρα

4 κουταλιες κονιακ

4 κουταλιες χυμο πορτοκαλιου

ξυσμα πορτοκαλιο ( μονο αν εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι ακερωτο )

1/2 κουταλακι αλατι

1 κουταλακι κανελα

1/2 κουταλακι γαρυφαλο ή μοσχοκαρυδο (εγω δεν βαζω κανενα απ'τα 2)

1 μπεικιν

1 κιλο αλευρι περιπου

1 κουταλακι σοδα

για το σιροπι

1 κουπα μελι

2 κουπες ζαχαρη

1 κουπα νερο

πλαθεις ολα τα υλικα μαζι και φτιαχνεις το σχημα που θελεις εσυ.οχι πολυ μεγαλα γιατι φουσκωνουν αρκετα.τα βαζεις λιγο αραια στο ταψι και ψηνεις στους 170 στον αερα μεχρι να αρχισουν να ροδιζουν,οχι παραπανω γιατι δεν θα τραβηξουν σιροπι μετα.τα αφηνεις να κρυωσουν καλα και φτιαχνεις το σιροπι.βουτας τα κρυα μελομακαρονα στο καυτο σιροπι και πασπαλιζεις με καρυδακια τριμμενα!

ειναι πολυ ευκολα!αν την κανεις,ευχομαι να σας αρεσουν!εγω τα εκανα χθες και τα τσακισαμε!!!!!

ΕΙΧΑΜΕ παει σε μια φιλη κ εκανε το εξης....

εφτιαξε ποπ κορν κ τι εκανε το θηριο :laugh: :laugh: :woohoo:

πηρε βελονα κ κλοστη κ τα περασε ενα ενα

κ το εκανε γυρλαντα για το δεντρο κ το στολισε απο πανω μεχρι κατω οπως

βαζουν την κορδελα στο δεντρο???//

ετσι το εκανε κ ηταν φοβεροοοοοο

καλε γιορτεσ να εχουμε ολοι :laugh:

Κορίτσια πολύ μου αρέσει αυτό το θέμα......Το καλοκαίρι μετακομίσαμε στο σπίτι μας και μιας και είναι τα πρώτα Χριστούγεννα θέλω πάρα πολύ να το στολίσω........

Εγώ σκέφτομαι να στολίσω το Σαββατοκύριακο.Θα αρχίσω με το δέντρο που θα είναι σε κόκκινο και χρυσό χρώμα με πολλά λαμπάκια.

Ακόμη θέλω να στολίσω το τζάκι με γιρλάντα, πρέπει όμως να βγω για ψώνια να πάρω πράσινη γιρλάντα και να κολλήσω πάνω στολίδια και φιόγγους.

Εννοείται κεράκια σε διάφορα σχήματα στα τραπεζάκια....

Σκέφτομαι να τυλίξω το κάγκελο της εσωτερικής σκάλας με γιρλάντα χρυσή αυτή που βάζαμε παλιά στα δέντρα....Λέτε να βγει κάτι καλό ή θα ναι χάλια???

Μια απορία....πώς στερεώνεται τα στεφάνια στις πόρτες χωρίς να μείνει σημάδι μετά????

Αυτά.....μέχρι το Σάββατο κάτι άλλο θα σκεφτώ!!!!!!!!!!

κοριτσια χτες στολισα το δενδρακι μας...κ το ζουζουνακι μου τρελαθηκε...το στολισα κοκκινο κ χρυσο...κ εβαλα φωτακια..βεβαια θα παω μια βολτα ζτο τζαμπο να παρω μονο ενα χρωμα φωτακια γιατι τα πολυχρωμα δεν μου αρεσουν....

εβαλα πανω απο το τζακι μια πρασινη γιρλαντα (ειναι τεραστια σαν φυλλα δενδρου) κ εβαλα τυμπανα κ καμπανουλες στο ιδιο χρωμα...και φιογκους...

αυτο το σαββατοκυριακο θα στολισω μπαλκονια και γενικοτερα θα παρω κατι χρυσα τουλια απο τζαμπο να κανω κατι για τον μπαγκο η την τραπεζαρια...

Εμείς έχουμε ενα πολύ μικρό δέντρο κ σκέφτηκα να το στολίσω με πιπίλες καλτσούλες κ παπουτσάκια!!Όταν θα το στολίσω θα βάλω φωτογραφία!!

Για τα αποξυραμένα φρούτα που λέτε, μία ωραία ιδέα είναι να τρυπήσετε με γαρίφαλα πορτοκάλια κάνωντας διάφορα σχέδια και να τα βάλετε μέσα σε ένα λεπτό γυάλινο μπολ πάνω στο καλορυφέρ.

Θα μυρήσει όλο το σπίτι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...