Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ πριν λιγες ημερες σταματησα την αποστειρωση των μπιμπερο, ο παιδιατρος μου ειπε οτι μετα τον 6ο δεν χρειαζεται πια.Ηθελα να σας ρωτησω πωε πλενετε τα μπιμπερο οταν σταματησατε την αποστειρωση.Χρειαζονται βρασιμο ανα καποιες μερες;

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Τα καθαρίζεις με την ειδική βούρτσα για μπιμπερό και με λίγο απορρυπαντικό πιάτων. Θέλουν όμως πολύ καλό ξέπλυμα ώστε να μη μένει ίχνος σαπουνάδας. Στο εμπόριο κυκλοφορούν απορρυπαντικά πιατών για βρεφικά σκευή που δε κάνουν πολύ αφρό και ξεπλένονται εύκολα. Εγώ χρησιμοποιούσα το proderm.

Επίσης μόλις σταμάτησα την αποστείρωση, δεν ξαναέβρασα τα μπιμπερό (εκτός κι αν έπαιρνα καινούργια τα οποία και έβραζα πριν τη πρώτη χρήση), ωστόσο τις πιπίλες των μπιμπερό τις έβραζα καθημερινά.

:kiss:

Δημοσίευση

γεια σου ....εγω πηρα ενα φυτικο υγρο πιατων απο τα βιολογικα και τα σαπουνιζω με αυτο και με ζεστο νερακι....τα ξεπλενω καλα καλα και εχω κρατησει μονο το καλαθακι του αποστειρωτη και τα βαζω εκαι να στραγγισουν και απο πανω μια καθαρη πετσετουλα.....μια φορα τη βδομαδα βραζω τισ θηλεσ μονο γιατι τα μπινπερο ειναι ανοξειδωτα και καθαριζουν με ξυδι και σαπουνι απλα οταν δε βρισκω αυτο το υγρο πιατων τα πλενω με πρασινο σαπουνακι και ξυδι λευκο και το βουρτσακι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...