Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ .... ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ 30 /10/2009 ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 17/11/2009 ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΚΟ ΣΗΜΕΡΑ 19/11/2009 ΕΚΑΝΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ -2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ?

Δημοσίευση

anna-maria καλημέρα!!!

δεν μπορώ βέβαια να σε βοηθήσω και πολύ γιατί εγώ είμαια ακόμα στην προσπάθεια..

αλλά απ' όσο ξέρω ο σάκος δεν φαίνεται από τόσο νωρίς :unsure: εσένα πως τον είδε ο γυναικολόγος σου??

τι σου είπε για την χοριακή? σου είπε να την επαναλάβεις?

ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου λιγο δυσκολο να εισαι και η χοριακη να ειναι -2 θα ηταν τουλαχιστον 10 καποιο νουμερο λιγο πιο καλο βεβαια δεν ξερω στις σπερματεγχυσεις τι γινεται μπορει να αργουν πολυ τι να πω;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @sasaki_g Εγώ θα το τολμούσα 🫣 Με το καλό κι όλας κορίτσι μου να έρθει το μικράκι σου!! 🥰 @Giotaki86 Νόμιζα ότι είχες και εσύ σήμερα.. πω πω χαμένα τα ‘χω 🤭
    • Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ;    Ευχαριστώ 
    • Σιδερένια  η μαμά σου Αννη καλή ανάρρωση 
    • Σιδερένια η γυναίκα.. καλό κουράγιο κ σε σένα..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ.  Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...