Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια ειμαι εγκυος η οχι?


ioanna32

Recommended Posts

κοριτσακια η περιοδος που ειχα μου κοπηκε μαχαιρι σημερα το μεσημερι.δεν ειναι ουτε 2 μερες που την ειχα,σημερα μολις γυρισα απο τι δουλεια εκανα ενα πρεντικτορ και βγηκε αχνο θετικο.για χοριακη φοβαμαι να παω για να μην με παρει απο κατω αν ειναι αρνητικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχες κανονικα περιοδο;μην την φοβασαι τη χοριακη!!!αλλωστε να ξερεις τι γινεται δεν θες!!!!!!!!!!!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν ηταν κανονικη η περιοδος.το χρωμμα της ηταν καπος διαφορετικο και το ειπα και στον αντρα μου.εβγαινε καπος σαν ξεραμενο αιμα.2 σερβιετες αλλαξα ολο και ολο.αυτο ηταν μετα μου κοπηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στην θεση σου εφοσον θα ειχα δει ενα αχνα θετικο τεστ, θα εκανα μια χοριακη να ειμαι σιγουρη.αλλα νομιζω οτι το αχνα θετικο τεστ ειναι καλο σημαδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λετε βρε κοριτσακια μου να ειμαι τυχερη και να εχω κανενα σπορακι μεσα στην κοιλιτσα μου? το κακο ειναι οτι με ποναει η κοιλια μου ακομα λες και θα μου ερθει παλι περιοδος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ιωαννουλα μου,οσο αχνο και να ειναι,ειναι θετικο!!!!!το γραφουν και οι συσκευασιες αυτο!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια,εγω λεω να πας κατευθειαν για χωριακη,απλα για να το επιβεβαιωσεις και εσυ,και να μιλησεις γρηγορα με το γιατρο σου!!!!!!!!

σε περιπτωση που ειχες αιμα,θα σου δωσει αγωγη,για να "δεσει" το μωρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ioanna32 έγραψε:

νανι2004 μακαρι να ειμαι! αυριο αμα προλαβω θα παω να την κανω.εσυ εχεις παιδακια?

οχι ακομη αλλα απο το πασχα και μετα θα ξεκινησω ετσι λιγο πιο σοβαρα τις προσπαθειες.

περιμενουμε νεα σου αυριο απο την χοριακη που ελπιζω να ειναι μ ε γ α λ η!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ioanna32 αχνό + σημαίνει θετικό αποτέλεσμα, γιαυτό η χοριακή επιβάλλεται! Όσο για τα πονάκια της περιόδου, είναι και σύμπτωμα εγκυμοσύνης! Εγώ με κύκλο 29 ημερών και καθυστέρηση 3 ημερών είχα τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΟ και πονάκια περιόδου και ήμουν σίγουρη ότι θ' αδιαθετήσω... Όταν η καθυστερηση έφτασε την εβδομάδα, έκανα χοριακή και στο μεταξύ πήρα κι ένα διπλό τεστ του φαρμακείου. Αυτή τη φορά το + έβγαζε μάτι! Όταν πια βγήκαν και τ' αποτελέσματα της χοριακής, επιβεβαιώθηκε ότι περιμένω παιδάκι!

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΔΕΣΕΙ΄΄ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΛΚΟΣΤ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ λέω ότι αφού φγήκρ θετικό (έστω και αχνό) είσαι!!!

Απλά κάνε μια χοριακή, Θα στο ζητήσει και ο γιατρός σου,

να είσαι σιγουρη γι΄ αυτό!!! Ξάπλωσε και μην κουράζεσαι

μέχρι νεοτέρας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΡΟΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΩΡΙΑΚΗ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ioanna32 υποθέτω σήμερα έχεις πάει για χοριακή! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σου δίνω και το πρώτο σου καρμάκι έτσι για γούρι!

Καλά αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα εμας δεν μας σκεφτεσαι?? εχουμε αγωνια.... αυριο οπωσδηποτε.... και πρωτα σε μας θα πεις τα αποτελεσματα και μετα στον αντρουλη σου... ετσι για τιμωρια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε τρελοκοριτσο...εισαι εγκυουλα και δεν πας να το επιβεβαιωσεις?τι τρεχαματα και δουλιτσες μας λες????ε????θα σε μαλωσω.αμαν πια το μωρο σου προεχει καταλαβες????ααααααα σου στελνω τα φιλια μου και ενα μπατσακι στο ποπο για να πας επιτελους μας εσκασες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Ιωαννα συγχαρητηρια μακαρι ολα να σου ερθουν οπως τα ονειρευεσαι.... Αντε ν=μη καθυστερεις να μας πεις τα ευχαριστα να παιρνουμε και εμεις κουραγιο :):)

Βρε κοριτσια εγω περιμενω την... σε δυο μερες.Εκανα οτι επρεπε τις γονιμες μερες (ελεγμενες απο γιατρο παρακαλω με υπερηχο)και απο την ημερα της ωορρηξιας και μετα ποναω χαμηλα. Αλλα συμπτωματα δεν εχω ,το στηθος σημερα κατι ξεκινησε να πονα,εχω ομως πρηξιμο ιδιως απο το απογευμα και μετα και αερια(παλι τις τελευταιες 6 ημερες τουλαχιστον)!!!!!!!Μη γελατε :S:S Να περιμενω λιγο ακομα μεχρι να κανω ενα τεστ που εχω παρει? Το τεστ λεει ευαισθησια απο την 9η-10η μερα συλληψης αλλα δεν το πιστευω..Ειχε καμια εγκυουλα παρομοια συμπτωματα ή τζαμπα ονειρευομαι?κλαψ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...