Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου μετα το εξωμητριο και μια αποτυχημενη εξωσωματικη εχω παρει σβαρνα τις εξετασεις πριν ακομη να παω στο γιατρο...

Αυριο θα κανω εξεταση θρομβοφιλιας..

Καρυοτυπος,pcr,natural killers τον επομενο κυκλο που θα μαι αδιαθετη κοστος 500 - 640 (εξερταται αν θα κανει ο αντρας μου καρυτυπο)..

Και μου μενει να αποφασισω για την υστεροσκοπηση...ο γιατρος μου ειναι στο Λητω που σημαινει απο 1000 εως 2000 αν ειναι κ επεμβατικη...

ετσι σκεφτηκα το Αραιτειο εχω ακουσει καλα λογια...ομως εκει δεν ξερω καποιον γιατρο...

Τι γνωμη εχετε?εχει παει καποια απο εσας??Εχετε να μου συστησετε καποιο γιατρο??

Σας ευχαριστω

Φιλακιααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

happy bebaki έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ!

Καλησπερα κοριτσακι,σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!Καρυοτυπο στο Παιδων ε? εν το ηξερα παλι αυτο...σε ποσο καιρο σου κλεινουν ραντεβου??πρεπει να στα γραψει γιατρος του Ικα??Τι αλλες εξετασεις εκανες κα τα πηρες πισω??

Υστεροσκοπηση εκανες στο Αραιτειο??Ειναι διαφορετικη απο την σαλπιγγογραφια...

Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω κοριτσια την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω να πλενω καποια ρουχα για την μπεμπα, πηρα πυτζαμες για το μαιευτηριο και σιγα σιγα κοιταζω τι αλλο θα χρειαστω. Μου φαινεται απιστευτο οτι πλησιαζει η ωρα να την γνωρισουμε 🩷🩷🩷 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!! Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..  Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..
    • Και γω ξεκίνησα σιγά σιγά τις ετοιμασίες. Με τα ρουχαλάκια που μου έχει δώσει η αδελφή μου αρχικά. Παρήγγειλα και διάφορα για την ομορφούλα μας (φορμάκια, μπιμπερό) και αναμένω τώρα τον άντρα μου να μου κατεβάσει από το πατάρι το πορτ μπεμπέ (και το αυγό) για να τα καθαρίσω και να τα ετοιμάσω. Επειδή δεν θέλω να "εκτοπίσω" τον μικρό μας από την κούνια του, σκέφτομαι το πρώτο διάστημα να δοκιμάσω να κοιμίζω την μπέμπα στο πορτ μπεμπέ (πάνω σε βάση που λογικά θα αγοράσω άμεσα) και να το έχω και αυτό σταθερά μέσα στο υπνοδωμάτιο, μαζί με την κούνια. Πώς θα το πετύχουμε αυτό δεν ξέρω ακόμη! Θα δείξει η πορεία! Ο χώρος γενικώς είναι πολύ περιορισμένος, το σπίτι γενικά είναι μικρό (ούτε καν για 3 άτομα, όχι για 4 που θα γίνουμε), αλλά κάνω υπομονή μέχρι να φτιάξουμε το πάνω που είναι πιο μεγάλο σχετικά.  Περνάει ο καιρός. Και προσωπικά φρικάρω με τη νέα πραγματικότητα που έρχεται.
    • Καλησπέρα κορίτσια, εγώ εχτές γύρισα απο Θεσσαλονίκη που είχα ανέβει να με δει η γιατρός μου και έκανα και το ντόπλερ. Όλα καλά με το μικρό έχει πάει 1800 γραμμάρια και όλα δείχνουν φυσιολογικά. Μου είπε να σταματήσω το σαλοσπιρ μόλις μπω στο μήνα μου. Για την γέννα θα ανέβω πάνω 37+2, και ενώ στην αρχή είχα πει να αφήσω τη μικρή με τον άντρα μου πίσω στο νησί τελικά με έπιασαν οι τύψεις και είπα ας ανέβουμε όλοι μαζί θα είμαι αρκετά πιο ήρεμη.  Έχω ξεκινήσει και τις ετοιμασίες σιγά σιγά, να πλένω ρουχαλάκια και όλα τα εξαρτήματα από την καλαθούνα και το αυγό. Μου φαίνεται απίστευτο ότι πλησιάζουν οι μέρες!!  Μας έδωσε και φωτογραφίες από το ντόπλερ η εμβρυολόγος και νομίζω ότι ο μπέμπης μοιάζει πολύ με την κόρη μου!! Για να δούμε!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...