Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ......

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΜΠΕΜΠΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΕΑΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ????ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ??? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΝΙΖΩ :(:( ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λόγω του καπνού, οι σάλπιγγες όπως και το έντερο,

κάνουν συσπάσεις και υπάρχει η πιθανότητα εξωμητρίου.

μου το είπε ο γυναικολόγος. Εγώ δεν καπνίζω, απλά έτυχε

να το φέρει η κουβέντα σε κάποια συζήτηση που είχαμε.

Εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος!

Υ.Γ: αφού αρχίσατε προσπάθειες για νινί γιατί καπνίζεις?

Κόξε το κάπνισμα ΤΩΡΑ για να προετοιμάσεις ένα υγειές

περιβάλλον για το νινί που θα έρθει!

Το αναφέρει και εδώ:http://el.shvoong.com/medicine-and-health/gynecology/1811562-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7/

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΟΛΟ!ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 1,5 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΑΝΑΒΑ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ 1 ΒΕΒΕ.... :cheer:

Δε νομιζω να παιχει τοσο μεγαλο ρολο, μου ακουγεται κ μενα καπως υπερβολικο... Εγω εμεινα εγκυος ενω καπνιζα ενα πακετο καπνο (εκανα στριφτα) και ο αντρας μου 1.5 πακετο... Πω πω σαν τα ζωα καπνιζαμε..

ΟΧΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ.....ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..........ΑΛΛΑ.....

ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2007 ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ......(Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΧΙ)

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ

ΣΤΗ ΓΟΥΟΤΕΡΛΑΝΤ(ΠΙΣΙΝΕΣ-ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)

ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΛΗ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :cheer::cheer:

ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ :woohoo:

ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ :woohoo:

ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ

ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ(ΑΝΧΟΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΥΓΕΙΑ)

Κι εγώ κάπνιζα πριν μείνω έγκυος αρκετά! 1 πακέτο την μέρα! Μετά από κάθε επαφή άναβα τσιγάρο! Μπορεί και 2ο!! Να φανταστείς έμαθα ότι είμαι έγκυος 8 Δεκεμβρίου και στις 6 είχα πάει και σε γιορτές, είχα πιει ουίσκι ( η τελευταία φορά... μέχρι στιγμής :P ) κι είχα καπνίσει αρκετά! Μετά τσακώθηκα και με τον άντρα μου κι είχα κάστει στο μπαλκόνι όλη νύχτα θυμάμαι και κάπνιζα κι έκλαιγα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα!! Μάλλον είχαν αρχίσει και μίλαγαν οι ορμόνες!! Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σταμάτησα να καπνίζω αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο! Έκανα σαν παλαβή για ένα τσιγάρο! Άναβα πότε πότε και το πέταγα! Μέχρι που κάποια στιγμή άναψα 1 κι ένιωσα το μωρό να κλωτσάει και το έσβησα επιτόπου γιατί αισθάνθηκα ότι ενοχλήθηκε και με σκούντηξε! Από τότε δεν έχω ξανανάψει!! Το σκέφτομαι πότε πότε αλλά μου περνάει!

και εγω καπνιζα οταν εμεινα εγκυος και ειχα πιει γιατι ηταν και παραμονη πρωτοχρονιας και ειμασταν σε ρεβεγιον.

το θεμα ειναι μετα την συλληψη τι κανουμε...εκει πρεπει να μαζευομαστε και να το κοβουμε!!!!!!

dallia..... ποσο σε νιωθω τα ιδια ακριβως εχω περασει κι εγω χιχι

kalhmera koritsia...

ara gia na katalabo:

ola auta pou lene oti meta thn epafh DEN prepei na sykonomaste apo to krebbati, na exoume ta podia psila se katheth stash, na MHN kanoume ntouz, na MHN skoupizomaste, na MHN anaboume tsiagaro kai alla tetoia.....

den isxyoun e?????

an einai na ginei h sylypsh tha ginei e??????

Den nomizo oti ola auta boh8ane thn gynaika na xefygei apo tis skepseis ths gia ena moraki.....

ε ενταξει... κατσε κανε μισάωρο στο κρεβατι ξαπλωμένη πριν

πας να πλυθείς! Βοηθάει! απλα ξαπλωμένη. Δεν χρειάζεται να εχεις τα πόδια ψηλά.

Πάντως παιδιά, με τη λογική άμα το πάρεις, τα πρώτα σπερματοζωάρια είναι τα πιο δυνατά. Και όλα μαζί είναι εκατομμύρια σε κάθε εκσπερμάτιση. Οπότε, δε νομίζω να βοηθάει ιδιαίτερα η ξάπλα, διότι όταν σηκωνόμαστε μετά την επαφή, τα πρώτα έχουν ήδη βρει τον δρόμο τους.

Το τσιγάρο, καλό είναι να το κόβουμε μόλις μάθουμε ότι είμαστε έγκυες αν και πολλές φίλες μου 2 3 τσιγαράκια τα κάνανε και έγκυες που ήτανε και μια χαρά παιδάκια γεννήσανε

Γειά σου, δεν παίζει με τίποτα αυτό που λες...μην το σκέφτεσαι καν...απλά να ξέρεις ότι το τσιγάρο είναι πολύ κακό για το μπεμπεδάκι οταν συλλάβεις εκεί θα έχεις θέμα και εγώ καπνίζω και το σκέφτομαι πολύ γιατι το ρημάδι δεν κόβεται και εύκολα.

Ο καπνός του τσιγάρου δεν εμποδίζει το σπέρμα να βρεί το δρόμο στο ωάριο, ΣΙΓΟΥΡΑ όμως είναι πολύ επικίνδυνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και προκαλεί σοβαρες βλάβες στο έμβρυο.

Οπότε καλύτερα από το αναρρωτιέσαι αν εμποδίζει τη σύλληψη να επικεντρωθείς να το κόψεις θα σε συμβούλευα, γιατί αφού σκέφτεστε να κάνετε παιδάκι μόνο καλό θα κάνεις και σε αυτό και σε εσένα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...