Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον καποια στιγμη θα βγαλουν ποιες ημερομηνιες κανουντις αιτησεις μπορεις να παιρνεις και τηλεφωνο σ εκαποιο γραφειο της εργατικης να σου πουν ποτε θα ξεκινησει λογικα μεχρι τελος του μηνα καπου εκει μεχρι ακι Δεκεμβρη.Βγαζουν λοιπον με αλφαβητικη σειρα ,Αυο που χρειαζεσε ειναι ταυτοτητα φωτωτυπια τα ενσμα σου εστω 100 το 2009 η αν δεν εχεις το 2008 τα βιβλιαρεια υγειας στα οποια να φαινετε η πρωτη σελιδα και το αφμ .Αφου γινει η αιτηση θα σου πουν ποτε θα πας να παρεις ρτο βιβλιο με τους προορισμους και τα εισητηρθα και μετα παλι βγαζουν τις ημερομηνιες και τα γραμματα αυτο ειναι περιπου το μαρτη .

Καλημέρα κουκλίτσα μου!

Λοιπόν, υπάρχει ένας αριθμός, το 210-5216600, όπου υπάρχει τηλεφωνητής και μιλάει αναλυτικά για τις παροχές και τα προγράμματα. Κι εγώ θα τηλεφωνήσω από βδομάδα, μήπως έχουνε βγει τα χειμερινά θέατρα. Καλή επιτυχία!!!!!

Έχει δίκιο η φίλη μας η Βάνια για τα δικαιολογητικά!!!!!

πηνελοπη οταν λες θεατρα τι εννοεις?ειμαι λιγο ασχετη και καθολου ψαγμενη με το θεμα!δικαιουμαστε κι αλλα πραγματα εκτος απο τα δελτια?μηπως μπορεις λιγο να με ενημερωσεις?

κοριτσάκι μπορείς να πας και στα κεπ και εκεί θα σου δώσουν ένα χαρτί με όλες τις λεπτομέριες για τα χαρτιά που χρειάζονται και για τις ημερομηνίες του κάθε γράμματος. επίσης πήγαινε στην ημερομηνία σου όσο πιο νωρίς μπορείς. εγώ στο γράμμα μου είχα πάει 7:30 το πρωί και ήμουν γύρω στα 100 νούμερα πίσω, που σημαίνει ότι έπρεπε να πάω από τις 6:00 - 6:30 ίσως για να φύγω νωρίς.

το βιβλίο με τα καταλήματα, τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη, το δίνουν από αλλού (δε θυμάμαι πού) όμως θα το πάρεις όταν θα αρχίσεις να ψάχνεις νομίζω όχι πιο νωρίς.

φιλάκια

ΛΟΙΟΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ.

ΑΝ ΜΑΘΩ ΑΚΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...