Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ καλή μου σου εύχομαι να κρατήσει. Κι εγώ στην αρχή δεν είχα καμία ενόχληση. Αφού μέχρι να το δω στον υπέρηχο την 6η εβδομάδα δεν το πίστευα. Τώρα όμως είμαι χάλια. Όλα μου μυρίζουν, δε θέλω να φάω τίποτα, το στομάχι μου είνα σκ...α. Ευτυχώς δεν έχω ακόμα εμετούς.

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ καλή μου σου εύχομαι να κρατήσει. Κι εγώ στην αρχή δεν είχα καμία ενόχληση. Αφού μέχρι να το δω στον υπέρηχο την 6η εβδομάδα δεν το πίστευα. Τώρα όμως είμαι χάλια. Όλα μου μυρίζουν, δε θέλω να φάω τίποτα, το στομάχι μου είνα σκ...α. Ευτυχώς δεν έχω ακόμα εμετούς.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.

ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΥΠΝΗΛΙΑ (ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΗΝΗ!)

ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΥΡΑ-ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 8ο ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ1

Δημοσίευση

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΥΠΝΗΛΙΑ (ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΗΝΗ!)

ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΥΡΑ-ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 8ο ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ1

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ESTRELLA ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΕΣ. ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσίευση

ESTRELLA ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΕΣ. ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ούτε εγώ ειχα καθόλου εμετούε, εκτός απο μια φορά που πήγα για υπερηχο και η παλαβή η μάνα μου με είχε βάλει να πιω κάπου 3 μπουκάλια νερό και τα είδα ολα! Κατα τα άλλα ολα καλά, είχα κάπου 2 βδομάδες μια ανακατωσούρα μετά το γαγητό, κι αυτό ήταν. Και απίστευτη υπνηλία, που τώρα μου έχει περάσει. Έδινα και εξετάσεις και έιχα να διαβάσω και ζορίστηκα.

Έχω ακούσει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, και πως μπορεί τη μια φορά να έχεις αναγούλεςκαι τέτοια - "βλαψίδια" όπως λέμε όλο αυτό το πακέτο ενοχλήσεων στην Κρήτη- και την άλλη οχι... Πάντως οταν δεν έχεις καθόλου, μονο κακό που δε μου φαίνεται!

Δημοσίευση

Ούτε εγώ ειχα καθόλου εμετούε, εκτός απο μια φορά που πήγα για υπερηχο και η παλαβή η μάνα μου με είχε βάλει να πιω κάπου 3 μπουκάλια νερό και τα είδα ολα! Κατα τα άλλα ολα καλά, είχα κάπου 2 βδομάδες μια ανακατωσούρα μετά το γαγητό, κι αυτό ήταν. Και απίστευτη υπνηλία, που τώρα μου έχει περάσει. Έδινα και εξετάσεις και έιχα να διαβάσω και ζορίστηκα.

Έχω ακούσει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, και πως μπορεί τη μια φορά να έχεις αναγούλεςκαι τέτοια - "βλαψίδια" όπως λέμε όλο αυτό το πακέτο ενοχλήσεων στην Κρήτη- και την άλλη οχι... Πάντως οταν δεν έχεις καθόλου, μονο κακό που δε μου φαίνεται!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα

και εγώ δεν είχα καμία άλλη ενόχληση εκτός από πονοκέφαλο τους 3 πρώτους μήνες στης πρώτης μου εγκυμοσύνης, στην δεύτερη δεν είχα ούτε αυτό.

Επίσης δούλευα μέχρι μια βδομάδα πριν γεννήσω την πρώτη μου κόρη και μέχρι την τελευταία μέρα που γέννησα στην δεύτερη.

Βέβαια ήμουν καλά αλλά δεν το παράκανα στην δουλειά (μην τρελαθούμε κιόλας) απλά δεν ένοιωθα την ανάγκη να ξεκουράζομαι

Δημοσίευση

Καλημέρα

και εγώ δεν είχα καμία άλλη ενόχληση εκτός από πονοκέφαλο τους 3 πρώτους μήνες στης πρώτης μου εγκυμοσύνης, στην δεύτερη δεν είχα ούτε αυτό.

Επίσης δούλευα μέχρι μια βδομάδα πριν γεννήσω την πρώτη μου κόρη και μέχρι την τελευταία μέρα που γέννησα στην δεύτερη.

Βέβαια ήμουν καλά αλλά δεν το παράκανα στην δουλειά (μην τρελαθούμε κιόλας) απλά δεν ένοιωθα την ανάγκη να ξεκουράζομαι

Δημοσίευση

Καλημέρα

Δημοσίευση

Estrella μου εγω δεν είχα κανενα άλλο συμπτωμα εκτος από πρίξιμο στους μαστους! Μόλις όμως μπήκα στη 13 εβδομαδα άρχησαν οι ναυτίες και τωρα είμαι στην 16 και ακόμα ανακατέβομαι έχω κάνει 3 εμετούς και όλη μέρα ανακατέυομαι και νομίζω πως θα κάνω εμετο ! Ελπίζω να σταματήσει συντομα αυτο! καλη συνεχεια με την εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι που δεν εχεις ναυτίες να το χαρεις όσο μπορείς και να θυμ'άσαι πως κάθε γυναικα περνάει διαφορετικά αυτη την περίοδο!

Δημοσίευση

Estrella μου εγω δεν είχα κανενα άλλο συμπτωμα εκτος από πρίξιμο στους μαστους! Μόλις όμως μπήκα στη 13 εβδομαδα άρχησαν οι ναυτίες και τωρα είμαι στην 16 και ακόμα ανακατέβομαι έχω κάνει 3 εμετούς και όλη μέρα ανακατέυομαι και νομίζω πως θα κάνω εμετο ! Ελπίζω να σταματήσει συντομα αυτο! καλη συνεχεια με την εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι που δεν εχεις ναυτίες να το χαρεις όσο μπορείς και να θυμ'άσαι πως κάθε γυναικα περνάει διαφορετικά αυτη την περίοδο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγω εμετους απο το μωρο προς το παρον τουλιχιστον (ειμαι 13 εβδομαδων) δεν εχω.Περασα βεβαια 2 καλες κρισης γαστρενεριτιδας τον αυγουστο απο την αλλαγη νερου στις διακοπες αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι συγουρα δεν ηταν απο το μωρο.Στον μεγαλο μου γιο ειχα την εντυπωση οτι οταν θα πηγενα να γεννησω θα επερνα και την λεκανη της τουαλετας μαζι μου απο του εμετους:laugh: .Δυσκολες καταστασεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...