Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια φιλη μου εμεινε εγκυος...περνει τον γιατρο της κ της ειπε οκ...ελα σε μια εβδομάδα να σε δω.αρχιζει αιμοραγια πριν παει στο γιατρο κ της λεει κατσε στο κρεβάτι...κ μην σηκωθεις καθολου.Εγω επέμενα κ της ειπα δεν ειναι σωστο χωρις υπέρηχο.Αυτη ακουει το γιατρο της...η αιμοραγια συνεχιζει με περισσοτερη ροη.Με παρακαλαει να της κλεισω ραντεβου στον γιατρο μου...πήγε ηταν 6 εβδομαδων κ 3 ημερων.Το μωρακι ηταν πολυ μικρο κ δεν χτυπουσε η καρδια.Ο γιατρος της ειπε οτι κατι δεν του πηγαινε καλά...και ειχε μια πολυ μικρη αποκολληση.Της ειπε να παει μετα απο 5 ημερες να την ξαναδει...δεν παει γιατι αποφασισε να μεινει στον προηγουμενο γιατρο....της ερχετε αιμοραγια μεγαλύτερη παει στο Αττικο κ της ειπαν με τα πολυ καλα μηχανηματα που εχουν μωρο δεν υπάρχει ελα αυριο να το βγάλουμε παλλινδρόμησε...την επόμενη παει σε μεγαλο μαιυτηριο ιδιωτικο κ της ειπαν υπάρχει μωρο αλλά ακουνε πολυ εξασθενημένα την καρδιά του...αποφασίζει να μεινει στον γιατρο του αττικού....εχουν περάσει 4 εβδομάδες απο τοτε δεν εχει κανει υπέρηχο, εχει αιμοραγια...και μενει ξάπλα!!!Πως το βλεπετε αυτο?εγω δεν της λεω τιποτα πια γιατι δεν με ακουσε σε τιποτα...

Δημοσίευση

Κι εμενα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου ειπε καλυτερα να μεινω στο κραββατι παρα να μετακινηθω..Ομως αφου η κατασταση συνεχιζε μετα απο 4 μερες πηγα στο νοσοκομειο οπου και μου εκαναν εισαγωγη

Δημοσίευση

και εγω ειχα τη ιδια απορια αλλα οι γιατροι δεν θελουν να κινησε οταν εχεισ αιμοραγια.ειχα και εγω αποκολληση με αιμα παρασκευη και φαντασου σταματησε το αιμα το σαββατο ευτυχως και με δεχτηκε στο γραφειο του την κυριακη.δεν κανει να κουνιεσαι με αιμοραγια. το θεμα ειναι να σταματησει η αιμοραγια.α!το κυριοτερο πρεπει να εμπιστευεσαι το γυναικολόγο σου εκτοσ τραγικων περιπτωσεων γιατι και εγώ παλαιότερα που ειχα μαι αποβολή αλλαξα 10 γιατρου ς και ακουσα χιλιες γνωμες αυτο ειναι κακό.ας καταλήξει σε ένα γιατρό και να έχει καθημερινή επικοινωνία για να της λέει τι να κάνει.Γνώμη μου.τι να πω ελπίζω να πανε ολα καλα στην κοπέλα.Στηριξέ την αρχικά ψυχολογικα γιατι σιγουρα ειναι σε πανικο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...