Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλύτερες επαφές κατα την εγκυμοσυνη από πριν;;;

Recommended Posts

Εχω ανοιξει παρόμοιο θέμα που αφορά τον οργασμο, όμως θα ήθελα αλλη μια φορά τις συμβουλες σας..τώρα στην εγκυμοσύνη τολμώ να πω πως βιωσα για πρώτη φορά οργασμό κατα τη διάρκεια της επαφής ..μάλλον κολπικό..και πολλές φορές στη διάρκεια μιας επαφής..και αναρωτιέμαι πραγματικά και μην πάρετε γι αστείο την ερώτηση και την περιέργειά μου, αλλά μόνο στην εγκυμοσύνη θα απολαμβάνω την επαφή; Μετά τη γέννα; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ μήπως και μπορέσει να μου λύσει και τις απορίες αλλά και να μου πει αν χρειάζομαι <<ενισχύσεις>> σε σκευάσματα..Δηλαδή μετά την εγκυμοσύνη έχω πρόβλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

Εχω ανοιξει παρόμοιο θέμα που αφορά τον οργασμο, όμως θα ήθελα αλλη μια φορά τις συμβουλες σας..τώρα στην εγκυμοσύνη τολμώ να πω πως βιωσα για πρώτη φορά οργασμό κατα τη διάρκεια της επαφής ..μάλλον κολπικό..και πολλές φορές στη διάρκεια μιας επαφής..και αναρωτιέμαι πραγματικά και μην πάρετε γι αστείο την ερώτηση και την περιέργειά μου, αλλά μόνο στην εγκυμοσύνη θα απολαμβάνω την επαφή; Μετά τη γέννα; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ μήπως και μπορέσει να μου λύσει και τις απορίες αλλά και να μου πει αν χρειάζομαι <<ενισχύσεις>> σε σκευάσματα..Δηλαδή μετά την εγκυμοσύνη έχω πρόβλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβα...

:blink: Εισαι φοβερη !!! :woohoo: αυτο μονο εχω να πω εγω και ενα καρμακι απο εμενα με αγαπη!! :kiss::kiss:

Γιατί ρε Μαριρενααα..γιατίι;;; :) Ποιος θα μου λύσει την απορία εμένα ε;; Να το πω στον γυναικολόγο; Θα γίνω ρεζίλι..

Ωραία...να υποθέσω ότι οι περισσότερες έχετε ταμπού να μιλάτε για οργασμους; Ή μηπως οι περισσότερες δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ περι τουτου καθώς για σας ο κολπικός οργασμός στη διάρκεια της είναι παιχνιδάκι;; Αν είναι το 2ο..τότε...πρέπει να το ψάξω περισσότεορο!!!!!!

Για εγκυμοσυνη δεν ξερω ν σου πω....Οργασμο κολπικο παντως δεν εχω νιωσει ουτε εγω και σε μια σχετικη κουβεντα που ειχα με γυναικολογο μου ειχε πει πως το 70% των γυναικων τον βιωνει μετα τα 30 χρονια και η καλυτερη περιοδος ειναι γυρω στα 35

τυρογαριδακι εγω λεω να επευθυνθεις σε σεξολογο. νομιζω οτι υπαρχει τετοια ειδηκοτητα, ο οποιος μπορει να σου λυσει ολες τις απορειες και να σε βοηθησει σ'αυτο το θεμα. αν θυμαμαι καλα πολλες φορες στις εκπομπες φερνουν σεξολογους που εξηγουν διαφορα προβληματα των γυναικών ή των ανδρων πανω στο θεμα των επαφων. δεν εχεις να χασεις κατι! γιατι να ζεις μες την αγνοια ενω μπορεις να λυσεις το θεμα σου και να περνας καλα στο σεξ.

Το κουβέντιασες δηλαδή με το γυναικολόγο ε; Δεν ξέρω ντρέπομαι λίγο..είναι και μουντρουχος και δενμιλάει πολύ..αλλά μου φαίνεται περίεργο που τον ένιωσα πρώτη φορά τώρα στην εγκυμοσύνη....και γιατί παρακαλώ μετά τα 30;;

Ελένη είναι μεγάλη απόφαση να πάω..μπορεί να έχεις και δίκιο....ασε που θα μας λυθουν πολλές απορίες αν πάω με τον άντρα μου!!:)Απλώς έλεγα αν κάποια κοπέλα ήξερε κάτι σχετικά...

Eιναι γυναικα η γυναικολογος και δεν κολλησα να ρωτησω...μα και εγω κλεινω 28 και δεν το εχω νιωσει ακομα.φοβομουν μηπως ειμαι ανοργασμικια :blush::dry::S γιατι ωριμαζουμε ορμονικα μετα τα 30 μου ειπε και στα ντουζενια μας ειμαστε 35 με 40..απιστευτο ε?και η μητερα στα 32 της μου ειπε οτι ενιωσε οργασμο

Σωπα ρε συ...μακάρι να είναι έτσι και να μου μείνει και μετά την εγκυμοσύνη!!!:) κι εγώ στην διάρκεια της επαφής μόνο με τη βοήθεια του 'αντρα μου μπορουσα να τελειώσω, όμως αφου έμεινα έγκυος..μπορεσα να νιώσω κολπικό και όχι μόνο μια φορά!!Αυτό δεν το περίμενα ποτε!!:) Χάρηκα η αλήθεια αλλά με το φοβίζει το μετα..είναι ωραία αίσθηση και δε θα θελα να είναι μόνο για μερικούς μήνες..

tirogaridaki έγραψε:

Γιατί ρε Μαριρενααα..γιατίι;;; :) Ποιος θα μου λύσει την απορία εμένα ε;; Να το πω στον γυναικολόγο; Θα γίνω ρεζίλι..

παντως και εγω κατα την δειαρκεια της εγκυμοσυνης μου ειχα περισοτερη διαθεση για πιτσι πιτσι και μεγαλυτερους σε ενταση οργασμους μαλλον λογω ορμωνων δεν το εψαξα γιατι απλα το απολαμβανα περισοτερο!!! :P :silly:

Είχα περισσότερη όρεξη αλλά αυτό δεν μου ειχε συμβεί ουτε τότε...είναι η πρώτη φορα που μου συμβαίνει στις τελευταίες επαφές μας..

Φανουλα ευχομαι να σου κρατησει και μετα τη γεννα!!! ;)

Εγω κατα την εγκυμοσυνη το sex το ειχα κοψει....μας ειπε ο γυναικολογος στην αρχη :οχι αποτομες κινησεις, οχι στα βαθια....λιγο που δε βολευομουν,λιγο φοβοταν ο αντρουλης μου......παει!!! :silly: :silly: :silly:

Αφου γεννησα και σαραντησα, προσπαθουσαμε αλλα δεν....δεν μπορουσα με τιποτα....οχι να εχω και οργασμο.... :laugh: :laugh: :laugh:

το συζητησα με το γυναικολογο μου και μου ειπα θα μου περασει και ευτυχως μου περασε! Και τωρα ολα ειναι super,πιο super απο ποτε και κολπικους και ξεκολπικους και απ'ολα!!! Δεν ξερω αν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη;; :dry: αλλα τι αλλο να αλλαξε;;; :dry: Τα 30 σε δυο χρονια θα τα κλεισω!!!! ;)

Μαλλον δεν παιρνεις καποια ουσιαστικη απαντηση, οποτε θα δωσω τη δικη μου εκδοχη:

κολπικο οργασμο και εγω δεν εχω , παρα σπανια. Για να τελειωσω, θα πρεπει παραλληλα με τη διεισδυση να τριβω την κλειτοριδα μου. Αυτο φυσικα, γινεται πιο δυσκολο στα 4. Απο εκει και περα, εχει σημασια και ποσο βαθεια μπαινει το πεος στον κολπο, με τι ρυθμο κ.ο.κ

Υπαρχουν και ψυχολογικοι παραγοντες: εγω, ας πουμε, τελειωνω οταν ο αντρας εκσπερματωνει μεσα μου - ειναι κατι σαν δεσιμο, να δεχομαι το σπερμα του εκει....

Δεν ξερω, πρεπει να δοκιμασεις και εσυ διαφορα. Ελπιζω να βοηθησα!

Λία σε ευχαριστώ για την απάντηση..το θέμα είναι πως κι εγώ μέχρι πριν την εγκυμοσύνη λειτουργούσα παρόμοια με σένα.Όμως στην εγκυμοσύνη βιωσα και αυτο το διαφορετικό...πίστευα ότι δε θα το νιώσω ποτέ και έπρπε να μείνω έγκυος τελικά στο 2ο για να ΄βιώσω κι εγώ αυτόν τον περιβόητο οργασμο κατα τη διείσδυση. Αυτό που με τρομάζει είναι μήπως κρατήσει μόνο για την εγκυμοσύνη και μετά τη γέννα επανέλθουμε στις παλιές δυσκολιές..και η αλήθεια ειναι ότι ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρό μου..΄μου φαίνεται πως θα το αφήσω στην τύχη του...δηλαδη μετά τη γέννα...παπα!!!Ξανά στα παλια..και ξεχνάμε τις ένδοξες νύχτες της εγκυμοσύνης!!!!χαχαχαχαχαχα...

Τι να σου πω, εσυ ξερεις καλυτερα...

Αλλα, παλι θα πω για μενα, τωρα που προσπαθουμε για παιδακι, τελειωνω πιο γρηγορα απ' οτι πριν μιας και δεν εχουμε το αγχος της προφυλαξης. Οι σπανιες φορες του κολπικου οργασμου ειναι τωρα, αυτη την περιοδο! Παλιοτερα κοβομουν μαλλον, γιατι επρεπε να...τραβηχτει ο αντρας μου κ.λπ. Ισως να δοκιμαζες και με αλλες στασεις;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...