Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε να βρω εναν ουρολογο θεσσαλονικη να μας βοηθησει με το σπερμα δεν με νοιαζει νε ειναι πανεπιστημιακος και κορυφη .Να ειναι καλος επιστημονας και γνωστης του αντικειμενου.Βαρεθηκα τις αερολογιες και τις υποθεσεις θελω καποιον να με βοηθησει να μου πει ακριβως τι γινεται και αν μπορει να διορθωθει κατι.ευχαριστω

Δημοσίευση

ινα μου ο Λαμπαναρης Παναγιωτης ειναι ο νο 1 αυτη τη στιγμη. ο αντρας μου ειχε πολυ σοβαρο προβλημα κι εκανε καταπληκτικη δουλεια. το ιατρειο ειναι στην α. σοφια, δεν εχω τωρα τηλ. αλλα μπορεις να το βρεις. να ξερεις οτι δεν μιλαει πολυ κι αυτο θα σε εκνευρισει καποια στιγμη αλλα οτι πει ειναι guarantee, αληθεια. good luck

Δημοσίευση

sweetripletrouble έγραψε:

ινα μου ο Λαμπαναρης Παναγιωτης ειναι ο νο 1 αυτη τη στιγμη. ο αντρας μου ειχε πολυ σοβαρο προβλημα κι εκανε καταπληκτικη δουλεια. το ιατρειο ειναι στην α. σοφια, δεν εχω τωρα τηλ. αλλα μπορεις να το βρεις. να ξερεις οτι δεν μιλαει πολυ κι αυτο θα σε εκνευρισει καποια στιγμη αλλα οτι πει ειναι guarantee, αληθεια. good luck

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...