Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ???


Recommended Posts

Γεια σας, με λενε Μαρια και ειμαι απο Σερρες.. ζητω συγνωμη απο τωρα, σε περιπτωση που δεν βρισκομαι στην σωστη κατηγορια για αυτο που 8ελω να σας πω. Για λογους προφυλαξης και υγειας (πολυκιστικες ωο8ηκες) χρεισιμοποιω μια αντισυλλιπτικη μεθοδο -τον κολπικο δακτυλιο-. Το προβλημα μου ειναι οτι την τελευταια φορα, ξεχασα να αφαιρεσω τον δακτυλιο την ημερα που επρεπε και τον εβγαλα μια εβδομαδα πιο μετα, ισως και παραπανω, και σαν μην εφτανε αυτο αργησα και 5-6 μερες να τον βαλω :) . Το 8εμα μου ειναι οτι εχει εδω και 2 εβδομαδες που εχω ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης. οπως πχ. ποναει η κοιλια μου περιστασιακα, εχω ασταματητα ιλλιγο, ζαλαδες και ναυτια, κα8ε μια ωρα πρεπει να πηγαινω τουαλετα για πιπι μου. το στη8ος μου εχει βαρυνει και με ενοχλει ο στηθοδεσμος μου παρα πολυ( εφτασα σε σημειο στην σχολη να παω να τον βγαλω.) περασα μπροστα απο το αγαπημενο μου μαγαζι (φτιαχνει υπεροχα τσουρεκακια και μυριζει ολη η γειτονια) και εγω με το ζορι κρατηθηκα για να μην κανω εμετο. και την τελευταια εβδομαδα δεν μπορω να σηκω8ω απο το κρεββατι, αφου παω να πιασω ενα στηλο και δεν εχω την δυναμη στην αρχη να γραψω.( και απο εκει που κοιμομουν στις 1 το βραδυ , αν στις 10 δεν εχω ξαπλωσει , 8α κοιμη8ω ορ8ια. Το αλλο προβλημα ειναι οτι πηγα σε παθολο εχτες και μου ειπε πως δεν ειναι πα8ολογικο, και με εστηλε σε γαστρεντολογο. Πηγα στον γαστρεντολογο και μου ειπε πως δεν ειναι γαστρεωτολογικο και ειναι για ωριλλα. Πηγα και στον ωριλλα , αλλα ειπε οτι φαινομαι μια χαρα. μου εδωσε να κανω κατι εξετασεις αλλα και αν 8ελω μπορω να μην παω..!!! Για πιο λογο δεν μου ειπε κανενας κατι για γυναικολογο( μηπως υπεθεσαν οτι εχω παει ηδη??...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μαρια.ειμαι η βουλα και ειμαι απο ξανθη-κοντα σχετικα!δεν αναφερεις καθολου αν εχεις καποιες μερες καθυστερηση.2 εβδομαδες εχεις συμπτωματα εγκυμοσυνης γιατι δεν κανεις ενα τεστ ή καλυτερα μια εξεταση αιματος για πιο σιγουρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα συμπτωματα αρχισα να τα εχω 3-4 μερες μετα την περιοδο. και η περιοδο μου κρατησε παραπανω απο το κανονικο, συνη8ως κραταει 3-4 μερες και αυτην την φορα κρατησε 8 μερες. αλλα χωρις πολυ αιμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...