Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΝΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???? ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ.

ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. !!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-30 ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΗΡΕΜΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΘΕΡΘΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ!!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ??? ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΑ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 40ΗΜΕΡΟ???? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΤΕΣΠΑ ΠΕΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειλικρινά απορώ πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τό πόσο ενοχλητικοί γίνονται!

Είναι δυνατόν σε λεχώνα γυναίκα να πάνε να δούνε το μωρό και να θέλουν και να τους φιλοξενήσει κιολά???

Αυτό να το αποκλείσεις για όλους....

Όσο για τις επισκέψεις, μπορείς να δέχεσαι κόσμο, βέβεια εύχομαι να μην σου κάνουν αρμένικη βίζιτα...άλλωστε και κάποια βοήθεια θα χρειάζεσαι!

Μην νευριάζεις όμως από τώρα και αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι

να το συζητησεις με τον αντρα σου και αν ειναι στον χαρακτηρα του να μπει αυτος μπροστα και να κοψει σε ολους τα πολλα πολλα. μην γινεις εσυ κακια. και φυσικα να μην επιτρεψεις να φιλοξενηθουν στο σπιτι σου συγγενεις. δεν χαθηκε και ο κοσμος αν δουν το παιδι μετα απο 2-3 μηνες. εσενα σε ρωτησε κανεις αν θα μπορεις. μπορει το παιδι να ειναι λιγο ανησυχο. με τετοιο θρασος που εχουν οι συγγενεις σου θα σου πουν και την κουβεντα. για μενα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. αν δεν μπορει ο αντρας σου να γινει ο κακος γινε εσυ στην τελικη. για το παιδι σου θα το κανεις. οποιος θελει θα το καταλαβει αργα ή γρηγορα. και εγω το εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου. ειδικα παιδια στο σπιτι για 3 μηνες δεν μπουν. με ειπε παραλογη αλλα οταν του ειπε χτες η αδερφη του που ειναι δασκαλα οτι καθε μερα απουσιαζουν και πιο πολλα παιδια απο το σχολειο λογω γριπης καταλαβε οτι εχω δικιο.

ειναι σημαντικο ομως να εχεις και την συμπαρασταση του αντρα σου. εγω μπορω να σε καταλαβω.....ο αλλος που θα ερθει να κανει την βολτα του θα σε καταλαβει? εγω ειμαι ικανη να μην απαντω και στα τηλ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki mu gluko kalimera!!!!loipon auto einai thema me ta petherika..ego eimai katheti!40 meres den pataei kanenas...mono sto maieutirio...apo kei kai pera telos!ti einai auta????tha peis xekathara oti o paidiatros to apagoreuei kai telos!siga min skas kai gia auto..kai na sou po..kanonika eprepe apo moni tous na to katalavoun!tora me tin gripi ta pragmata den einai katholou eukola..kai ta morakia mas einai polu eualota..den exoun sxedon katholou antisomata kai den to riskarei kanenas giatros..gia auto oloi lene oxi kosmo sto spiti..kai stin teliki an lussane toso pia...ta petherika as erthoun alla namin eina kriomenoi..na plunoun ta xeria tous kai oxi kontasto moro..filia,agkalies,kai tetoia,katalavaino oti oloi to laxtaroun..alla kai ti na kanoume!!!!!

ego xereis ti ekana?????tin teleutaia fora pu piga ston giatro piga me tin mama mu kai to suzitisa me giatro kai mu eipe..tin epomeni ela me tin pethera sou kai tha anoixo tin sizitisi ego etsi oste na min leei oti esu den theleis...kai kala na pei poso epifovo einai stin arxi kai poso prosoxi thelei!!!

auta kai go skeftomai kai frikaro....ma na min katalavainoun??????

i dikia mu i mama pos katalavainei???eleos...

maraki min dineis simasia..kai siga siga arxize na to xekoveis!!kai stin teliki autos o kosmos pou einai na erthei na meinei sto xenodoxeio!!!!genna exoume oxi gamo!!!!

maraki mu filakia polla!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ συμφωνώ με το ρητό: "1000 καλοί χωράνε ένας στραβός όχι"!

Αν έρθει η πεθερά, που είναι η γιαγιά και η μαμά του άντρα σου!, δεν μπορεί να την φιλοξενήσει η μαμά σου? δηλαδή αν σου έλεγε: θα σου κρατήσω το παιδί για να πας στην δουλειά τότε θα την φιλοξενούσες το 1ο 40ήμερο?

η γνώμη μου είναι να μιλήσεις με τους γονείς αν μπορούν να φιλοξενήσουν την συμπεθέρα τους!

συμφωνώ ότι είναι μπελάς η φιλοξενία μιας πεθεράς αλλά και αυτή θέλει να δει το εγγόνι της!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την πρωτη φορά ήρθε η πεθερα μου για 2 μηνες να μεινει μαζι μας και η μητερα μου για 3 εβδομαδες οταν γεννησα. ΚΟΛΑΣΗ. Βοήθεια είχα μόνο από τη μητέρα μου, αλλά με ζόριζε και εκείνη. Μεναμε 4 ενηλικες και ενα παιδι σε 65 τετραγωνικα!

Τη δευτερη φορα ηρθαν για 3 εβδομαδες. ΚΟΛΑΣΗ. Βοηθεια ειχα μονο απο τη μητερα μου αλλα υπηρχε φοβερη ενταση. 4 ενηλικες και 2 παιδια σε 82 τετραγωνικα με γκρινια και στο τελος γιναμε 2 στρατοπεδα. Εφυγαν και η μητερα μου ξαναηρθε για 1 μηνα και εκει βοηθησε πραγματικα και ηταν πι ηρεμα τα πραγματα.

Λες ενα μεγαλο ΟΧΙ. Στο κατω κατω αν θελουν να βοηθησουν, να σου προσφερουν τη βοηθεια που εχεις εσυ αναγκη. Δηλαδη να μεινεις μονη με το μωρο σου και να εχεις ηρεμια. Αυτο σημαινει οτι δεν θα ερθουν! Κοιτα να χαρεις τον πρωτο καιρο γιατι οι στιγμες αυτες δεν ξαναερχονται....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου για την πεθερα σου πες αι στο καλο να την φιλοξενησεις, μπας κ σου δωσει κ ενα χερι βοηθειας..αλλα οχι κ ολο το σοι..αν ειναι δυνατον..κατ'αρχας θα εισαι κουρασμενη κ εξαντλημενη, το μωρο θα σε εχει αναγκη συνεχεια , θα σε ξυπνει συνεχεια..πες το ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ γινεται..δεν θα γινεις χιλια κομματια..ας ερθουν να σε δουν κ να φυγουν μετα η ας πανε σε ξενοδοχειο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ θα σου πω να μην γίνεσαι υπερβολική .

όπως και η μαμά σου θέλει να δει το εγγονάκι της όταν γεννηθεί έτσι και η μαμά του άντρα σου θέλει να είναι εκεί και να το δει .

μπορείς αν δεν θες να την φιλοξενήσεις να την πεις να μείνει σε ξενοδοχείο αλλά όχι να την απαγορεύσεις να έρθει .

το βρίσκω παρά πολύ αναίσθητο (και συγγνώμη) και ρατσιστικό για της πεθερές ,θα ήθελες να φερθεί έτσι ο άντρας σου στην μαμά σου?

Εμένα μόλις μάθανε ότι γεννάω ξεκινήσανε 8 το βράδυ να έρθουν από καβάλα ,χάρηκα πολύ που το κάνανε ,μείνανε σπίτι μου 1 εβδομάδα ασχέτως αν εγώ ήμουνα μέσα στο νοσοκομείο μια εβδομάδα ,μόλις βγήκα φύγανε την επόμενη μέρα για να μην με ενοχλούνε αλλά τους ζήτησα εγώ να μείνουν έστω μια μέρα για να δούνε τον εγγονό .

Εντάξει δεν ένιωθα απόλυτα άνετα αλλά δεν ήταν του θανατά η κατάσταση και σεβάστηκα την λαχτάρα τους και πόνεσα μαζί τους που είναι πολύ μακριά και δεν χαίρονται τίποτα .

Αφού γίνεσαι μαμά κατάλαβε τον πόνο της μαμάς του άντρα σου και την λαχτάρα της .

Συγγνώμη που σου μιλάω απότομα ,δεν το κάνω για κακό ,αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλες οι νύφες ότι μανούλες είναι και αυτές όπως και εμείς και να τις νιώσουμε καλύτερα τώρα που γινόμαστε μανούλες και εμείς .

Δεν μπορώ να καταλάβω πως θεωρούμαι ότι μόνο δικαίωμα να είναι γιαγιά εχει η μαμά μας κι όχι η μαμά του άντρα μας .

Εύχομαι να μην έχω ποτέ νύφη που θα μου φερθεί έτσι .

δεν σε παρεξηγώ πριν την γέννα όλες έτσι ήμασταν απλά πρέπει να σκεφτείς λογικά και όχι μ τις ορμόνες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσια αυτο ειναι το θεμα να μπορουν να καταλαβουν οι ανθρωποι οι δικοι μασ τουλαχιστον καποια πραγματα και να μην γινονται φορτικοι. Ειδικα αυτη την περιοδο που γινεται ο χαμοσ του χαμου με τη γριπη. Μα αυτο που με νευριασε με την πεθερα μου ειναι οτι της το ειπα ευθεως οτι δεν θελω να ερθει και τωρα μου τοπε σιγουρα οτι θα ερθει στη γεννα. Δηλαδη ελληνικα δεν καταλαβαινει!!!!! και αν ερθει αυτη και την εχω σπιτι θα νιωθω ενα επιπλεον βαρος, εδω στο γαμο ηρθε 5 μερες και εκτος του οτι μας εκανε και ανω κατω οικογενειακως κοντεψσα να παθω νευρικη κριση γιατι μας ανακατεψε ολους αλλα λεμε περασμενα ξεχασμενα θα πρεπει να μαγειρευω και να καθαριζω και να ειμαι στην τσιτα!!! γιαυτο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι θαρθει στην αρχη. οκ θελει να το δει αλλα ελεος που θα μουρθουν 5 ατομα γαι φιλοξενια!!!! και φυσικα αν ερθει η πεθερα μου δεν θα ερχεται η μαμα μου και νομιζω το πρωτο καιρο θελεις την βοηθεια της μαμας!!! ειμαι παραλογη μωρε???? ο αντρας μου συμφωνει μαζι μου αλλα δεν ξερω αν θα ελεγε κατι στη μαμα για να μην την πληγωσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!

Εγώ συμφωνώ με την Argi ... δες μήπως μπορούν να την φιλοξενήσουν οι δικοί σου.. είναι η γιαγιά του μωρού σου και θα έχει λαχτάρα να το δει ..

Δεν θα επέλεγα, όμως, να φιλοξενήσω στο σπίτι κανέναν, ειδικά τις πρώτες ημέρες.. τότε θα θέλω το παιδί μου και τον άνδρα μου και την ησυχία μου ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου στο σπίτι του πααιδιού της θα έρθει η πεθερά σου!

Δεν είναι κ τοοοοσο παράλογο αυτό! το εγγόνι της θα θέλει να δει!

Εκτιμώ πως αν έρθει! Θα δώσει κι ένα χέρι βοηθείας, πχ μαγείρεμα, σίδερο, καθαριότητα σπιτιού ;) Δεν είναι δα ,και καμιά ξενη! δεν μπορείς να μην της επιτρέψεις να δεί το νεογγέννητο εγγόνι της! Είναι

μητέρα του άνδρα σου. Όπως θα έρθει η δική σου μαμα, θα έρθει και η δική του.

Έλα στη θέση της για λίγο! αν είχες γιο και αποκτούσε παιδί δεν θα ήθελες να το δείς αμέσως? Πίστεψέ με αν τελικά έρθουν, όλα καλά θα πάνε!

φιλιά και καλή γέννα! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο αντρας σου παντρευτηκε και εχει φτιαξει δικη του οικογενεια η οποια προκειται να μεγαλωσει ακομη πιο πολυ. εσας να σκεφτει και οχι την μητερα του. αν της εξηγησει με ωραιο τροπο θα καταλαβει. σαν αντρας του σπιτιου ομως πρεπει να κοιταξει εσενα και το παιδακι του. αυτη ειναι η αποψη μου και πιστεψε με ο δικος μου αντρας με εχει μαθει να σκεφτομαι ετσι παρολο που τα πεθερικα μου ειναι αγγελουδια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΥΘΥΕΩΣ ( ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΕΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ AGRI ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακου, δεν μπορεις να στερησεις απο την γιαγια/πεθερα το εγγονι της.Κατα την γνωμη μου καλυτερα να ειναι στη γενα.Ετσι της λες να ερχεται στο μαιευτηριο να σε βοηθαει (ετσι νιωθει οτι την χρειαζεσαι κ την αποδεχεσαι),οσο θα σαι εσυ κ το μωρο στο μαιευτηριο και θα μενει σπιτι σας δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ποσο θα κατσει πια?

Οσο για τα ανηψια σου καλο θα ταν να μην ερθουν σε επαφη με το νεογενητο,αυτο θα το σκεφτει και η μανα τους γιατι ετσι πρεπει.Τα μικρα παιδια ειδικα αυτα που πηγαινουν παιδικο κουβαλανε διαφορα μικροβια.Δεν θα γινει κ τιποτα αν δεν δουν αμεσως το ξαδερφακι τους. Τα αδερφια του αντρα σου τωρα...σορυ κιολας αλλα δεν γινεται να ναι σπιτι η λεχωνα το νεογενητο και ολο το σοι και να κοιμουνται και μαζι.Που ζουμε?Ας μεινουν σε καποιον συγγενη.Αυτο να το αναλαβει ο αντρας σου κ οχι εσυ. Το σημαντικο ειναι να εισαι ηρεμη εσυ κ το παιδι και κατα συνεπεια και ο αντρας σου. Χρειαζεσαι και εσυ ηρεμια ,οχι μονο το μωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ 1000000

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η πεθερα θα ερθει για βοηθεια ή για ανακατωσουρα? πως την βλεπεις? για να λεμε σωστα τα πραγματα. αν ερθει για να σας ανακατεψει να το βρασω αν ειναι η γιαγια που θελει να δει το εγγονι της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως έχω πει στο άλλο θέμα τον πρώτο καιρό δυσκολευόμουν πάρα πολύ και δεν ήθελα άνθρωπο, ειδικά την πεθερά που ενώ κατά τα άλλα δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα όταν ήμουνα έγκυος ήτανε σαν να είμαι το «σκεύος» που θα έφερνε το πολυπόθητο! Με το που γέννησα ήθελε να έρχεται κάθε μέρα (μένουμε σε διπλανά μέρη κάπου στα 5 χιλ απόσταση) και ενώ εγώ δεν ήθελα κανένας να αγγίζει το μωρό μου έλεγε έλα καλέ δώστο. Μετά τις 4-5 φορές άρχισα τα μούτρα και τους το έκοψα, να θέλεις να θηλάσεις και να έχεις 7 άτομα στο σπίτι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΚ ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΘΥΜΩΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΛΙΑ( ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΠΗΓΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ[ΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΚΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!! ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΕΩ ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΝΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία , σε καταλαβαίνω ... τότε μίλα με τον άνδρα σου και αν επιμένει η πεθερά σου να έρθει τις πρώτες ημέρες τότε την φιλοξενείτε μεν αλλα για λιγότερες ημέρες..ή τέλος πάντως θα δείτε πως θα κυλήσει.. μπορεί να σε διαψεύσει και να είναι υπόδειγμα..

Αν τώρα θέλει να έρθει αργότερα δεν το συζητάμε αφού και εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα! :)

και εγώ πάντως αναστατώνομαι με κάτι τέτοια και στο τέλος δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος.. θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!

Φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο πρωτο μου παιδι η πεθερα μου ηρθε 2 εβδομαδες πριν γεννησω και εκατσε συνολικα 2 μηνες στο σπιτι μας. Νομιζα οτι θα χαιροταν αλλα επειδη το παιδι δεν πηρε το ονομα της μεσα της κατηγορησε εμενα και δεν με βοηθησε καθολου. Εκανε τα παντα για να με εκνευριζει. Μπροστα στον γιο της ηταν η τελεια γιαγια και πισω του ηταν η κακια πεθερα. Δεν χαρηκα το μωρακι μου καθολου οταν γεννησα.

Πιο πριν δεν ειχε δειξει το παραμικρο. Περασε η σχεση μας απο πολλα σταδια και τωρα ειναι μια χαρα απο το καλοκαιρι και μετα. Αλλα σε γεννα ξανα δεν θα ηθελα να ειναι εδω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΧΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΥΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!ΑΝ ΕΣΑΙ Κ ΣΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΕΡΑ!ΕΓΩ ΟΥΤΕΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!Κ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.-!!!!!

ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!ΟΙ ΠΡΩΤΕς ΜΕΡΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΟΝΙΟΣ!!

Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ Κ ΠΕΘΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ!!Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!!ΔΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΩΛΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΑΚΡΙΒΩς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ!Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΝΕ ΜΑΝΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΟΥ Η ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!Κ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

AthinaK έγραψε:

athhna ti diabazw!!!!!skeutese poulaki mou kai gia alh genna!!!! :laugh: :laugh:[/quote:3t0hgzkl]

Πωπωπω! Ειδες;;;; Ισως μεσα μου να θελω και αλλο παιδι. Εναν γιο να μην εχω και εγω;;; Η λογικη λεει ομως ΟΧΙ, και αυτην θα ακολουθησω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...