Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΕΕΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ...ΘΕΛΩ ΗΤΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23/10 ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 1/11 ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 10/11 ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?????????????? :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κοριτσάκι υπάρχει περίπτωση αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα περιόδου? περίμενε λίγο ακόμα και μετά κάνε και ένα τεστάκι ή μια χοριακή. και προπαντώς μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν,ηρεμία :)

εύχομαι πάντως να είσαι έγκυος και όλα να πάνε καλά!!! :silly:

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΗΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ?????

Αναστασία μου ναι, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι. Βέβαια στη δική μου εγκυμοσύνη το στήθος μου δεν πρήστηκε ούτε στον 9ο μήνα..

Μακάρι να είσαι έγκυος και ας γίνει το στήθος σου 10 νούμερα μεγαλύτερο! χεχε :woohoo:

Σε φιλώ! :kiss:

anastasiaagria έγραψε:

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΗΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ?????

κοριτσάκι μου εγώ στη δική μου εγκυμοσύνη είχα πρησμένο στήθος και η μόνη διαφορά από της περιόδου ήταν ότι είχα πόνο στις θηλές και μάλιστα επειδή ήμουν άσχετη νόμιζα πως κάτι κακό συνέβαινε, η ανόητη :)

μακάρι να είσαι εγκυούλα και όλα να πάνε καλά :kiss:

anastasiaagria

poso se katalaveno!!eimai kainoyrgia sto forum kai molis eida to topic soy ekana eggrafh...kathomai stin koyzina poy exei kalo sima to lapitopi exontas riksei tin kitrini paidiki moy koyvertoyla sta podia..(evelpisto na tin rikso kai se kanenan allonnnnnnnnnnn)

kriono aytes tis meres kai sigkekrimena niotho righ, to stithos exei ftasei sto theo (elpizo kai oi proseyxes moy).apo koyrasi ta idia-opos panta nistazo!!oyte ligoyres exo,oyte zalizomai.nomizo omos oti exo ginei mia katroyloy tis teleyetaies 3 meres.ektos diladi, toy stithoys ala pamela anderson,tis aisthisis kryoy kai ton tsison les kai tha promotaro servietes gia tin akratia...ektos olon ayton ..perimeno!!perimeno mexri tin epomeni triti stis 24/11.teleyetaia periodos 27/10.epafi eixame stis 4/11 stis 8/11 kai stis 10/11...trella glentia!!!

lete????????????????????????lete na vrikan oi kolimvites toy to dromo pros tin folitsa????elpizo na itan filiko to perivalon pros gonimopoihsh kai oi dikia moy h soysoyrada(wario) na petixe to stoxo!!!

οχι εμενα δεν ητανε πρισμενο. μονο πονακια χαμηλα ειχα και εκει που την ψιλιαστηκα ηταν οτι 7 μερες μετα την επαφη ειχα λιγο ροζ (εγινε η εμφυτευση) αλλα και αυτο δεν ειναι απολυτο. Παντως η εγκυμοσυνη εχει τα συμπτωματα περιοδου δεν μπορεις να καταλαβεις απο αυτο παρα μονο οταν κανεις τεστ.

Land καταρχην καλως ορισες στην παρεα μας!

Σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να περασεις τις φετινες γιορτες ενθουσιασμενη οσο ποτε!!!

Ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με σενα. Βεβαια μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο καλο νεο. Το κακο ειναι οτι ολα αυτα που ανεφερες ναι μεν μπορει να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης, αλλα δυστυχως απ'οτι εχω καταλαβει εγω απο την δικη μου εμπειρια δεν μπορουμε να λαβουμε υπ'οψιν μας γιατι στην ουσια δεν μας λενε τιποτα. Το λεω αυτο οχι για να σε απογοητευσω αλλα γιατι κι εγω καθε μηνα τα εχω (ενω πριν δεν τα ειχα οταν περιμενα περιοδο) ενθουσιαζομαι και μετα τρωω μια ηττα τοοοοοοοοση με το συμπαθειο....!!!! Βεβαια δεν αποκλειουν απο την αλλη μια εγκυμοσυνη. και πραγματικα στην ευχομαι!Απλως ολα αυτα μας μπερδευουν τα ρημαδια με αποτελεσμα να πιστευουμε οτι ειμαστε ενω δεν ειμαστε ή να ειμαστε και να μην μπορουμε να χαρουμε γιατι δεν ειναι σιγουρο.

Παντως σου ευχομαι τα καλυτερα! περιμενω νεα σου!

ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ :)

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (Ε!!ΡΕ ΒΙΤΣΙΑ!!!).ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΣ ΓΙΝΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!!!ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ...ΗΤΤΑ!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ SITES ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ Π.Χ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 27/10.Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9/11 Ή 10/11?

Τα συμπτώματα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα- τίποτε δεν είναι απόλυτο. Εγώ το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν πρήξιμο στην κοιλιά και πονάκια χαμηλά σαν της περιόδου- το στήθος μου πρήστηκε όπως συνέβαινε πάντα στην περίοδο. Θυμάμαι είχα ήδη καθυστέρηση 3 ημερών και ακόμα περίμενα περίοδο, διότι είχα κάνει κι ένα τεστ του φαρμακείου και μου είχε βγει αρνητικό...

Εγώ θα πρότεινα, χαλάρωση, υπομονή και όταν συμπληρωθεί μια εβδομάδα καθυστέρησης, κατευθείαν γραμμή για χοριακή!

Όσο για τη μέρα της ωορηξίας υπάρχουν τεστ για να τη μετράμε, ή μ' επίσκεψη στο γυναικολόγο. Εμπειρικά είναι δύσκολο, γιατί ακόμα κι αν έχουμε σταθερό κύκλο, ωορηξία μπορεί να γίνει 1-2 μέρες πριν ή μετά απ ό,τι συνήθως!

Καλή επιτυχία εύχομαι!

λοιπον η μερα της ωορρηξιας σου ειναι 14 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο. Δηλαδη αν εχεις σταθερο κυκλο τοτε αφαιρεσε 14 μερες απο οταν περιμενεις.

Αν κυκλος σου ειναι 28αρης ειναι η 14 μερα

Αν ειναι 30αρης ειναι η 17 μερα.

Αν παλι δεν εχεις σταθερο κυκλο τοτε δεν μπορεις να την υπολογισεις.

Ειναι λαθος που μερικες κοπελες θεωρουν οτι η γονιμη ειναι η 14 μερα ανεξαρτητα το μεγεθος του κυκλου.

Δηλ αν μια εχει σταθερο κυκλο 35 μερων η γονιμη της ειναι την 21η μερα και οχι την 14η.

σου ευχομαι να σε ξεχασει η περιοδος σου για 9 μηνες και να κανεις φετος τα πιο ομορφα σου χριστουγεννα

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ενα στηθος τουμπανο μετα συγχωρησεως πρησμενο πολυ με πονο ουτε να το αγκιξω δεν μπορουσα,στην δευτερη πρηστηκε αλλα πολυ ελαφρια,δεν ποναγε και εγινε αλλα παμελα οταν ημουν 2 μηνων

πονακια χαμηλα δεν ειχα στην δευτερη ενω ειχα στην πρωτη. διαφερουν ακομη και στην ιδια γυναικα τα συμπτωματα απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη

to mono pragma pantos koritsia poy skeftika einai pos an leme an poy den nomizo..den tha to po grigora sto moro mou tha perimeno ta xristougenna giati pisteyo oti tha einai to kalytero doro.......land mou sou euxomai kai esena ta kalytera.........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...