Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 165
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλά,όλα τα μωράκια είναι κουκλιά!!!Φτου φτου φτου!!

Θέλω να πάρω κ εγώ στολή να του βάλω..αχ κ παράγγειλα πριν 2 μήνες κ εγώ απο το mothercare αλλά στολή Αγ.Βασίλη δεν πήρα η χαζή..πήρα όμως για τις απόκριες που θα ντυθεί πειρατής!! :unsure:

Για κάρτες χριστουγεννιάτικες μπορείτε να φτιάξετε μια κάρτα από χρωματιστό χαρτόνι που θα έχει πλαίσιο όπως τις κορνίζες και να περάσετε μέσα τη φωτογραφία.Γύρω-γύρω μπορείτε να ζωγραφίσετε με χρωματιστή κόλλα με γκλίτερ.

Δημοσίευση

vasoula2 έγραψε:

Καλά,όλα τα μωράκια είναι κουκλιά!!!Φτου φτου φτου!!

Θέλω να πάρω κ εγώ στολή να του βάλω..αχ κ παράγγειλα πριν 2 μήνες κ εγώ απο το mothercare αλλά στολή Αγ.Βασίλη δεν πήρα η χαζή..πήρα όμως για τις απόκριες που θα ντυθεί πειρατής!! :unsure:

Για κάρτες χριστουγεννιάτικες μπορείτε να φτιάξετε μια κάρτα από χρωματιστό χαρτόνι που θα έχει πλαίσιο όπως τις κορνίζες και να περάσετε μέσα τη φωτογραφία.Γύρω-γύρω μπορείτε να ζωγραφίσετε με χρωματιστή κόλλα με γκλίτερ.

Ναι εγώ παράγγειλα το Νοέμβρη απ τα mothercare τη στολή,αλλά επειδη η παραγγελία θα μου ρθει 10 Γενάρη,πήγα απο εδώ και έσκασα τα διπλά λεφτα για να την πάρω.Τι να έκανα η δόλια η μάνα!!!!

Κι εγώ πειρατή λέω να τον ντύσω.Αλλά το σκέφτομαι ακόμη,γιατί έχω δει και στολή μπεμπέ του Σαρλό και είναι όλα τα λεφτά!!!

βλακια έκανα που δε την παράγγειλα με τα χριστουγεννιάτικα!

Τώρα θα την παραλάβω κι αυτή το Πάσχα!!!!

Δημοσίευση

molly έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ sweetmammy κι εσύ να χαίρεσαι τον πρίγκιπά σου(κι εγώ έτσι τον λέω!!!)

IFIGENIA ευχαριστώ και να μου φιλήσεις τη συνονόματη μου την κουκλάρα!!!!(το Μαράκι σου εννοώ ε?) :lol::lol:

χεχε... Πρίγκιπας όνομα και πράγμα ο Μιχαλάκης της Μαρίνας! Ο γαμπρός μου! ;)

mollaki το Μαράκι ανταποδίδει τα φιλιά! :kiss::kiss::kiss:

Μαράκι κι εσύ? Ε ρε καλά λέω εγώ! Όπου Μαράκι... μάλαμα!!! ;)

Δημοσίευση

κοριτσια τα αγιοβασιλακια σας ειναι κουκλια.να τα χαιρεστε!

να ρωτησω απο που πηρατε τη στολη του αγιου βασιλη;θελω να παρω στο βαφτιστιρη μου αλλα στα jumbo που κοιταξαμε δεν εχει για 8 μηνων.

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

κοριτσια τα αγιοβασιλακια σας ειναι κουκλια.να τα χαιρεστε!

να ρωτησω απο που πηρατε τη στολη του αγιου βασιλη;θελω να παρω στο βαφτιστιρη μου αλλα στα jumbo που κοιταξαμε δεν εχει για 8 μηνων.

ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ, ΣΤΑ ΜOTHERCARE ΘΑ ΒΡΕΙς ΣΤΟΛΗ

-ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

-ΕΛΑΦΑΚΙ

-ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ

-ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΧΟΥΝ 32 ΕΥΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...