Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοιτα σαν μέθοδο είναι πιο καλή λένε  τα κομμάτια τα προτείνουν ώστε να διαχειριστεί μόνο του το παιδί το πόσο θέλει να φάει και πως θα το φάει έρχονται και σε επαφή με υφές δίνει άλλα ερεθίσματα στο παιδί το κομμάτι  να το δοκιμάσεις θα δεις και το παιδί πως θα αντιδράσει με τα κομμάτια 
    • Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση. Πέρασα στα γρήγορα σήμερα από έναν παθολόγο στη δουλειά μου για να του πω να μου το γράψει κ μου είπε να πάω στο φαρμακείο να ρωτήσω ποιο έχουν κ να πάω να μου το γράψει. Γιατί λέει κυκλοφορούν πολλά αλλά αυτή την περίοδο υπάρχουν ελλείψεις οπότε να δω πρώτα ποιο είναι διαθέσιμο. Είπα οκ κ έφυγα γιατί ήμουν βιαστική κ εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι έκανα βλακεία κι έπρεπε να ρωτήσω περισσότερα γιατί κι εγώ μόνο το mmr ξέρω και ψάχνοντας και στο ίντερνετ μόνο αυτό βρίσκω σχετικά με την ερυθρά.
    • Εγώ κορίτσι μου το πήρα το χάπι ήπια συνολικά 1,5 χάπι δεν ήπια πολύ δηλαδή οπότε δεν είχα κάποια παρενέργεια  ρώτησε γιατρό μπορεί να επηρεάζει 🤷‍♀️
    • Σχετικά με αυτό, αν αφαιρεθεί μόνο η μήτρα δεν τίθεται θέμα πρόωρης εμμηνόπαυσης η οστεοπόρωσης γιατί η μήτρα δεν παράγει ορμόνες, αυτό συμβαίνει όταν γίνεται αφαίρεση μήτρας μετ' εξαρτημάτων (σάλπιγγες και ωοθήκες δηλαδή) γιατί οι ωοθήκες παράγουν ορμόνες του φύλου. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα επεμβατικο χειρουργείο με ότι αυτό συνεπάγεται και επίσης παρόλο που τα ινομυωματα εν γένει δεν εξαλασσονται, αν ο γιατρός συστήνει αφαίρεση γιατί έχει δει κάτι άλλο που μπορεί μελλοντικα να γίνει κακόηθες καλό είναι να το ξέρεις σαφώς γιατί θα σκεφτείς διαφορετικά τις επιλογές σου.
    • Δεν έχω αποφασίσει! @Demy93 εμένα η αλήθεια είναι ότι επειδή πνιγοταν φουλ στον θηλασμό και  πνίγεται τώρα ακόμα και με το σάλιο του, έχω πάθει μια μικρή ανοσία!  Ίσως κορίτσια το δοκιμάσω συνδιαστικα. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αύριο που θα πάμε!  αλλά θα το ψάξω λίγο παραπάνω για να ξέρω ακριβώς τα βήματα αν είναι να το εφαρμόσω (νομίζω πρέπει να ξέρεις καο πρώτες βοήθειες γενικά)  Είπα μήπως το έκανε καμία για να μου πει εντυπώσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...