Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε ακούσατε ή είδατε καρδούλα????

Recommended Posts

καλημέρα...

Σήμερα έχω τον πρώτο μου υπέρηχο είμαι μάλλον ακριβώς στις 6 εβδομάδες και έχω τόση αγωνία...να είναι όλα καλα, να είναι το μπεμπάκι μου καλά μέσα στον σάκο του....έχω τόση αγωνία που νιώθω συνέχεια φτερουγίσματα στο στομάχι μου σας έχει τύχει αυτό???

ποτε φαίνεται η καρδούλα? διαβάζω στο ιντερνετ οτί τώρα μαλλον η καρδούλα έχει ξεκινήσει να χτυπά... λέτε να την δώ??? εσείς πότε την είδατε ή την ακούσατε??

εχω τόση αγωνία.... :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρένα μου σου εύχομαι να την ακούσεις την καρδούλα!!!εγώ όταν ήμουν έγκυος(ασχέτως με την άτυχη κατάληξη) είχα ακούσει καρδούλα ακριβώς την έκτη εβδομάδα...η αγωνία σου είναι λογική!!!περιμένουμε νέα!!!

Κοριτσάκι μου από τη δική μου εμπειρία θα σου πω ότι τον 1ο υπέρηχο τον ειχα 5,5 εβδομάδων και είδαμε μόνο το σάκο και σιγουρέψαμε ότι ήταν ενδομήτρια κύηση. Ο γιατρός τότε είχε πει ότι ήταν οριακά να το ακούσουμε ή οχι ! Το επόμενο ραντεβού το είχα στην 7,5 όπου και είδαμε και ακούσαμε πια τη καρδούλα του !!! Είναι φοβερή εμπειρία - αυτός ο ήχος - είναι συγκλονιστικός !!! Θα με θυμηθείς !!! Είναι πολύ πιθανόν να το ακούσεις κι εσύ λοιπόν από την 6η. Αν δεν .... μη στεναχωρεθείς ... θα έρθει σύντομα !!!! :lol:

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 6 ΕΒΔ. Κ 5 Η ΜΕΡΩΝ.....

ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ....

αχχχχ... μακάρι μακάρι να είναι όλα καλα.... να είναι το μπεμπάκι μέσα στον σάκο του και να πάνε όλα καλά!!!!!

και ας μην την ακούσουμε σήμερα... αρκεί να χτυπάει!!!!! αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ για το κουράγιο ....

Dimi74 έγραψε:

Κοριτσάκι μου από τη δική μου εμπειρία θα σου πω ότι τον 1ο υπέρηχο τον ειχα 5,5 εβδομάδων και είδαμε μόνο το σάκο και σιγουρέψαμε ότι ήταν ενδομήτρια κύηση. Ο γιατρός τότε είχε πει ότι ήταν οριακά να το ακούσουμε ή οχι ! Το επόμενο ραντεβού το είχα στην 7,5 όπου και είδαμε και ακούσαμε πια τη καρδούλα του !!! Είναι φοβερή εμπειρία - αυτός ο ήχος - είναι συγκλονιστικός !!! Θα με θυμηθείς !!! Είναι πολύ πιθανόν να το ακούσεις κι εσύ λοιπόν από την 6η. Αν δεν .... μη στεναχωρεθείς ... θα έρθει σύντομα !!!! :lol:

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!!!

K εμένα έτσι ακριβώς πέσανε τα ραντεβού! συμφωνώ όμως με όλα τα κορίτσια, μπορεί να την α΄κούσεις σήμερα

Εγώ δεν την άκουσα, την είδα στα μέσα της 6ης προς 7η εβδομάδα. Δεν την άκουσα γιατί δεν έχει ήχο το μηχάνημα της γιατρού μου! Κανονικά την 'ακουσα στην αυχενική! Σαν αλογάκι έκανε. τουκουτουκ, τουκουτουκ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...