Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου καλημέρα!!μόλις πήγα και έκανα χοριακή...

αλλά για να τα πάρω από την αρχή:περίμενα περίοδο στις 12/11,δηλαδή σήμερα βρίσκομαι στην 4η μέρα καθυστέρησης..στην αρχή δεν έδωσα και πολύ σημασία, γιατί με τον αντρούλη μου δεν είχαμε επαφές στις γόνιμες μέρες λόγω φόρτου εργασίας και είπα οτι θα μου έρθει...αλλά πουθενά!!!!

έχω τρελαθεί!!!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

περιμένω 6 μήνες μετά την παλλίνδρομη που είχα...λέτε να έγινε το θαυματάκι;;; :woohoo: :woohoo:

θα πάρω τα αποτελεσματα το απόγευμα μετά τις 6 και μέχρι τότε θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα...

ευχηθείτε μου καλή τύχη!!!!

Δημοσίευση

sia 24 σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις το πολυπθητο σπορακι στην κοιλια σου.αναμενουμε πως και πως να μας πεις τα νεα σου!!!να σε ρωτησω κατι οταν λες οτι δεν ειχατε επαφες τις γονιμες για ποιες μερες του κυκλου λες οτι κανατε σεξ?ρωταω γιατι και εγω σημερα περιμενω περιοδο και δεν βλεπω φως και επαφες ειχα στο τελος του κυκλου γιατι ο αντρας μου λειπει κοσοβο! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα!! Ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυουλα..

Εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος μαλλον απο προαισθημα δεν εκανα καθολου τεστ και πηγα κατευθειαν για χωριακη οπου και εμαθα τα ευχαριστα!!!! Ενημερωσε μας οταν μαθεις τα αποτελεσματα!!

Δημοσίευση

georgiasamar μου, κάναμε φουλ (συγνώμη κιόλας) τις πρώτες μέρες του κύκλου και τις τελευταίες...στις γόνιμες ήμασταν Αθήνα και μας φιλοξενούσε ένας φίλος οπότε και δεν είχαμε επαφές..σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Δημοσίευση

τι, το συζητας?? σιγουρα εισαι!!! 4 μερες καθυστερηση σε σταθερο κυκλο?? δεν υπαρχει περιπτωση να μην εισαι!!! μπραβο... ολα να σου πανε τελεια γλυκουλα μου!!! περομενουμε απλα την επιβεβαιωση.. ;);)

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχει γεμισει

η κοιλιτσα σου με ενα τοοοσο δα σπορακι... :)

και να περασεις τα πιο ευτυχισμενα Χριστουγεννα

της ζωης σου.

Εχεις ολη μας την αγαπη... :kiss:

την θετικη μας ενεργεια...

και οτι αλλο χρειαστεις!!

Καλα αποτελεσματα!!

Περιμενουμε νεα σας το απογευμα..! :kiss:

Δημοσίευση

kai egw to idio me sena!!!exw 4 meres kathisterisi!!!me kiklo stathero 28 imerwn!!!!

perimenw na dw ti egine me agwnia!!!

vasika egw tha perimenw ligo akoma giati tin mera pou htan na adiathetisw tin 28h to prwi ekana test kai itan arnitiko....

alla xwris kathisterisi to ekana...

ti na pw?den kserw...

SOU EUXOMAI TA KALITERAAAAAAAAAAA :woohoo:

Δημοσίευση

κορίτσια μου μόλις γύρισα από το μικροβιολογικό...δυστυχώς ήταν αρνητική η χοριακή μου...απογοητεύτηκα τόσο πολύ...το περιμένω πως και πως ένα μωράκι...

σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις ευχές σας...εύχομαι σε όλες μας να αποκτήσουμε γερά μωράκια και σς αυτές που είναι ήδη μανούλες να είναι γερά τα παιδάκια τους!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...