Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν…… ήτανε ένα πάάάάρα πολύ γεμάτο 5ήμερο!!!!!!!! Δυστυχώς όμως…… μας τελείωσε!!!!!!

Τετάρτη πρωί πήγαμε με τον αντρούλη μου στο Λουτράκι. Έχουμε πάει κι άλλες φορές και λογικά θα ξαναπάμε βέβαια, διότι και κοντά είναι κι έχουμε συγκεκριμένο Ξενοδοχείο που μένουμε με πολύ καλές παροχές και κάνουμε λιγάκι και το διαλειμματάκι μας. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο για τον άντρα μου, στον επαγγελματικό τομέα, έτρεχε με πάρα πολλές εκκρεμότητες, ήταν δύσκολο για μένα γιατί δεν ήμουν στα καλά μου…… με είχε πάρει πάρα πολύ από κάτω λόγω μη εγκυμοσύνης ακόμη…… και για τους 2 μας επίσης, με το θάνατο της ξαδέλφης μας και το σοβαρότατο τροχαίο της άλλης ξαδέλφης μας (της αδελφής της) που δόξα τω Θεώ….. βγήκε από την Εντατική και φαίνεται να συνέρχεται σιγά-σιγά!!!!!

Φεύγοντας από Λουτράκι και χωρίς να περάσουμε καθόλου από το σπίτι, πήγαμε στο Ελ. Βενιζέλος (ναι….. ναι….. ξαναμπήκα σε αεροπλάνο….. και πάρα πολύ με άρεσε!!!!!!!!) και ταξιδέψαμε για Καβάλα!!!!!! Ο άντρας μου είναι μέλος ενός Επαγγελματικού Forum για Λογιστές…… κι είχε κανονιστεί πανελλήνια συνάντηση 13-15 Νοεμβρίου στην Ξάνθη! Μαζευτήκαμε πάνω από 50 άτομα!!!!! Εγώ δεν είχα ιδέα τι είχε κανονίσει! Ήξερα μόνον πως θα πάμε κι αλλού, εκτός από Λουτράκι!

Η αναχώρηση μας για Καβάλα ήταν περιπετειώδης, γιατί λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος άνευ δικής μας αιτίας….. παραλίγο…. να χάσουμε την πτήση!!!!! Στο….. παραπέντε….. στην κυριολεξία….. τρέχαμε να προλάβουμε το check-in και τον σωματικό έλεγχο…… κι επειδή το αεροδρόμιο είναι τεράστιο….. αναγκαστικά τρέχαμε…… μόνο καρδιακή προσβολή δεν έπαθα!!!!! Δύσπνοια……. ανακα-τωσούρα…… κοπήκανε τα πόδια μου….. κατακοκκίνισα….. κι έγινα και ρεζίλι σε όλο το αεροδρόμιο……. γιατί με ακούγανε όλοι….. το πόσο…… δεν ανέπνεα!!!!!!!! Για τις επόμενες 2 μέρες είχα φοβερό βράχνιασμα και φλέμα….. σήμερα….. φτου-φτου…. να μην το ματιάξω….. μια χαρά όλα!!!! Όχι τίποτε άλλο…. αύριο ξεκινάω να κρατάω τη μπουμπού της κολλητής μου….. μόνο 1 κρυολόγημα μου έλειπε τώρα……

Ο άντρας μου…… μόνο που δε μ’ έβρισε…… και με το δίκιο του…… και τελικά….. αφού κόντεψα να λιποθυμήσω……. μου ζήτησε ο άντρας μου…… δηλαδή…… δε μου ζήτησε ακριβώς…… τέλος πάντων……. θα ξεκινήσω Γυμναστήριο!!!!! Δε γίνεται να είμαι σε τόσο χάλια κατάσταση….. και να σκέφτομαι μονίμως το φαγητό…… δεν είναι μόνο το θέμα των κιλών…. που οπωσδήποτε θα με βοηθήσει πάρα πολύ…… γιατί σιγά-σιγά θα χάσω κιλάκια…… αλλά επειδή δεν έχω αντοχές και παθαίνω δύσπνοια (ειδικά υπό περίεργες συνθήκες……) ειλικρινά κορίτσια….. το θεωρώ Θαύμα που είμαι ζωντανή!!!!! Ήμουν σίγουρη πως δεν θα προλάβω να μπω στο αεροπλάνο…… δε μπορούσα να αναπνεύσω….. πραγματικά…..

Ξεκινάω λοιπόν άμεσα γυμναστικούλα….. κι επειδή ποτέ δεν μου αρέσανε ιδιαίτερα τα μηχανήματα αλλά πάρα πολύ η αεροβική, θα αφοσιωθώ σε προγράμματα Aerobic, να ιδρώνω, να χορεύω, να χαλαρώνω και να είμαι πολύ-πολύ καλύτερα ψυχολογικά!!!!!! Εάν μπορέσουμε και ταιριάξουνε τα ωράριά μας, θα πηγαίνουμε μαζί το απόγευμα με τον αντρούλη μου, αλλιώς εγώ πρωινές ώρες κι εκείνος το απόγευμα, μετά το γραφείο. Θα δείξει. Άσε που σίγουρα θα με βοηθήσει να αποβάλλω το άγχος μου…… και θα βοηθήσει οπωσδήποτε και τη γονιμότητά μου….. έτσι δεν είναι???????

Anyway, φτάνοντας στο λεωφορειάκι του αεροδρομίου, που σε πάει στο αεροπλάνο, είδα κάποιους από τους συναδέλφους του Κωστή, που είχαμε δει και σε προηγούμενη συνάντηση κι εκεί έμαθα πού ακριβώς πάμε και τι έχουμε κανονίσει!!!! Εννοείται ότι έμεινα κάγκελο από την έκπληξη!!!!!

Η πτήση μας ήτανε πολύ καλή, δόξα τω Θεώ φτάσαμε μια χαρά, από εκεί υπήρχανε αυτοκίνητα κι ο κόσμος μοιράστηκε για το Ξενοδοχείο, το οποίο βρισκότανε στην Ξάνθη, δίπλα στο Γήπεδο της ομώνυμης ομάδας κι ήτανε LUX!!!!!!!! Πρωϊνό…… φτωχικότατο…… (ειρωνικά το λέω βέβαια….. έπρεπε να είχες 3-4 μέρες να φας!!!!!), δωμάτια τεράστια, αστραφτερά τα πάντα, πνιγμένο το Ξενοδοχείο στο πράσινο……. τέλεια….. τέλεια…. ιδανικό ησυχαστήριο…… Ο Κωστάκης μου έκανε και ποδηλατάκι…….. και πισινούλα…… εγώ λόγω περιόδου δεν……. γμτ!!!!!!!

Οι μετακινήσεις μας γινόντουσαν με τα αυτοκίνητα που είχανε όσοι οδηγούσανε από το σύνολο των ατόμων που μαζευτήκαμε. Παρασκευή βράδυ, η 1η έξοδος του γκρουπ, όπου στην ουσία γνωριστήκαμε κιόλας, σε ταβερνάκι, όπου μετά το φαγητό, όπου φάγαμε του σκασμού……. άτομα από την παρέα, πήρανε από 1 μουσικό όργανο κι αρχίσαμε να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να γελάμε, να πίνουμε (κουρούμπελα γίναμε!!!!!) και περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!!! Όσοι είχανε τη διάθεση, συνεχίσανε για….. Μπουζουκλερί……. όπου χορέψανε κι επιστρέψανε στο Ξενοδοχείο χαράματα…… εμείς δεν πήγαμε τότε…..

Σάββατο πρωί, οι παρέες μοιραστήκανε…. Άλλοι πήγανε για βόλτα στην Παλαιά Πόλη της Ξάνθης, άλλοι μείνανε για καφέ στο Ξενοδοχείο ως αργούτσικα…… καθένας έκανε όπως αισθανόταν…… κι αναλόγως…. αν είχε ξυπνήσει ή όχι……

Εμείς κατεβήκαμε αργότερα στην Ξάνθη, κι όταν οι άλλοι καθίσανε για καφέ, εμείς κόψαμε βολτίτσα μέσα στα στενάκια και βγάλαμε τις φωτογραφιούλες μας!!! Κοινώς…… δεν κάτσαμε στον κ….. μας!!!!! Καφέ πίνεις….. όπου να ‘ναι……. εμάς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε πράγματα και να βγάζουμε φώτος……

Αργότερα λοιπόν, ξαναβρεθήκαμε σε ταβερνάκι, όπου λίγο πολύ επανελήφθη η καλοπέραση της προηγούμενης βραδιάς…. εκεί χορέψαμε κιόλας……

Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κι αφού όσοι θέλανε, είδανε το match της Εθνικής, η παρέα ξαναβρέθηκε στη Μπουζουκλερί…… που είχανε ξαναπάει κάποιοι από εμάς το προηγούμενο βράδυ….. ναι μεν ήτανε πάρα πολύ η κάπνα…. ναι μεν είχαμε πολύ καιρό να πάμε σε τέτοιο μαγαζί και γρήγορα….. πονοκεφαλιάσαμε….. αλλά…….. τα ‘πιαμε….. γελάσαμε πάρα πολύ….. χορέψαμε πάρα πολύ…… κοινώς….. περάσαμε SUPER!!!!!!! Τα παιδιά που τραγουδούσανε κάνανε το πρόγραμμα που θέλαμε εμείς…. αφού τους κάναμε τις παραγγελιές μας….. μόνο στις μπάρες δεν ανεβήκαμε….. του δώσαμε και κατάλαβε στο χορό….. φοβερή εκτόνωση!!!!!!!

Και…… μη φανταστείτε πως το ξενυχτίσαμε ιδιαίτερα……. φτάσαμε στο Ξενοδοχείο στις 6 το πρωί……. και στις 9…… είχαμε συνάντηση στο πρωϊνό….. για να φύγουμε εγκαίρως για την τελευταία μας βόλτα στην ευρύτερη περιοχή…… Όταν ξυπνήσαμε και κατεβήκαμε για πρωϊνό ήμασταν……. ακόμη κουρούμπελα…….

Όντως γίναμε κομμάτια…… όντως δεν παλευότανε η χτεσινή μέρα…. αλλά και πάλι περάσαμε πάρα πολύ καλά…… ανεβήκαμε στο μονοπάτι του Νέστου Ποταμού…… τι ομορφιά Θεέ μου….. τι πράσινο…. τι νεράκια υπέροχα…… τι καταπληκτικά τοπία….. και πάλι βγάλαμε φοβερές φώτος…..

Εκεί κοντά υπήρχε κι ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι….. πάλι του σκασμού φάγαμε…. 3-4 κιλάκια….. σίγουρα τα έχω στην τσέπη…… εκεί βέβαια πλέον, αρχίσαμε να χαιρετιόμαστε, γιατί άλλοι φύγανε με την απογευματινή πτήση, άλλοι με τη βραδινή (όπως εμείς) κι άλλοι φεύγανε άλλες μέρες…. σήμερα…. αύριο…..

Μετά το ταβερνάκι πιάσαμε κουβεντούλα στο Καφέ του Ξενοδοχείου, μέχρι να περάσει η ώρα να φύγουμε για το αεροδρόμιο, γιατί τα δωμάτια τα αφήσαμε το πρωϊ. Και πάλι γελάσαμε, και πάλι πέρασε η ώρα έτσι…… στο αεροδρόμιο μία χαρά όλα…. Η πτήση πολύ καλή, αν κι είχε τις αναταράξεις της, αλλά όλα καλά…… φάγαμε και το σαντουϊτσάκι μας…… και μας φέρανε από το αεροδρόμιο ο σύζυγος μίας εκ των εκδρομέων….

Οι όλες εντυπώσεις είναι υπέροχες, γνωριστήκαμε με πολλά κι αξιόλογα άτομα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να ξαναεπικοι-νωνήσουμε και να βρεθούμε και πάλι στην Αθήνα κι ήδη….. άρχισαν οι κουβέντες…. για την επόμενη πανελλήνια συνάντηση του Forum του χρόνου….. πρώτα ο Θεός!!!!! Ήτανε πάντως πολύ μεγάλη επιτυχία….. να συναντηθούμε στην Ξάνθη, σε μέρος μακρινό από πολλά σημεία της χώρας μας…. άτομα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Χανιά, Τρίπολη, Κομοτηνή, κι άλλα μέρη, που τώρα μου διαφεύγουνε…..

Και εις άλλα…… με υγεία!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...