Μετάβαση σε περιεχόμενο

κυστη κ εγκυμοσυνη?????????

Recommended Posts

Καλησπέρα Βασούλα. Τι εννοείς κύστη, σε ποιό σημείο? Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω γιατί είναι πολύ γενικό έτσι όπως το θέτεις. Στο παρελθόν είχα εγώ σε κάποιο σημείο κύστη αλλά μια χαρά τα κατάφερα. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΓΟΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΔΙΕΞΕ ΔΥΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ

καλησπερα sakoulina εχω κυστη στην οωθηκη εσυ που ειχες?γενικα ειχα προβληματα με πολυκιστικες οωθηκες παλιοτερα :(

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ)ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

Απο οσο ξερω απο προσωπικη εμπειρια εξαρταται απο την φυση της κυστης.

Αν διαλυονται με την περιοδο δεν επηρρεαζει την συλληψη απλα ειναι ωαριο που δεν ωριμασε και δεν εσκασε ποτε.

Συνηθως φευγει με την περιοδο.

Οσο για το συνδρομο των πολκυστικων ειναι μυθος οτι δεν μενεις εγκυος.

Εχω απιστευτα παραδειγματα που μεινανε εγκυος παρα τα προβληματα ορμονων και πολυκυστικων.

Οι κυστες που ειναι επικινδυνες και πρεπεινα αφαιρουνται ειναι οι δερμοειδης και του ωχρου σωματιου, ειχα και απο τις 2 και εκανα επεμβαση.

Αυτα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ.

βασουλα έγραψε:

καλησπερα tzef εκανες καποια θεραπεια η εξαφανιστηκαν μονες τους?

Κλημερα κοριτσια

μονες τους εφυγαν και θα ελεγα οτι ηταν πολυ μεγαλες αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι κατα την διαρκεια της εγκυμισυνης θα φυγουν και πραγματι κατα τιν τεταρτο εξαφανιστικαν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...