Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω ενα μικρο προβληματακι με το γαλα τα πρωινα και δεν ηξερα που να το βαλω

καθε πρωι σχεδον ξυπναω με τα επιθεματα στηθους μουλιασμενα στο γαλα και το σεντονι βρεγμενο :side::S ειχε καποια απο εσας προμοιο προβλημα και πως το αντιμετιπισε????????

Δημοσίευση

Καλημερα Ελενη!

Εγω μεχρι σημερα το ιδιο παθαινω απλα οχι τοσο συχνα οσο παλια...

Θεωρητικα με την παροδο του χρονου θα βελτιωθει η κατασταση γιατι θα προσαρμοστεις στο γεγονος οτι δεν θα ξυπνα συχν η μικρη σου.

Αυτο που κανω και με βοηθαει ειναι να αδειαζω το στηθος με το χερι(αν ξυπνησω το βραδυ για τουαλεττα) ισα ισα για να μη μενοχλει.

Δημοσίευση

Καλημερα!Κι εγω το παθαινω ανα καιρους...

Το βραδυ δεν θηλαζεις καθολου???

Αν ναι..αλλαζεις τα επιθεματα???Εγω αυτο κανω για να μην γεμιζουν πολυ ως το πρωι!

Παντως....καλυτερα να τρεχει λιγακι παρα να τουμπανιαζει,να πετρωνει κ να πονας... :angry: (ο καθενας με τον πονο του!!!)

Δημοσίευση

Μπορείς, όταν σηκώνεσαι το βράδυ, να προσπαθείς να το αδειάζεις λιγουλάκι για να μην σε πονάει και να μη τρέχει. Πάντως μην ανησυχείς, όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια σιγά σιγά το στήθος σου θα προσαρμοστεί στα δεδομένα του τωρινού σου θηλασμού και δεν θα τρέχει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...