Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ?

Featured Replies

Δημοσίευση

Χεχε... Το είχα ξαναδεί...

Εμένα πάντως μου βγήκε. 28 ετών + Δεκέμβριος = κορίτσι! :cheer:

Δημοσίευση

Σε μένα παιδιά δεν βγαίνει. Είμαι 39, έμεινα έγκυος τον Ιούλιο και περιμένω αγόρι (αν και στην αυχενική...άλλα μου είχαν πει)

Δημοσίευση

Εμένα μου βγαίνει κορίτσι συνέχεια το πρώτο μου αλλά έχω έναν άντρακλα σκέτη γλύκα!! Και αυτό με το σταυρό κορίτσι μου έβγαζε και το ημερολόγιο με την ηλικία και το μήνα σύλληψης!!Μήπως ν'ανησυχήσω;;; :unsure: :laugh: :P:blink::dry: :silly:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Εμένα μου βγαίνει κορίτσι συνέχεια το πρώτο μου αλλά έχω έναν άντρακλα σκέτη γλύκα!! Και αυτό με το σταυρό κορίτσι μου έβγαζε και το ημερολόγιο με την ηλικία και το μήνα σύλληψης!!Μήπως ν'ανησυχήσω;;; :unsure: :laugh: :P:blink::dry: :silly:

Όχι καλέ!!!! Με τέτοιο άντρακλα είναι να ανησυχείς? :woohoo: :silly: :P :laugh: :P:P:P:P

Δημοσίευση

και εμενα αγορι μου βγαζει.....αχ τι να πω μεχρι τωρα ειχα μια αμφιβολια αν και μας ειχε πει αγορι στην αυχενικη την δευτερα θα ξερω σιγρυρα.......

Δημοσίευση

εμενα κ τις 2 φορές μου βγηκε σωστο...οπότε μιας που θελω πολυ την κόρη θα ενημερωθω πρώτα....χαχαχαχα!!!

ναι σιγα απλά ετυχε, δεν τα πιστευω!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΜΟΥ 29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

kalispera k egw simgwna me tin ilikia mou 25 kai mina augousto mou vgazei gio tha deixei otan to dw :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!1 :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ?

Δημοσίευση

Εμενα μου βγηκε σωστο... 29 χρονων και μηνας Σεπτεμβρης βγηκε αγορακι... και το εκανα και για αλλες δυο φιλες μου που η μια εχει 1 παιδακι και η αλλη 3 και βγηκε σωστο...!!!

Δημοσίευση

Και μένα μου βγήκε....28 και αύγουστο αγόρι λέει και στην αυχενική μου είπε αγόρι....μένει η επαλήθευση

• 5 months later...
Δημοσίευση

ειδα αυτο το θεμα και ειπα να δοκιμασω χα χα χα χα καλο φαινεται για το πρωτο επεσε μεσα αγορακι εδειξε τωρα για το δευτερο εδειξε κοριτσακι

μακαρι αλλα θα πρεπει να περιμενουμε και να δουμε σε μερικους μηνες :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.