Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!μετα την αφαιρεση εξωμητριου και αριστερης σαλπιγγας που εκανα πριν 3 βδομαδες περιπου,σημερα ειδαμε το dvd με τον γιατρο και μου ειπε οταν εκανε τεστ στην δεξια μου σαλπιγγα αν θα περασει το υγρο,δεν περασε.Δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης φυσιολογικα παρολα αυτα μας ειπε μετα τα χριστουγεννα να ξεκινησουμε προσπαθειες και μετα απο 6 μηνες συζηταμε για εξωσωματικη...ξερετε παρομοιες περιπτωσεις που τελικα καταφεραν να μεινουν εγκυος φυσιολογικα? να ελπιζω σε θαυμα? και κατα ποσο να φοβαμαι για 2ο εξωμητριο?εχω στενοχωρηθει πολυ.Θα μου ηταν πολυτιμη η γνωμη σας,

ευχαριστω πολυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να σου δώσω μία υπεύθυνη απάντηση, αλλά αφού ο γιατρός σας συνέστησε 6μηνη προσπάθεια πριν ξεκινήσει η εξωσωματική, σαφώς και το θεωρεί πολύ πιθανό να μείνεις έγκυος φυσιολογικά, αλλιώς θα συνιστούσε κατευθείαν προετοιμασία για εξωσωματική. Ξέρω πως αισθάνεσαι, προσπάθησε όμως να μη στεναχωριέσαι γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μιας εγκυμοσύνης -και όλα θα πάνε καλά!

σ'ευαχαριστω vivianka,ισως επειδη ειναι πολυ νωπο ακομη γι αυτο προβληματιζομαι....θα προσπαθησω να χαλαρωσω και με το νεο ετος βλεπουμε....

με το καλο το μωρακι σου!!!

εμμυ μου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΚΑ Κ Η ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Κ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ

Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΣΓΧΟΝΕΣΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ

εμμυ79 έγραψε:

κοριτσια καλησπερα!μετα την αφαιρεση εξωμητριου και αριστερης σαλπιγγας που εκανα πριν 3 βδομαδες περιπου,σημερα ειδαμε το dvd με τον γιατρο και μου ειπε οταν εκανε τεστ στην δεξια μου σαλπιγγα αν θα περασει το υγρο,δεν περασε.Δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης φυσιολογικα παρολα αυτα μας ειπε μετα τα χριστουγεννα να ξεκινησουμε προσπαθειες και μετα απο 6 μηνες συζηταμε για εξωσωματικη...ξερετε παρομοιες περιπτωσεις που τελικα καταφεραν να μεινουν εγκυος φυσιολογικα? να ελπιζω σε θαυμα? και κατα ποσο να φοβαμαι για 2ο εξωμητριο?εχω στενοχωρηθει πολυ.Θα μου ηταν πολυτιμη η γνωμη σας,

ευχαριστω πολυ!!

Εμμυ μου καλησπερα,τι εννοει αγαπη μου δεν περναει το φαρμακο??Οταν σου εκανε την αφαιρεση της αριστερης δεν ειδε οτι ειναι κλειστη η αλλη να την καθαρισει?Η ειναι τοσο κλειστη που δεν φτιαχνοταν??

Και αν δεν περναει το φαρμακο πως θα κανεις 6μηνη προσπαθεια??Και πως θα περασει το εμβρυο στην μητρα??Η σαλπιγγα το οδηγει οταν ειναι καλη..οταν δεν ειναι γινεται το εξωμητριο καλη μου..

Συγνωμη αν σε τρομαξα ...αλλα ετσι ειναι...κανε μια σαλπιγγογραφια και παρε και μια δευτερη γνωμη πριν να ξεκινησεις προσπαθειες γλυκεια μου!!!

Φιλια

κατερινα μου,ακριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω.Πως ειναι δυνατον να μου λεει να κανω προσπαθεια απο την στιγμη που η σαλπιγγα ειναι κλειστη και υπαρχει περιπτωση για εξωμητριο???απο οτι ειδαμε στο dvd το φαρμακο εφτασε μεχρι το σημειο που ενωνεται η σαλπιγγα με την μητρα.Ουσιαστικα αυτο που μου ειπε ειναι οτι η σαλπιγγα ειναι αχρηστη και περιττη,απλα γινονται και θαυματα....τι να σου πω ρε κατερινα πολυ μπερδευτηκα και φοβαμαι.Τα εχω παρει με τους κ.....γιατρους!!!!

Γεια σου εμμυ79!

Εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά θα σου έλεγα και εγώ να πας για μια 2η γνώμη. Εύχομαι πάντως να μην είναι τραγικά τα πράγματα και τελικά να ήταν υπερβολικός ο γιατρός σου και να καταφέρετε να κάνετε φυσιολογικά το μωράκι σας.

Εγώ πριν 1 μήνα και κάτι έχασα το δικό μου και την Τρίτη έχω ραντεβού για εξετάσεις να δούμε τι έφταιξε. Είμαι λίγο αγχωμένη αλλά θα το περάσω και αυτό... :)

Εύχομαι και στις 2 μας καλή επιτυχία και σύντομα σποράκια στις κοιλίτσες μας... :silly:

φατσουλα λυπαμαι για την ατυχη εγκυμοσυνη σου,σε καταλαβαινω απολυτα.ειναι πολυ ασχημο συναισθημα και μονο οποια το εζησε μπορει να καταλαβει.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα,και γρηγορα εγκυουλα.Οσο για την 2η γνωμη ειναι σιγουρο οτι θα μπω στην διαδικασια να το ψαξω,γιατι ετσι ακριβως ανακαλυψαμε και το εξωμητριο,καθοτι ο 1ος επιστημων γυναικολογος που επισκευτηκα ειδε οτι υπαρχει μια "υγιης" εγκυμοσυνη....απορω ακομη τι στο καλο ειδε μεσα στη μητρα μου.... :angry:

εμμυ79 έγραψε:

κατερινα μου,ακριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω.Πως ειναι δυνατον να μου λεει να κανω προσπαθεια απο την στιγμη που η σαλπιγγα ειναι κλειστη και υπαρχει περιπτωση για εξωμητριο???απο οτι ειδαμε στο dvd το φαρμακο εφτασε μεχρι το σημειο που ενωνεται η σαλπιγγα με την μητρα.Ουσιαστικα αυτο που μου ειπε ειναι οτι η σαλπιγγα ειναι αχρηστη και περιττη,απλα γινονται και θαυματα....τι να σου πω ρε κατερινα πολυ μπερδευτηκα και φοβαμαι.Τα εχω παρει με τους κ.....γιατρους!!!!

Κοπελα μου εφοσον ειναι αχρηστη και περιττη πως θα γινει το θαυμα??οκ θαυματα γινονται κ αν περασεις τα ιδια??Αυτος θα πονεσει,θα βαλει τη ζωη του σε κινδυνο??

Συγνωμη αλλα τα χω παρει τωρα...

Κ εφοσον ειναι αχρηστη γιατι δεν την αφαιρεσε κ αυτη ωστε να μην κινδυνευεις,να μην φοβασαι μην παθεις τα ιδια κα ναι ξερεις πως με εξωσωματικη θα τα καταφερεις?Να ξερεις τι σου γινετε??

Κοριτσακι επειγοντως να αλλαξεις γιατρο!!!

Και να κανεις σαλπιγγογραφια..οπωσδηποτε!!Αν θες να σε στειλω σε καποιον δεν θα σε πονεσει καθολου δεν θα καταλαβεις τιποτα!!

Εγω περαα εξωμητριο πριν εναμιση χρονο,η αλλη μου σαλπιγγα ηταν μια χαρα μετα απο 8 μηνες προσπαθειας εκανα σαλπιγγογραφια εδειξε παλι καποιες συμφησεις αλλα το φαρμακο περασε..ετσι προσπαθησαμε για αλλους 6 μηνες με φαρμακα προκληση ωορρηξιας αλλα δεν μας εκατσε..επειδη οι συμφησεις τωρα λογικα θα χουν αυξηθει υπαρχει κινδυνος εξωμητριου αλλα μπορει κ οχι...ομως δεν μπορουσα να το παιξω κορωνα γραμματα ετσι εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη..δεν τα καταφεραμε δυστυχως..Εχουμε ομως 5 εμβρυακια καταψυξη και Ιανουαριο θα κανουμε την δευτερη εμβρυομεταφορα!!!!!! :):):)

Ακομη δε εχω παει στο γιατρο..ξερω πως με την πρωτη αποτυχια δεν δινουν συνηθως εξετασεις..εγω ηδη το χω αποφασισει πως θα κανω τις απαραιτητες τουλαχιστον να ξερω που παω...

Οτι θες εμαι εδω..

Φιλια

:)

Αχχ σαν να ακούω την ιστορία μου χωρίς το 2ο εξωμήτριο...Δυστυχώς εμένα δεν μου έκανε τεστ στο πρώτο ή έκανε και δεν μου το είπε. Επαθα 2ο εξωμήτριο και είδα το dvd όπως τα λες είχε κολλήσει πριν τη μήτρα...θα σου έλεγα ότι ναι γίνονται και θαύματα αλλά π.χ. σε μένα δεν έγινε θαύμα...θα το διακινδυνεύσεις;;; Η θα την ανοίξεις λαπαροσκοπικά ή θα την καυτηριάσεις τελείως στην ένωσή της με τη μήτρα (μήπως και υπάρχει χώρος και πάθεις πάλι εξωμήτριο με την εξωσωματική γιατί και τότε υπάρχει περίπτωση να συμβεί) και θα κάνεις εξωσωματική, συγγνώμη που είμαι ωμή αλλά τα χω πάρει τόσο στο κρανίο με τους κωλογιατρούς...Ακου ανευθυνότητα...Να προσπαθήσεις για έξι μήνες γιατί;; για να έχεις ένα ακόμα εξωμήτριο αν δεν γίνει θαύμα;;; Γι αυτό είναι οι γιατροί για να μην έχουμε ανάγκη τα θαύματα εμείς οι κοινοί θνητοί...Είμαι έξαλλη τώρα!!!

υποτιθεται οτι αν το ειχαμε συζητησει πριν το χειρουργειο θα μου την αφαιρουσε,ετσι ηταν μονοδρομος για εξωσωματικη.Δεν την αφαιρεσε τελικα...Εδω που τα λεμε δεν θα τον χαλουσε ενα ακομη εξωμητριο....και μετα εξωσωματικη...ασε εγω να δεις πως τα εχω παρει!! καλη επιτυχια σου ευχομαι στην προσπαθεια σου.... εκει με βλεπω κι εμενα με το νεο ετος.Δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησω να μεινω εγκυος φυσιολογικα αν δεν μου πουν οτι η σαλπιγγα μου ειναι οκ. Θα αρχισω να ψαχνω γιατρο και οταν χρειαστει θα σου ζητησω πληροφοριες,Ευχαριστω και με το νεο ετος ξερεις.... ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!

ειρηνη σημερα το πρωι που μου τα ελεγε πραγματικα εσενα σκεφτομουν!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! αν χρειαστει προτιμω να ξανακανω χειρουργειο και να μου αφαιρεσουν την σαλπιγγα εφοσον δεν ειναι καλη παρα να ξαναζησω τα ιδια.Εσενα μετα απο ποσο καιρο σου ξαναπροεκυψε το 2ο εξωμητριο?δεν σου ειχαν πει οτι η αλλη σαλπιγγα ειχε προβλημα?

...katerina... έγραψε:

Τι ηλιθιοι γιατροι υπαρχουν ρε γαμωτο!!!Χασαπηδες μονο τα φραγκα!!!

Αι συχτυρ συγχηστηκα!!!!!

ασε κατερινα εγω τον τελευταιο μηνα συνεχεια τους βριζω.Να φανταστεις ο 1ος γιατρος ειδε οτι ηταν μεσα στην μητρα και την μερα που τον πηρα τηλ που ειχα το αιμα,μου ειπε πολυ απλα να ξαπλωσω και την δευτερα(επειδη ηταν παρασκευη)να παω να ξανακανω μια χοριακη και το απογευμα να παω να με δει. Περιττο να σου πω οτι εγω δευτερα μεσημερι ηδη ημουν στο χειρουργειο με κυνδινο να χασω την ζωη μου.......

Εχει φοβηθει το ματι μου...

εμμυ79 έγραψε:

ειρηνη σημερα το πρωι που μου τα ελεγε πραγματικα εσενα σκεφτομουν!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! αν χρειαστει προτιμω να ξανακανω χειρουργειο και να μου αφαιρεσουν την σαλπιγγα εφοσον δεν ειναι καλη παρα να ξαναζησω τα ιδια.Εσενα μετα απο ποσο καιρο σου ξαναπροεκυψε το 2ο εξωμητριο?δεν σου ειχαν πει οτι η αλλη σαλπιγγα ειχε προβλημα?

Να πας και να δεις γιατρό απευθείας ειδικό για υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, οι υπόλοιποι απλοί μαιευτήρες και μένα μου έλεγαν μέχρι και οτι το βλέπουν (το 2ο)...Το 2ο μου προέκυψε μετά από 1 χρόνο, ο 1ος γιατρός (που μου είχε αφαιρέσει το 1ο)μου είχε πει ότι αν σε ένα χρόνο δεν έχεις μείνει φυσιολογικά θα δούμε για εξωσωματική...άρα κάτι είχε δει αλλιώς θα μου έλεγε να επιμείνω περισσότερο...αλλά τότε εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω!!!Πέρασε 1 χρόνος γιατί εντωμεταξύ είχαμε προετοιμασίες γάμου και είχαμε σταματήσει τις προσπάθειες, μόλις μετά το γάμο ξαναξεκινήσαμε να σου το 2ο εξωμήτριο αμέσως!!!!!!! Και όχι δεν ήξερα ότι είχε και η 2η πρόβλημα...του είχα πει να την δει και αυτή στο χειρουργείο και να μυ πει και αυτός μου είπε ότι είναι φυσιολογικότατη...αν την δεις όμως στο dvd του 2ου εξωμητρίου θα καταλάβεις και χωρίς να σαι γιατρός ότι ήταν χάλια!!! Δεν ήταν ευθεία έκανε ζιγκ ζαγκ σαν δαντέλα!!!!

ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ !!!!!!!

καλημεραααα !!! irene πραγματικα σ'ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!

Αυτο πραγματικα θα κανω,ισως μια σαλπιγγογραφια να μου ξεκαθαρισει τελειως τα πραγματα.Καταλαβα οτι τους γιατρους δεν ειναι να τους εχεις εμπυστοσυνη...πρεπει να παιρνεις και 2η και 3η και 4η γνωμη και οσες χρειαστει για να εισαι σιγουρη για να το επομενο βημα.

ΑΑΑ περιμενω νεα σου αυριο ετσι???φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...