Μετάβαση σε περιεχόμενο

INFARIX KAI ΠΥΡΕΤΟΣ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ,ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΝΦΑΡΙΞ ΤΟ ΕΞΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΥΡΕΤΟ.ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ 6 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loukouma μου καλημερα!!!

Η Αντωνιτα μου δεν εκανε ποτε πυρετο απο εμβολιο, αλλα ο γιατρος μου λεει σε μερικα πως ισως κανει!!! Εχει τυχει σε παιδακι φιλης μου να κανει πυρετουλι μετα απο εμβολιο, αλλα το θεωρησε φυσιολογικο! :dry::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα loukoumas!

6πλό infarix δεν κάναμε, κάναμε το tetra και το penta και δεν ανεβάσαμε πυρετό. Τα πολυδύναμα εμβόλια και μένα μου προκαλούν ένα άγχος και φοβία. Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ από το γιατρό μου, ότι τα νέα εμβόλια δεν κάνουν πυρετό αλλά πολλά παιδάκια στον περίγυρό μου ανεβάζουν, κάποια και υψηλό αλλά για 1 μέρα. Το Μαράκι μου είχε δυσάρεστες διαταραχές στην όρεξη (της κοβόταν) και ευχάριστες στον ύπνο! Κοιμόταν ακόμα πιο πολύ! Την πρώτη φορά ανησύχησα, αλλά τις επόμενες το απολάμβανα! Η διάθεσή της δε χαλούσε καθόλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α,ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 24ΩΡΟ.ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΝΑ ΠΙΟ LIGHT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρέ loukoumas αν άνοιγες το θέμα στηξ στήλη του κου Τσορμπατζάκη που είναι παιδίατρος θα σε κατατόπιζε. Δεν ξέρω αν έχει χρόνο να τσεκάρει κι άλλα μηνύματα εκτός από τη στήλη του. Δεν ξέρω ούτε πως μεταφέρεται το θέμα εκεί.

Δεν του κάνεις μία ερώτηση; Στείλε του και π.μ. αν είναι...

Πόσο είναι το μωράκι σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ιφιγενεια κ μεις ακριβως τα ιδια εμβολια καναμε απο 2 μηνων κ υστερα.κ μας μας ειπε ο γιατρος οτι κατα 95% δεν κανουν πυρετο,εμενα μονο λιγη υπνηλια ειχε αλλά με λιγο ντεπον ολα καλά.Γενικοτερα ο γιατρος μας ειναι καλος κ μου ειχε πει οτι υπάρχει περιπτωση όπως το εμβολιο της παρωτιτιδας ιλαρας ερυθρας που γινετε 15 μηνων να ανεβάσει την 8 ημέρα υψηλο πυρετο αλλά σπάνιο.Σε εμας δεν ανέβασε.Δεν ξερω αλλά γενικοτερα δεν ειχαμε κ ιδιαιτερο προβλημα με τα εμβόλια.

loukouma αυτο που της φάνηκε περιεργο οτι τα νεα εμβολια δεν κάνουν πυρετο ειναι βλακεια και πες της να διαβάσει το φυλλο οδηγιων.Συγνώμη κ γαι το θαρρος αλλά ενας γιατρος πρέπει να λεει πάντα την αλήθεια εστω και αν ειναι πολυ μικρο το ποσοστό...υπάρχει ενα μικρο ποσοστο αλλά σημασια εχει οτι υπάρχει.

την προηγουμενη εβδομάδα καναμε δοση tatravac δεν θυμάμαι αν ειναι 4 ή 5.Μου ειπε ο γιτρος οτι πιθανον να κοκκινίσει κ να πριστει πολυ γιατι του εχουμε κανει πολλές φορες, αν συμβει αυτο να μην αγχωθώ κα να του κανω κρυες κομπρέσες κ να βάλω αλουμινονερο.Εγω τοσο αγχωδης που ειμαι πηγα κατευθειαν κ πηρα αλουμινόνερο...τελικά δεν πρήστικε κ ηταν οκ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ραφαέλ mmr δεν κάναμε ακόμα. Σε 2 εβδομάδες θα κάνουμε.

Το ότι θα ανεβάσει πυρετό μετά την 7η μέρα μας το είπε για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς που κάναμε πριν 20 μέρες. Κι επίσης ενδεχομένως να βγάλει γύρω από το σημείο του τσιμπήματος σπυράκια σαν της ανεμοβλογιάς. Τίποτα από τα 2 δεν πάθαμε.

Ε... παιδικό ντεπόν και αλουμινόνερο έχουμε όλες μας, για ώρα ανάγκης! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντεπον απο την ημέρα που γεννησα ειχα.αλουμινονερο οχι...μου το ειπε ο γιατρος απο την αρχη αλλά μου ειπε δεν θα το κανει τιποτα και οντως ετσι ήταν.το ενβολιο ανεμοβλογιας ειναι ετσι ακριβως αλλά αυτο το mmr ειναι χάλια...μπορει να κανει κ 40.ο δικος μου δεν εκανε καθόλου ευτυχως γιατι εγω αγχονομαι με το παραμικρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...