Μετάβαση σε περιεχόμενο

κατι υπουλο κρυβεται εδω!!!! ιχιχιχχιχι

Recommended Posts

κοριτσαρες μου καθε μηνα που εχω περιοδο εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αιμα καθε μερα απο την πρωτη μερα μεχρι και την 7η που μου τελειωνει. μιλαμε οτι γινεται χαμος!!!!! καθε μια ωρα θελω αλλαγη!!!! :ohmy:

αυτο τον μηνα,την τριτη ηρθε περιοδος, αλλα μονο μια σταγονα!!!! την τεταρτη που ηταν δευτερη μερα και συνηθως σφαζομαι στον πονο και εχω 10000 λιτρα αιμα,τιποταααααα, κατι σταγονιτσες και καθολου πονο... σημερα τεταρτη μερα...τα ιδια,μια δυο σταγονες!!!!! τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?????? μου κοβεται η περιοδος η μηπως παιζεται τιποτα ευχαριστο και εγω το ζωον δεν εχω παρει χαμπαρι???????? ειχε καμια καποιοα παρομοια ανομαλια με την περιοδο???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ και το ειπα εγω!!!!!!

πολλες κοιλιτσες γεμιζουν!!!πανε να κανεις γρηγορα ενα τεστακι γιατι αν εχεις νινι θα πρεπει να παρεις καποια χαπια για να σταματησει το αιματακι και να συνεχιστει ομαλα η αναπτυξη του μωρου..κι εγω τα παιρνω,ειχα λιγο καφε και μου τα εδωσε και τωρα πανε ολα καλα!!!!

ευχομαι να μας ετοιμαζεις νινακι!!!!!!!!!!!!

geia sou mikroulaxristos

den exo paromia empeiria, exo akousei omos polles periptoseis san tin diki sou pou simene auto pou ipopsiazesai ;) , mporei na eisai egkuoula alla kalutera na miliseis me ton giatro sou. filakia

Μάλλον είσαι ζώον και δεν έχεις πάρει χαμπάρι (με το συμπάθειο κιόλας) αλλά άντε να βρείς διαγνωστικό να κάνεις χοριακή το Σάββατο τώρα...

Ό Αη Βασίλης ήρθε νωρίς!!!!!!

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....

ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω με τα κοριτσια!!!!

πολλα μωρακια εφερε ο αγιος βασιλης φετος!!!!!κανε τη χωριακουλα να ξερεις ζουζουνα μου,και μην κουραζεσαι...ξαπλα και ευχαριστες σκεψεις..ευχομαι να εχεις τα πιο θετικα αποτελεσματα!!!!!!!!!!1

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??????????ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ????????????ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ....ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΔΛΔ........

Irene1 έγραψε:

Μάλλον είσαι ζώον και δεν έχεις πάρει χαμπάρι (με το συμπάθειο κιόλας) αλλά άντε να βρείς διαγνωστικό να κάνεις χοριακή το Σάββατο τώρα...

Ό Αη Βασίλης ήρθε νωρίς!!!!!!

ΚΑΛΑ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΡΙΞΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΙΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ..........

Τι ειναι ,τι ειναι???

Οταν ξυπνησεις αυριο, ντυσου στολισου κ πηγαινε σε μια μικροβιολογο.Α και να μας πεις.Θα σου στειλω με πμ μια που ξερω που ειναι ανοιχτη αυριο

Νταντούλα εγώ στο είπα και στο chat...Δεν έχω ανάλογη εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά κάτι...Πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια :) Μια χοριακούλα δεν βλάπτει :kiss:

Εύχομαι το θετικότερο αποτέλεσμα,γιατι σας αξίζει!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλέ τι έχουμε εδώ;;; :P Ανιψούδι;;;; Που είσαι;;; :dry:

Που είσαι παιδάκι μου;;; Που φεύγεις και μας αφήνεις χωρίς ενημέρωση;;; Έκανες τεστ; Χοριακή; Κάτι;; :S:P :silly:

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Δε σου είχε πει ο γιατρός να αποφύγεις να μείνεις έγκυος για ένα διάστημα;; :unsure::huh:

Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε, φιλάκια!

Αχ μακαρι κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!Ετσι ετσι να γεμισουμε φουσκωμενες κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τρεχα αυριο για χοριακη μου ακουγεται πολυ πολυ καλο αυτο!!!ΜΑΚΑΡΙ!!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΧΩΡΙΑΚΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΑΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καλεεεε λες???????? ω ρε γλεντααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Περιμενουμε νεα σου αυριο πρωι πρωι εφυγεσ για χοριακη....!!!! :laugh: :laugh: ;);););) :laugh: :laugh: :laugh:

αγαπουλες μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! αχουυυυυυυυυυυ καλε λετε να ειμαι τοσο ζωον ε??? ξερω και εγω>???????????? σε ενα τεταρτο θα παρω τον γυναικολογο μου,μου ιεπε να τον παρω στις δεκα να μιλησουμε!!!!!! και θα σας γραψω αμεσως μολιςς κλεισω το τηλ!!!! ρε κοριτσια απο τη μια λεω ''βρε λες???'' και απο την αλλη λεω ''αποκλειεται''!!!! αφου εχω λιγο αιματακι! τι στο καλο γινεται???????????????????? μου αρεσει που μου λετε να μην κουραζομαι...μολις εκανα μιαα γενικουλα το μπανιο........ενταξει ενταξει ξερω θα αρχισετε να βριζετε τωρα.......οκ χαμηλωνω κεφαλι........σοοοοοοοορρρρρυυυ......

ρε γμτ πως γινεται και να υπαρχει αιμα,εστω και λιγο ,και να ειναι εγκυμοσυνη????

didinoulis οταν λες και εσυ ετσι ησουν, ποσο αιμα ειχες δηλαδη????? εγω να φανταστεις,σε 24 ωρες η σερβιετα εχει λιγες σταγονες στο κεντρο. (καλ ε??? ειμαι και παραστατικη η ατιμη) !!!!!

νελακι μου,θειουλα μου,βουλιτσα μου,αριστινακι μου καλο, αλκοστακι μου και ολα τα κοριτσακια μου ευχαριστω για το κουραγιο........

ρε γμτ πως γινεται και να υπαρχει αιμα,εστω και λιγο ,και να ειναι εγκυμοσυνη????

Ισως να προσπαθεί να εμφυτευτεί το έμβρυο. Γι΄ αυτό ασε το μπάνιο,

και βάλε τον κ...λο σου κάτω! :angry:Τ Ω Ρ Α!!!!!!

Sory που σου φωναζω! :)

καλα φωναζεις μπελ μου!!!! πες τα πες τα μμπας και συμμορφωθω!!

παω να παρω τον γιατρο μου τηλ και επανερχομαι να σας πω!!!!!!

οταν λες ειχες αιματακι ,οπως εγω ?????

:woohoo: ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ?ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ?ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ :P ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ..Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ :P ΑΝΤΕ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ :kiss:

καλε??????????????? εισαι εδω?????????????? τον πηρες τον γιατρο? τι εγινε τι σου ειπε???????

καλε μικρουλα πες κατι??? ααααααχχχχχχχχχχχ και να εχει ο πελαργος ε ρε γλεντια που θα κανουμεεεεεεεε

μακαρι μικρουλακι μου να εχεις ενα σπορουλινι στην κοιλιτσα

καλε τι γουρικος μηνας ειναι αυτος???? πωπωπωπω υπεροχος ολο ευχαριστα νεα ειναι

αχ μακαρι να εισαι εγκυουλα σου ευχομαι γιατι το θελεις πολυυυυυυυυ, τρελαμενο πλασμααααα, περιμενουμε νεα σου με ανυπομονησια και καλα σου εβαλε τις φωνες η bell βαλε τον κωλο σου ΚΑΤΩΩΩΩΩ

marianda έγραψε:

αχ μακαρι να εισαι εγκυουλα σου ευχομαι γιατι το θελεις πολυυυυυυυυ, τρελαμενο πλασμααααα, περιμενουμε νεα σου με ανυπομονησια και καλα σου εβαλε τις φωνες η bell βαλε τον κωλο σου ΚΑΤΩΩΩΩΩ

bell η Κακίστρω! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...