Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ........................

Recommended Posts

Κοριτσακια μου,τι μου κανετε?βγηκε η χωριακη μου στην 3η μερα καθυστερησης και ηταν 93,77 :dry:

ειναι καλη??????????

και κατι ακομη,γιατι εχω πονακια χαμηλα?ο ιατρος μου μου ειπε πως ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα μου...

επισης γιατι οι ιατροι του ικα δεν δινουν αναρρωτικη,απο την τσεπη τους θα δωσουν το μισθο μας?εδω στη θεσσαλονικη τα εχουν παιξει εντελως νομιζωωωωωω :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω κοριτσάκι κι γω τα ίδια τραβάω μετά την 1η μου εξωσωματική η χοριακή μου χθές ήταν 35,54 και ο γιατρός είπε ότι είναι θετικό και πρεπει να την παρακολουθήσουμε λίγο για να δούμε πως ανεβαίνει...Θα μας σκάσουν τα σκατούλικά μας!!!!

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 85...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ.........

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Βουλιτσα η χοριακη σου ποτε μετρηθηκε και ηταν 85?με ποσες μερες καθυστερηση?

bourique1983 έγραψε:

εμενα ηταν 67 η πρωτη χοριακη...ολα καλα ειναι...και τα πονακια λογικα ειναι :)

Βourique μου,ποτε ηταν 67 ?σε ποια μερα καθυστερησης?

και τα πονακια ηταν σαν περιοδου?περιπου,ετσι λιγο πιο ελαφρια σαν ενοχληση? :dry:

αργυρω μου συγχαρητηρια για το μωρακι σου...αχ μην ανησυχεις τα πονακια ειναι απολυτως φυσιολογικα και εναι οντως επειδη μεγαλωνει η μητρα σου...να εχεις μια ηρεμη και υπεροχη εγκυμοσυνη....

Αργυρουλα σου ευχομαι και εγω μια καλη εγκυμοσυνη,οσο για τα πονακια μην ανησυχεις ολλες τα εχουμε.Με το καλο το μωρακη σου!! :kiss:

Αργυρω 27 έγραψε:

bourique1983 έγραψε:

Βourique μου,ποτε ηταν 67 ?σε ποια μερα καθυστερησης?

και τα πονακια ηταν σαν περιοδου?περιπου,ετσι λιγο πιο ελαφρια σαν ενοχληση? :dry:[/quote:37cch1sg]τα πονακια ειναι σαν πονοι περιοδου...και η χοριακη αυτη ηταν την ημερα περιοδου....μην κολλας στο νουμερο...η αναπτυξη παιζει ρολο...θα ξανακανεις;;;

eirininik έγραψε:

αργυρω μου συγχαρητηρια για το μωρακι σου...αχ μην ανησυχεις τα πονακια ειναι απολυτως φυσιολογικα και εναι οντως επειδη μεγαλωνει η μητρα σου...να εχεις μια ηρεμη και υπεροχη εγκυμοσυνη....
Κοριτσακι μου,φοβαμαι η αληθεια ειναι!μερικες φορες ο πονος ειναι σαν να ερχεται περιοδος και αλλωτε σαν ναναι μια απλη ενοχληση.οτανειμαι ορθια πολυ ωρα το παθαινω,συνηθως.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,και ολες τις κοπελες!!!! :kiss:

argiro79 έγραψε:

Αργυρουλα σου ευχομαι και εγω μια καλη εγκυμοσυνη,οσο για τα πονακια μην ανησυχεις ολλες τα εχουμε.Με το καλο το μωρακη σου!! :kiss:
Σε ευχαριστω συνονοματη μου Αργυρουλα!!!νασαι καλα!!εσυ ποσο μηνων εισαι?με συγχωρεις δεν ειδα.

Μπραβο σου!!Εμενα την 27η ημερα ηταν 43.Αυτη τη στιγμη ειναι 8,5 κιλα!!!

Λοιπον για τις αδειες, για αν σου δωσει ο ικατζης γιατρος αδεια, πρεπει να εχεις παραπεμπτικο απο τον ιδιωτη γιατρο σου.Δε σε εξεταζει, dont worry.

Αντε γιατι τους τα εχω μαζεμενα κ εγω με τους παιδιατρους στο ικα.Τοσα λεφτα ους δινουμε καθε μηνα!!

xntou έγραψε:

Μπραβο σου!!Εμενα την 27η ημερα ηταν 43.Αυτη τη στιγμη ειναι 8,5 κιλα!!!

Λοιπον για τις αδειες, για αν σου δωσει ο ικατζης γιατρος αδεια, πρεπει να εχεις παραπεμπτικο απο τον ιδιωτη γιατρο σου.Δε σε εξεταζει, dont worry.

Αντε γιατι τους τα εχω μαζεμενα κ εγω με τους παιδιατρους στο ικα.Τοσα λεφτα ους δινουμε καθε μηνα!!

Αχ νασαι καλα!!!θα παω στον δικο μου στις 24 του μηνα οποτε θα του πω να μου δωσει αδεια και μετα παω στου ικα ε???αμαν με πριξανε.με τα χιλια ζορια μου εδωσε 4 μερες αδεια και αυτο γιατι ειπα ψεμματα.ξεκινησα να του πω αληθεια οτι δηλαδη η δουλεια μου ειναι βαρια καθωτι νοσηλευτρια σε εντατικη και αυτος ελεγε ε...και τι εγινε???και μετα του ειπα οτι εχω αιμα και μα....κιες

και τελικα μου εδωσε για 4 μερες αισιως...αστα να πανεε

ελπιζω τωρα να μου δωσει ο ιατρος μου και να το δεχτει ο ικατζης :blink:

Μονο κ μονο που του ειπες οτι δουλευεις σε νοσοκομειο επρεπε να σου δωσει.Ειδικα αυτη τη περιοδο...τελος παντων.

Ετσι θα κανεις, θα πεις στο γιατρο σου να σου γραψει παραπεμπτικο κ θα στειλεις καποιον δικο σου(γιατι υποτιθεται οτι εχεις προβλημα) στο ικα να σου γραψει την αδεια.Οταν μαζευτουν πολλες θα σου πουν να περασεις απο επιτροπη, αλλα μην ψαρωνεις, στην δινουν αρκει παλι να παει καποιος δικος σου.

Σε ευχαριστω κοπελαρα μου!!!νασαι καλα για τις πληροφοριες,δεν ηξερα τιποτα!ευτυχως που εχω εσας εδω και τα μαθαινω!!!ποιος θα μου πει να περασω απο επιτροπη???

Σου εχω στειλει και πμ

Απο επιτροπη θα περασεις οταν παρεις συνεχομενα 20 μερες(αν δεν κανω λαθος, αν ξερει μια κοπελα το οριο να το πει).Ο γιατρος του ικα θα στο πει, και θα σου κλεισει ραντεβου για την επιτροπη.Αλλα μην αγχωνεσαι, εκει δεν θα εχει ςπροβλημα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...