Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ!!ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ..ΗΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ!!ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΚΛΑΜΑ ΦΟΒΟΥ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ,ΕΝΑΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΟΣ!!!!ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ??ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑ??ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ???

Δημοσίευση

Βίκυ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγως ανυσηχίας αφού δεν έπεσε με το κεφάλι και δεν βλέπεις να έχει χυτηπήσει κάπου αλλού. Εμένα 5,5 μηνών μου έπεσε από τον καναπέ με το κεφάλι στα πλακάκια. Την πήγαμε νοσοκομείο, τις βγάλανε ακτίνες και ευτυχώς όλα καλά.

Αν το μωρό είναι ευδιάθετο και δεν δείχνει να πονάει κάπου δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, άλλωστε τέτοιες πτώσει από δώ και στο εξής θα είναι μάλλον συχνές.

Δημοσίευση

Καλή μου Βίκυ, χαλάρωσε.

Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις μάνες. Όσο καλά κι αν προσέχεις το παιδία σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάνε έστω και μια τούμπα.

Ο δικός σου είναι μεγάλος, δεν είναι βρέφος για να ανησυχείς, και άλλωστε δεν έπεσε με το κεφαλάκι.

Εμένα ο γιός μου έπεσε από το κρεβάτι της κόρης μου με το κεφαλάκι όταν ήταν 8μηνών, τρόμαξα και πήγαμε αμέσως στο Παίδων. Του έβγαλαν ακτινογραφία και όλα ήταν οκ. Μας είπαν μόνο να τον παρακολουθούμε το βράδυ, να τον ξυπνάμε ανα 2ωρο. Από την στιγμή που δεν είχε ζαλάδες, εμετούς, και έκλαψε αμέσως, μας είπαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα το παιδί.

Ισχύει αυτό που λένε ότι τα μικρά παιδιά όταν πέφτουν προφυλάσσονται και συν της άλλης ο σκελετός τους είναι ακόμα μαλακός και ταλλαντεύονται.

Μην ανησυχείς λοιπόν όλα είναι καλά.... :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ!!ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!!!ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΓΕ?ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΑ??ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΤΑΡΖΑΝ,ΗΠΙΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Από την στιγμή που δεν είχε ζαλάδες, εμετούς, και έκλαψε αμέσως, μας είπαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα το παιδί.

Αυτό ακριβώς...

Στη θέση σου δε θα ενημέρωνα τον παιδίατρο (εδώ δεν τον ενημέρωσα όταν έφαγε το cer'8) αλλά επειδή σε βλέπω πολύ ανήσυχη, πάρτον ένα τηλέφωνο. Πιστεύω θα σου πει αυτό που έγραψε η mirlitsa...

Δε θα είναι η τελευταία τουμπίτσα Βίκυ! Να παρακαλάς μόνο κάθε φορά να πέφτει όπως και τωρα με τον ποπό! ;)

Να μου τον φιλήσεις!

Δημοσίευση

Δεν θα σου πρότεινα να μην τον κοιμήσεις, αλλωστε μπορεί να αντέξει ξύπνιος?

Βάλτον κανονικά για ύπνο αλλά να τον κοιτάς που και που. Αν κοιμηθεί περισσότερο από το κανονικό να τον ξυπνήσεις.

Για να είσαι όμως πιο σίγουρη καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου.

Εκτιμώ ότι δεν έχει τίποτα το παιδί αλλά για να σιγουρευτείς εσύ καλό θα ήταν να τον συμβουλευτείς....

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

mirlitsa έγραψε:

Αυτό ακριβώς...

Στη θέση σου δε θα ενημέρωνα τον παιδίατρο (εδώ δεν τον ενημέρωσα όταν έφαγε το cer'8) αλλά επειδή σε βλέπω πολύ ανήσυχη, πάρτον ένα τηλέφωνο. Πιστεύω θα σου πει αυτό που έγραψε η mirlitsa...

Δε θα είναι η τελευταία τουμπίτσα Βίκυ! Να παρακαλάς μόνο κάθε φορά να πέφτει όπως και τωρα με τον ποπό! ;)

Να μου τον φιλήσεις![/quote:1u2eu7cv]

Ακριβώς!!! :cheer:

Φιλενάδα μιας και σε πέτυχα πάρε μία ψήφο εμπιστοσύνης! :cheer:;)

Δημοσίευση
:ohmy::ohmy: ειναι αναδρομος ο ερμης??? :woohoo: Εμενα χτες επεσε απο το κρεβατι μπροστα στα ματια μου :angry: δεν τον προλαβα!!!Τρομαξε και εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα το ξεπερασε. Δεν εκανα τιποτα? Απλα παρατηρουσα τις επομενες ωρες αν αλλαξει κατι στη διαθεση του αλλα ευτυχως ητανε μια χαρα. Αυτα συμβαινουν τελικα εκτος αν εισαι ολη την ωρα καθε λεπτο απο πανω τους που δεν γινεται γι'αυτο μη νιωθεις τυψεις :kiss:
Δημοσίευση

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ...ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΘΗΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΙΠΙΛΑ!

ΕΦΡΙΞΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ...

ΜΕΤΑ ΤΟ 10ο ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΑΥΤΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις! Εμενα 10 μηνων επεσε απο τον καναπε κι εσκασε με το κεφαλι στο πλακακι. Την πηγα αρων αρων στο Παιδων και εκει οι γιατροι γελουσαν μαζι μου. Ανησυχεις αν κανει εμμετο και τη νυχτα μου ειπαν πρεπει να την ξυπναω ανα 3ωρο να δω αν αντιδρα καλα.

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΑΡΖΙΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΥΠΝΟΣ!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ?

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς καθόλου βρε! Εμένα μου έπεσε από την αλλαξιέρα παρακαλώ! Σχεδόν ένα μέτρο ύψος ,τον άφησα για δευτερόλεπτα να πάω στο μπάνιο να ανοίξω την βρύση και ακούω έναν θορυβώ και μετά από λίγο κλάμα, έπεσε με την πλάτη και ήτανε 5 μηνών(μέχρι εκείνη την στιγμή δεν κουνιότανε στην αλλαξιέρα)!Χριστέ μου ακόμα τρέμω όταν το σκέφτομαι ,ευτυχώς δεν κόπηκε η αναπνοή του! 10 το βράδυ και να νυστάζει, πήρα όμως τον παιδίατρο <<άριστος παιδίατρος με πολλά χρόνια εμπειρίας>> και μου λέει αν παίζει και είναι ευδιάθετος δεν έχει κανένα πρόβλημα και φυσικά και θα το κοιμήσεις το μωρό! :)

Δημοσίευση

για μενα καλο ειναι να ενημερωσεις το παιδιατρο...αυτος ξερει να σε καθοδηγησει σωστα...εμεις εχουμε πεσει απο κουνια και απο κουνιες...αλλα ολα καλα..α!τη δευτερη καναμε και ενα ραμα στο κεφαλι μας :(

Δημοσίευση

Εμενα ειναι 17 μηνων και δεν ειχε πεσει ποτε... και τωρα μεσα σε 2 εβδομαδες εχει πεσει 4 φορες... τις 2 απο τον καναπε, την μια απο το κρεβατι μας και την τεταρτη απο το δευτερο σκαλοπατι της σκαλας...!!! Ευτυχως ολες τις φορες ημουν κοντα και προλαβαινα να τον πιασω την ωρα που εσκαγε κατω και δεν χτυπησε καμια... τη μια με το κεφαλι ολοκληρη κολοτουμπα, τις αλλες με την πλατη και την τεταρτη με το πλαι... αλλα καθε φορα τον ψαχνω καλα και τον παρακολουθω για λιγη ωρα να δω αν ειναι ευδιαθετος η αν πιανει καποιο μερος του σωματος του επειδη ποναει...!!! Και ουτε καν τον αφησα για 1 λεπτο... μπροστα στα ματια μου επεσε... δεν τα προλαβαινεις τα ατιμα...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...