Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΥΛΟ ??ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!


Recommended Posts

Κοριτσια εχω ενα προβλημα!και δεν ξερω πως να φερθω!!!!!!

Ο αγγελακος μου τωρα καποιους μηνες μας μιμειται συνεχεια..και το μπαμπα του και εμενα!

κυριως ομως εμενα!

Εχει κολλησει με τα καλλυντικα μου ..και τα τακουνια μου!ολο παει να τα πιασει ...και πειραματιζεται...βαζει ρουζ..και παει λεγοντας..

την πρωτη φορα γελασα! λεω ενταξει μεμιμηθηκε...αλλα απο τη δευτερη και μετα αρχισα να του λεω οχι ...

(τα τακουνια τα παρατησε) αλλα τα καλλυντικα εκει κολλημα!!!!κλαιει με μαυρο δακρυ!!!!!!

μετα παιρνει τα μανό και πειραματιζεται πάλι...

ενταξει εινι μικρος αλλα δεν πρεπει να τα κανει ολα αυτα ετσι δεν ειναι??

του λεω εσυ εισαι αγορι αυτα ειναι για κοριτσια αλλα δεν δειχνει να κατλαβαινει...μαλιστα με ρωταει εκεινος τι ειναι εγω τι ειμαι ..και οταν του λεω ..για να τα παρει μου λεει εγω κοιτσι!

Ο ανδραςμου εχει αρχισει και νευριαζει με το θεμα...γιατι ο μικρος ολο αυτα ζηταει ...! και θελει να με μιμηθει πως παω για δουλειά..καποιες φορες τον αφηνω ...λαθος μου το ξερω!

η μαμα ουλεια , αζει καγιον...γιουζ...ταντα ...και φεγει..!

(καταλαβατε τιποτα???)

κανει ολο το θεμα και μετα παει στην πορτα να πει γεια...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????????????ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ...(ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΝΑΙ ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κασσυ, καλησπερα!

Εγω δεν βλεπω κατι κακο σε ολλη την υποθεση!

Το παιδι μιμειται εσενα, χωρις να ξερει(Γιατι δεν ειναι σε θεση να καταλαβει ακριβως), οτι δεν του αρμοζουν.

Η γνωμη μου ειναι, να του δωσεις μια τσαντα,(παρε του μια), να του βαλεις τα δικα του καλλυντηκα μεσα!

Δεν ξερω κατα ποσο του επιτρεπεις, ενα αδειο κουτι απο κολωνια, αφρο ξυρισματος, κρεμα για το προσωπο, και ναι, το παιδι, πηγαινει δουλεια!

Τι θα πει οτι αυτα ειναι για κοριτσια?

Οι αντρες δεν περιποιουνται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κασση μην σε ανησυχει καθολου μα καθολου!! :P ειναι απολυτα φυσιολογικο!

Οσα χρονια δουλευω σε παιδικους εχω ακουσει τα ιδια εκατονταδες φορες! ;) ο μικρος δεν εχει ακομη αντιληφθει καν τη διαφορα αγορι-κοριτσι!

Εφοσον ο περισσοτερος χρονος ειναι μαζι σου,εσενα παρατηρει και αντιγραφει...αν ηταν κοριτσακι και ηταν με το μπαμπα του ο οποιος εφτιαχνε αυτοκινητα κι εκεινο θα ηθελε να ασχολειται μονιμως με ταναλιες και μπουζια! :silly:

Μη τον αποπερνεται και μη του το απαγορευεται γιατι θα τοτε ειναι που θα το θελει περισσοτερο!γι αυτον ειναι ενα δελεαστικο αντικειμενο προς εξερευνηση κι οσο δε μπορει να το εχει τοσο πιο πολυ τον γαργαλαει! ;)

Αν θελεις να τον αποσπασεις τη στιγμη εκεινη,απλως προσφερε του κατι πιο δελεαστικο! ;) πχ "Αγγελε ελα να δεις ενα καινουριο παιχνιδι που θα παιξουμε με τη μπαλα" ή αν ειναι ο μπαμπας στο σπιτι να του πει "Αγγελε ελα να με βοηθησεις να φτιαξουμε εμεις οι αντρες αυτο(οτιδηποτε)" προτεινε στο μπαμπα να κανουν διαφορες δραστηριοτητες μαζι..απο το να τον παιρνει μαζι του οταν ξυριζεται μεχρι να πλενουν το αυτοκινητο,να μαστορευουν κτλ..ετσι θα εχει περισσοτερες συμπεριφορες να μιμηθει! ;)

Παντως ειναι ενα φυσιολογικοτατο και πανεξυπνο(πολυ γελασα με το "εγω κοιτσι"! :laugh: ) αγορακι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχαχα....μη φοβάσαι είναι απολύτως φυσιολογικό!!!:) Εμένα που φοράει τα τσιμπιδάκια μου στα μαλλιά και λέει <<όοοοοοοοοο!!!!>> και καλά είναι όμορφος!! Ή όταν βάζει τα τακούνια μου!!!! Εκεί παθαίνω ένα σοκ αλλά δεν είναι σε φάση ακόμη που σχηματίζει την προσωπικότητά του βάση το φύλο..τώρα μιμείται ότι βλέπει ειδικά από το πρόσωπο που αφιερώνει περισσότερο χρόνο μαζί του...άσε δε που του αρέσει να παίρνει αγκαλίτσα το αρκουδακι του και να κοιμάται!!:) Πες του άντρα σου να μη φοβάται..είναι φυσιολογική συμπεριφορά ενός νηπίου!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι μωρε

μικρος ειναι και μιμειτε εσενα που εχει σαν προτυπο

σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει θα μιμητε τον μπαμπα του επειδη θα αρχισει να καταλαβαινει περισσοτερο

εσυ να του εξηγεις ηρεμα και θα καταλαβει οταν μεγαλωσει κι αλλο

ο αδερφος μου οταν ειμασταν μικρα επειδη εβλεπε εμενα ζηλευε και αυτος και επερνε και αυτος τις τσαντες τησ μαμας μου και ολα τα υπολοιπα

οταν μας εφεραν καποια στιγμη δωρα εκλεγε για ποσες μερες γιατι εμενα μου εφεραν κουκλα και αυτον φορτηγο

μεχρι που του πηραν και αυτουνου μια κουκλα :woohoo: :woohoo: :laugh:

ωσπου σιγα σιγα καταλαβε

και τωρα μια χαρα αντρας ειναι εχει και ενα παιδακι :laugh: :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κασση...!

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ανησυχιας... ειναι πολυ μικρος ακομα και εξερευνει... οτιδηποτε ειναι καινουργιο θελει να το πιασει και να παιξει...!

Μια φιλη μου ακουσα πως εχει την ιδια ανυσηχια... ειναι της ηλικιας...!!! :P

Εγω παντως οταν βαφομαι τον αφηνω στο δωματιο του και παιζει και δεν ειναι μπροστα να βλεπει τι κανω... οποτε ακομα δεν εχει ιδεα για τα καλλυντικα μου... με τα παπουτσια μας το μονο που κανει ειναι να τα αγνοει... :laugh: με τα δικα του ασχολειται προς το παρον...!!!

Μην ανυσηχεις λοιπον... αυτη τη στιγμη ειναι το παιχνιδι του...!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμένα τα ίδια κάνει! Θέλει να βαφτεί -βασικά το κραγιόν τον ενδιαφέρει αλλά του λέω το κλασσικό η μαμά είναι κοριτσάκι ,εσύ είσαι αγοράκι κτλ. Ε δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε όλα τα ίδια κάνουν….Απλά αν κάτι του το δώσεις μία φορά μετά είναι δυσκολότερο την επόμενη φορά να του εξηγήσεις γιατί δεν του το ξαναδίνεις άρα καλύτερα να τα κόβεις από την πρώτη φορά :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρωτησα τον παιδιατρο για τον ανηψιο μου που στην ιδια ηλικια εβαζε ρουζ....το παιδι καταλαβενει το φυλλο στην ηλικία τον 5 χρονον...εκει δηλαδη που τα βλέπουμε κ λενε το αστειο ''εμεις ειμαστε αγόρια κ εξυπνα τα κοριτσια ειναι χαζα''.Μου εκανε ολοκληρη ανάλυση για αυτο το θεμα..χαρακτηριστικα θυμάμαι τον αδελφό μου στην ηλικία τον που νομιζε οτι ειναι η κατερινα...τελικα μια χαρα αντρας ειναι...

Εγω βάφομαι μπροστά του κ του αρεσει που βάζω κραγιον...του λεω οχι γιατι φοβάμε μην το κανει απλά οτι κ αν κάνω του εξηγω...του λεω ''η μαμα βαφεται για τον μπαμπά κ του δινω το κραγιον κ μου βάζει αυτος''.Του φευγει η κάψα για το κραγιον....

επίσης του λεω εσυ εισαι αντρας και μου απανταει μπαμπα...δηλαδη σαν το μπαμπά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κασσυ ο αδελφος μου ειναι 3 χρονια μικροτερος μου, οταν ημουν 7 ειχα την συνηθεια να του βαζω κραγιον,ρουζ της μαμας, τις φουστες μου, τα φορεματα μου και να παιζουμε! τωρα ειναι 24 χρονων αντρακλας. η μαμα μου ποτε δεν μας μαλωσε και δεν ειπε τιποτα. ο αδελφος μου δεν θυμαται κατι απο αυτα γιατι ηταν 4-5. οποτε νομιζω αδικα ανησυχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσια σας ευχαριστω ...γνωριζα οτι ολα τα αγορια περνανε απο αυτη τη φαση..και οτι ειναι εν μερει φυσιολογικό....αλλά ειχαν αρχισει ολοι να με αγχωνουν χωρις λόγο!!!!!!!!!!και ετσι σας ρωτησα να δω...τι στο καλό μονο το παιδι μου εχει αυτη την περιεργεια..!?

σας ευχαριστω και πάλι...απλά δεν επερεπε του τα δωσω απο την αρχη...τωρα ολο τα ζηταει...!θα περασει μωρέ..

μεχρι τα 5 ραφελ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΣΣΗ ΜΟΥ είναι μικουλι μωλε μωλε δεν τσελει!!!!

ΤΟ ανιψι μου θέλει στεκάκι που βαζουν και στην αδερφη του και του λεει η μανα του τα αγορακια δεν βαζουν στεκακι και απανταει ο μουργος για να το καλυψει οτι το στεκακι να εχει τον Σουπερμαν πανω!!!!

ντοιν....χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα πολύ γέλασα με το στεκάκι που θέλει να έχει τον σούπερμαν πάνω!!!! :woohoo: :laugh: :laugh:

Κάσση και ΄γω λέω να μην ανησυχείς.

Δεν ξέρει ακόμα την διαφορά αγόρι - κορίτσι!

Ο αδερφός μου τα ίδια έκανε, και δεν ήθελε πια στην ηλικία των 4!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα κοριτσια χτυπησε το ματι του πολυ σχετικα...για να καταλάβετε γλυστρισε απο το μπράτσο του καναπέ κ εσκασε πανω στην τραπεζζαρία....τελικά εκανε μια μελανιά εκει που βάζουμε σκια στο μάτι...ολα καλα τελικά...βεβαια για να με αφησει να του βαλω παγο (μην τουμπανιασει το ματι) του ελεγα σου βαζω ρουζ...τα ακουει κ ο μπαμπάς κ εγινε ΤΟΥΡΚΟΣ...οχι θα μας κλεισει το ματι απο το πρηξιμο λεω...μετα του ελεγα οτι σου βαζω αντρικη κρέμα για το πρόσωπο μαρκας AXE για να μην παθει κ τιποτα ο μπαμπάς....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...