Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ"

Featured Replies

Δημοσίευση

συνεχιστε και ολα θα πανε καλα...συντομα πολλες απο εμας θα εχουν καλα αποτελεσματα...."τα καλυτερα ερχονται"

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!αντε με το καλο τον άλλο μήνα να ανακοινώσουμε κι εμείς τα ευχάριστα!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!

ευχομαι σε ολες ο επομενος μηνας να ειναι και γουρλιδικος

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες μας!!!!!!!!

αντε κοριτσακια να μας μπει ο καινουργιος χρονος με το μεγαλυτερο και καλυτερο δωρο της ζωης μας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΒΛΕΠΩ...ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΛΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

Δημοσίευση

Έτσι κορίτσια!!!!!

Αισιόδοξα με επιμονή και υπομονή όλα θα πάνε καλά!!!!!

ΧΑΛΑΡΑ.......και όλα θα γίνουν!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ναι κορίτσια μακάρι το θαύμα των Χριστουγέννων να γίνει και το δικό μας θαύμα!!! Βοήθησε μας Παναγίτσα μου ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

Koritsakia mou o epimenwn nika k NAI 8A NIKISOUME...pame oles mazi NAI 8A NIKISOUME nai na to akousw apo oles...

hehhehehhehe :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

Agapes mou sintoma 8a ginoume manoules k prepei na to piste4oume!!! Ta kalitera erxonte oooouuuuuaaaaaooooo!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ε ε έρχονται

τα νινάκια έρχονταιιιιιιιιιιιιιιι :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σοβαρά τώρα...

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

επειδή φέτος ήμουν καλό κορίτσι θα ήθελα για δώρο ένα νινάκι(ή και 2 ή και 3 ,πάντως ένα οπωσδήποτε!)στην κοιλίτσα μου..αυτό τίποτα άλλο.α!και ο αντρούλης μου το ίδιο δώρο θέλει...

Ευχαριστώ πολύ :)

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

εύχομαι ολόψυχα σε όλες σύντομα μανούλες! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ?ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΟΤΙ ΦΥΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.....ΕΕΕΕΕ? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια........

Λοιπόν θέλω και εγώ να στείλω γράμμα στον Αγιο Βασίλη!!!!!

Καλέ μου Άγιε Βασίλη έχω χρόνια να σου στείλω γράμμα και θα ήθελα με το γράμμα αυτό φέτος να σου ζητήσω να ακούσεις την επιθυμία όλων μας να κάνουμε ένα - δύο - τρία γερά παιδάκια!!!!!

Ελπίζω να διαβάσεις το γράμμα αυτό και τα γράμματα όλων των ζευγαριών που σαν και εμένα και τον άντρα μου θέλουν να γίνουν γονείς!!!!!

Κορίτσια είμαι σίγουρη οτι μέσα στο 2010 οι περισσότερες θα μείνουμε και θα είμαστε πολύ πολύ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ........ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ :):) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ......ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!!!!! ;););)

Δημοσίευση

κ γω κ γω θελω!!!!!!θελω κ γω να μου φερει ενα μωρακι ο αι βασιλης!!!!!μ ακουει αραγε;;;;;

Δημοσίευση

καλε θελω κι εγω ενα μωρο μεχρι την πρωτοχρονια!!!!!!

Ενα νινι στην κοιλιτσα μου !!!

Δημοσίευση

Αγιε μου καλέ Βασίλη θα θέλα να μην ξεχάσεις και εμένα. Καλό κοριτσάκι ήμουνα φέτος γι'αυτο θα θέλα ενα μωράκι να μου χαρίσεις.

Σ'ευχαριστώ και περιμένω να δω αν θα μου πραγματοποιησεις την εύχη μου σύντομα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.