Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας.ειμαι εγκυος στον 7 μηνα και εχω μυκητες στα κολπικα υγρα.ο γιατρος μου ειπε να παρω κολπικα υποθετα και κρεμα mycomycena.αλλα εγω ως καχυποπτη που ειμαι με τα φαρμακα θελω να ρωτησω κι εσας.ειχε καμια το ιδιο προβλημα?το μωρο δεν παθαινει κατι με αυτα τα φαρμακα?

Δημοσίευση

tselinka μην φοβάσαι,εγώ είχα πάρει κολπικά υπόθετα τέλος του 6ου μήνα και παρ'όλο που και εγώ φοβόμουν δεν έπαθε τίποτα το μωρό και όχι μόνο αυτό πήρα και έξι αντι για 3 που έχει η συκευασία γιατί δεν μου είχαν περάσει οι μύκητες αμέσως με τα 3 μόνο υπόθετα.Όλα καλά θα πάνε και θα σου περάσουν,δεν είναι τίποτα

Δημοσίευση

Δεν μου έχει τύχει, αλλά μπορείς να κοιτάξεις στις οδηγίες πάνω στο φάρμακο για τυχόν παρενέργειες. Ένα βιβλίο που έχω αναφέρει πως το μωρό είναι προστατευμένο από το αμνιακό υγρό, ειδικά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω περισσότερα δυστυχώς. Περαστικά!

Δημοσίευση

Αχ... Πικρή ιστορία... νομίζω ότι από τότε που γεννήθηκα κολλάω μύκητες από το χιλιόμετρο!!! Οπότε και στην εγκυμοσύνη δεν τη γλίτωσα εννοείται αν και πρόσεχα πολύ περισσότερο! Δεν παθαίνει τίποτα το μωράκι σου, ούτε με την αλοιφή ούτε με τα υπόθετα. Εγώ και αντιβίωση είχα πάρει γιατί μου έκαναν κολπίτιδα οι παλιομύκητες :angry:

Δημοσίευση

εγω στον 8 μηνα αν δεν κανω λαθοσ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΥΠΟΘΕΤΑ Κ ΚΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΙΒΙΩΝ.ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.

Δημοσίευση

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 2 Η 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Τσελινκα κι εμενα μου βγηκε μια εξεταση που εκανα στο 5ο θετικη σε μυκητες ,χωρις να εχω κανενα συμπτωμα μαλιστα και ο γιατρος μου ειπε εφοσον δεν εχω καμια ενοχληση να το αφησω και να κανω θεραπεια στον 9ο...δε ξερω γιατι αλλα ετσι το εκανα και ολα καλα πηγαν. ;)

Βεβαια το παρακολουθουσαμε και οπως ειπα δεν ειχα καμια απολυτως ενοχληση...

Δημοσίευση

ξερετε ποιο ειναι το περιεργο?οτι ουτε κι εγω εχω καμια ενοχληση.απλα εκανα την εξεταση κολπικων υγρων ετσι απλα,επειδη κανω συνεχεια φετος εξετασεις.οχι οτι ειχα καμια φαγουρα.τελοσπαντων.αντε να περασει και αυτο..χαχα :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ιωάννα μου κι ο μπέμπης τα ίδια κάνει..προσπαθεί να έρθει σε καθιστή θέση κ τον ξαπλώνω..από προχθές μάλιστα σηκώνει το κεφάλι και όταν γυρνάει στο πλάι. Έχει τώρα 3 μέρες γυρνάει στο πλάι και κάθεται κ παίζει με τα παιχνίδια του στο ένα πλευρό. Και χθες πρώτη φορά τον έκανα ψέματα ότι φτερνιζομαι κ ξεκαρδιζοταν...δεν υπήρχε!! Όσο για τον χορό τέλεια η μπέμπα σου!! Θα έχει πολύ πλάκα 🤣!!!! Θα χορεύει κι όταν θα στέκεται μόνη της!!! Ο μπέμπης δεν χορεύει...είναι βαρύς 🤣🤣🤣 Εγώ τώρα περιμένω το καρεκλακι φαγητού που έκανα παραγγελία. Κ στο καρότσι τον έβαλα πλέον στο κανονικό κ τον ανέβασα στην πρώτη σκάλα για να μην είναι εντελώς ξάπλα, αλλά ούτε και να κάθεται. Έτσι να φανταστείς τον τάισα στη Θεσσαλονίκη στη βόλτα κ το ίδιο θα κάνω κ στο καρεκλακι φαγητού. Θα ξαπλώνω τη θέση κ θα του δίνω εκεί το μπιμπερό για να μάθει ότι εκεί θα τρώει!
    • Μωρέ δίκιο έχει, εγώ έχω κόλλημα. Επίσης κι εγώ επειδή έχω 3 φωλιές τη μια θα τη βάζω πάτωμα αν χρειαστεί!
    • Από ψυχολογία έχω χεστει πάνω μου😂😂😂😂😂 πιο πολύ όμως όχι για την γέννα αλλά για το μετά με το μωρό 😱 αχχχχ Παναγία μου🤪
    • Εγώ το babyjorn mini ! Είχα δει πολύ καλές κριτικές ! Μου τον κάνανε δώρο 🎁 α τέλεια θα τον βάλω και εγώ για πλύσιμο τότε ! Εμείς πήραμε αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και είναι μέχρι ) μηνών αν θυμάμαι καλά ! Αργότερα θα πάρουμε και καθισματάκι !
    • Εσυ εισαι έτοιμη!!! Μπράβο!! Και απο ψυχολογία ?? Γτ εγώ όσο ετοιμάζω πράγματα  φρικάρω λίγο..χαχα Και εγώ πουωεχω 8/3 λογικά νωρίτερα θα πάω με καισαρική..αλλά ήθελα να σκέφτομαι ότι έχω χρόνο..χαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...