Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ?????????????????????


elli2

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

χθες δώσαμε για πρώτη φορά στον μπέμπη μας κοτο-χορτοσουπα,του άρεσε πολύ και έφαγε πολύ(σύμφωνα με τα λεγόμενα της γιαγιάς του).Στη συνέχεια το απόγευμα του έδωσα την κρέμα του(αραβοσιτάλευρο) την οποία δεν την πολυήθελε αλλά δεν τον πίεσα και τον άφησα(σύμφωνα με τον γιατρό ο μπέμπης είναι χοντρούλης -7 μηνών/10,5 κιλά).Μετά από λίγο όμως το παιδί ήταν ανήσυχο και ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό.Φοβήθηκε το κακόμοιρο (δεν μας έχει ξανασυμβεί) του έδωσα λίγο νεράκι (το οποίο απότι κατάλαβα δεν έπρεπε)και στη συνέχεια ξαναέκανε εμετό άλλες 2 φορές την επόμενη μιαμισι ώρα(πυρετό δεν είχε ούτε διάροια). Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έπεσε βαρύ το φαγητό και να μην του δώσω τίποτα για 2 ώρες περίπου και αν πεινάσει να του δώσω γαλατάκι.Επίσης μου είπε να μην του δώσω σήμερα κοτοπουλο και να προσέχω μήπως ανεβάσει πυρετό απότομα γιατί τότε θα ειναι ίωση γαστρεντερίτιδας.

Κορίτσια σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο???οι γιατροί σας τι σας έχουν πει???

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα,μέχουν ζώσει τα φίδια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου συνέβει 2 φορές. Την 1η μάλλον της έπεσε βαρύ το γαλατάκι που έτρωγε = ήταν όλη τη μέρα κολλημένη στο στήθος μου και αργά το απόγευμα τα έβγαλε και ηρέμησε, και τη 2η φορά μάλλον ήταν γαστρεντερίτιδα. Δεν έκανα τπτ μόνο της έδινα υγρά για μα μην αφυδατωθεί και έχουμε και άλλα. Περαστικά στο μωράκι σου, ότι και αν είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σευχαριστώ πολύ.κι εγω τουδωσα νερακι αλλα το έβγαζε κι αυτο.Το βράδυ βέβαια πείνασε και ήπιε το γαλατάκι του κανονικά.Σήμερα μέχρι στιγμής είναι καλύτερα,θα δουμε στην πορεία....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...